Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 27
catutza spune:
Diana , multa sanatate lui Stefan! Doamne ma gandesc cu groaza la ce o fi fost in sufletul tau in clipele alea cand i-ti voma , inca odata multa sanatate!
Despre goliciune...noi o luam ca atare, adica nici nu ne ferim, nici nu ne expunem, ne purtam normal acum, ne schimbam in fata ei... mai tarziu o sa vedem ce o sa facem.
Sa va spun acum ce am patit azi : ma trezesc la usa cu o vecina (de care nu pot scapa, oricat o evit tot vine peste mine) , asa...raspunde Mihai, iar ea :"a, esti acasa? vroiam sa o chem pe cata la mine", Mihai ii spune ca dorm, asta ca sa scape de ea, dar ea ca sa ma duc la ea cand ma trezesc. M-am dus la ea, fara fata, si de ce credeti ca ma chema? Ca sa-mi spuna ca are ficasa bronsiolota!!! I-mi venea sa o dau cu capul de perete! Pai cum ma, ma cheama cu fata la ea si ficasa e bonlava?!?!? Ca cica sa se joace si ele ca se plictisesc singure! Ba uite ca fimea nu se plictiseste ca ma joc eu cu ea toata ziua.Cum am ajuns acasa = direct la baie sa ma spal pe maini si fata.
Nu stiu adac o sa cititi , dar simteam nevoia sa ma descarc, nu stiu cum dar trebuie sa gasesc o solutie sa o evit cat mai des ca nu se mai poate.
Ripley , am salvat reteta! O sa incerc si eu dar cu ciolan afumat nu cu limba.
Va pupacesc, multa sanatate
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
silvia_d spune:
bic,nici nu am vrut sa sune mesajul a "suparaceala"...nicidecum...doar am vrut sa spun ca mi-e mila de bebelikul mic;aaa,si am uitat ca tu ai cerut atentionare la mesajele astea mai triste;mea culpa,uite,iti dau si tie o floricica,sa nu fii suparata,ca repet,nu mi-a fost asta intentia
...
aaa,si-am vrut sa te-ntreb de ieri,dar am uitat:cum s-a manifestat alergia la albus,cum ti-ai dat seama ca este de la ou?
gata,ma duc sa fac bibe,pooopi
diana,iti tin pumnii sa se-nsanatoseasca stef repejor,repejor!
anda77 spune:
M-a lovit boala 

de m.m. de o saptamana durea rau perna piciorului drept, mai rau din zi in zi desi am mers doar in balerini de cand ma doare. pt. ca n-am timp de doctor si de asteptat etc, am primit diagnostic prin telefon, aseara: prabusirea plantei (boltei plantare) a piciorului. ca sa confirm diagnosticul mi s-a spus sa-mi pun talonete si sa vad dk se atenueaza durerea cu ele. acum plec in adidasi la serviciu si pana pun taloneta, am bagat o soseta sub bolta piciorului. o sa vad dk are vreun efect. cica trece cu taloneta, exercitii si fizioterapie. ultima cade, io n-am timp sa merg nicaieri. a mai avut altcineva de-aici asa ceva? dk da, please, cum trece durerea asta ca zici ca mi-am rupt piciorul. de fapt asta am si suspectat, chestia e ca nu se umfla nimic. schiopatez cu piciorul drept.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miha2006 spune:
OFFF.. mai Taniuta cata dreptate ai....
SILVIA, i-au facut in spital Iuliei examen de urocultura care a iesit bine, deci exclus probleme urinare, exudatul si examenul de secretie l-am facut deja dar numai luni primesc rezultatul si antibiograma pana atunci ma rog sa fie bine...
Amu' alta belea... toata noaptea s-a zvarcolit, a gemut, a tusit si mai are si muci... asta mai lipsea acum, mi-a frica sa nu se fi dus infectia din gat mai jos. Partea proasta e ca si pe mine ma doare gatul si-mi curge nasu...of.
Sunt chiauna de somn, m-am trezit din jumate in jumate de ora s-o linistesc, acum inca doarme saracuta de ea.
Silvia de altfel fata, cel putin ieri, a fost fff cumintica vesele plimbreata, a dormit bine, a mancat cat de cat, ieri nu dadea semne de boala... va jur ca deja m-am saturat de boli si stiu ca e numa inceputul...
Ma consolez cu ideea ce luna viitoare vine mamicuta mea din Moldova, parintii mei s-au suparat pe viata grea de tara si s-au hotarat sa vanda casa si se reintorc la bloc... abia astept, ma duc la ea si stau cel putin 2 sapta cu fata, am nevoie de putin ajutor, macar sa nu mai gatesc si sa nu fac curat 2 sapt, plus ca abia asteapta sa-si vada nepoata ca nu or vazut-o de la 5 luni...
Va las ca s-a trezit BUBU...
MIHA SI IULIA BUBULINA
crissy77 spune:
Mesajul are un continut trist. Bic sa nu citeasca!
S-a trezit azi Elise un pic mai devreme decat de obicei. M-am dus la bucatarie sa-i fac lapticul, lasand-o plangand in patutul ei
(in bucatarie e frig si cum e putin racita...). La un moment dat plansetele nu se mai aud. Zic eu in sinea mea "Taci ca s-a linistit!" Cand intru in camera, din instinct ma uit la ea in patut. Nimic, gol patutul... Ea era la cativa centimetri de usa.
Cum Dumnezeu a cazut din patut? nu-mi dau seama. Ca salteluta e coborata in tarc iar marginile patului ii ajung la subsiori. Are un benchi in frunte, e julita la nas si i-a curs si sange din nas.
Se pare ca a cazut in cap, draga lu' mama. In rest pare ok. Gangureste si se maraie ca de obicei. Eu inca tremur, dupa o ora de la eveniment. Sunt un pic disperata ca patutul era singura mea scapare de a merge la baie sau de a face alte treburi prin casa. ![]()
Oare cand s-or termina belelele astea? Ca de cateva luni o tinem dintr-o belea intr-alta. Abia astept sa inceapa un nou an. Poate ne rezerva ceva mai bun.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
gabitaco spune:
negaracristina mi-a stat inima in loc cand am citit ca nu se mai auzea plangand. Tremuram toata de frica a ce va urma.Bine ca nu e nimic mai grav.Eu zic sa lasi patutul jos pana la ultima treapta si sa verifici sa nu aiba nimic in jur pe care sa se peata catara.
sa treaca toate bebelele.
Sanatate multa la cei bolnaviori!Nu ii enumar ca nu am citit din urma decat in fuga si nu vreau sa sar pe cineva.
Joy
special pt tine.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
mandyksch spune:
Nu ma supar atat de repede Bic, nu ma supara nici faptul ca Pisi ne-a spus despre bebebelusul de 900 de grame. Eu cel putin nu am vazut in asta o poveste horror (intr-adevar ne-ai spus sa nu mai postam povesti din astea pe aici)ci o poveste despre supravietuire. Si probabil pt. mamica respectiva nu e o poveste horror povestea copilului ei.
Si spun asta din perspectiva unei persoane care are o prietena care anul trecut a pierdut al doilea ei copil dupa nastere. Primul s-a nascut cu 600 gr (in luna 6 de sarcina) si a murit, anul trecut a mai nascut o fetita de 700 gr tot la 6 luni si din pacate mogaldeata a trait doar 5 zile. Dar te asigur ca pt. mama ei n-a fost o poveste horror ci au fost 5 zile cu copilul ei, 5 zile de sperante.
Asa ca nu pot sa spun altceva (tie si altora de aici), ca sariti postarile care vi se par "horror" , faceti ca la TV cu telecomanda. Dar ma gandesc, daca Doamne fereste copii nostri ar trai si ei povesti horror, ne-ar place atitudinea asta?
Ma retrag si eu, si nu o sa mai deschid subiectul asta.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
felicia74 spune:
Anda bolta asta o semana cu picior plat?
Cand ma duceam la gimnastica pentru gravide la Giulesti, kinetoterapeuta mi-a zis ca am piciorul plat din cauza sarcinii. Cica pe perioada gravideniei ligamentele se intind, ceea ce aplatizeaza piciorul in unele cazuri.
Asa ca ma punea sa-mi frec talpa de o coada de matura
(ea avea la sala, acum tu poti face rost). E chiar un exercitiu relaxant.
Pisi am uitat sa-ti zic ieri: spune-i colegului sa umple sotiei buzunarele cu bani si s-o invete sa fie tupeista. Nu obraznica, dar nici cumintica- gen "sta la locul ei, nu-i auzi gura". Sa intrebe in fiecare zi ce i se face copilului ei, cum e starea fetitzei, daca ea poate cumpara ceva pentru ea, sa dea de inteles ca o sa fie si ea recunoscatoare.... In niciun caz sa se culce pe o ureche ca isi fac doctorii meseria ca asa am facut eu, de am luat-o pe Ilinca cu o frumusete de icter (stii cat m-am chinuit acolo). E bine sa se imprieteneasca si cu asistente d epe acolo, ca astea sunt sfinte in spital. Doctorul vine si pleaca, daca e nevoie de ceva cu ele te descurci.
Asta am invatzat-o si eu abia la Budimex, am luat-o cu imprieteneala de la infirmiera in sus si bine mi-a fost. Poate de aceea nu am ramas marcata de internarea in acel spital.
Am si eu un var (de la tzara) cu sotia care a plecat la Roma sa lucreze in constructii. Acolo sotia a nascut un copil de 900 grame. L-au bagat la incubator si aveau o grija de el. Dar acolo era Roma, aici trebuie alta abordare.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cristinamh spune:
cristinaN, sportul practicat de elise il cunosc... pe pielea mea. mama zicea ca faceam gramada intr-un colt tot ce gaseam in patut si ma cocotat, apoi BUF peste.
acum la iris inca am siguranta in tarc, ii ajunge la nas marginea de sus, chiar atat de mult nu se poate ridica. iar treaba.. fac cand ea doarme. las-o pe jos daca alta varianata safe nu ai. sau...premergator?
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
felicia74 spune:
Negara of
cristina asta e www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=317" target="_blank">sigurantza?
Tu de unde ai cumparat-o?
dordia multe mai aveti de tras.
PS: nu ai mai intrat pe mess demult, ce e cu tine?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)