Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by Bic

Mandy, rautacioasa recunosc ca am fost. Profit de ocazie ca sa-mi spun din nou parerea despre aceasta [b]pisi
. In continuare nu inteleg de ce posteaza aici si de ce ne freaca la ridiche cu sfaturile ei pe care nu i le cere nimeni si cu povestile ei plictisitoare despre viata ei si mai plictisitoare. Pentru plictiseli de genul asta exista thread pentru copii de virsta lu' Boscu. Eu nu ma duc la copii de sept-oct 2001 sa-i plictisesc p-aia cu vaicarelile si laudele despre copilul meu.

Se pare ca rautacioasa ESTI si nu inteleg de ce, pozezi a fi atat de sensibila... Ma rog, trebuie sa iti multumesc ca mi-ai stricat ziua.

Defapt nu mi-ai stricat-o, avand in vedere ca viata mea e atat de plictisitoare incat mesajul tau prietenesc a scos-o din cotidian; recunosc, poate ca sunt mai plictisita sau mai plictisitoare decat tine, pentru ca nu am ce frustrari sa imi transpun in public.

Apropo, eu nu ma vaicaresc si nu ma laud cu copilul meu; nu ma vaicaresc pentru ca nu am de ce, si nu ma laud, desi ar trebui, pentru ca nu trebuie sa ii fac reclama: nu e de vanzare ....

Si eu am terminat subiectul, insa cred ca aveam drept la replica...

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicia, merci de pont. dk e corect ca trece cu taloneta si exercitii, atunci orice exercitiu pt. asta da macar putin rezultat. o sa fac acasa cu coada de matura. mai stie cineva ce exercitii sa fac sau ce masaj pot sa fac, please?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Anda si eu am cam aceeasi problema de 2 ani si port numai incaltaminte de la Scholl, din aceea cu taloneta; au niste papuci de vara cu talpa cu arcada foarte pronuntata, poti purta prin casa asa ceva si se amelioreaza. In principiu daca si tie ti s-a intins ligamentul e bine sa il protejezi, in timp isi revine.

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pai s-a intins de sambata trecuta cand am stat pana noaptea pe tocuri, la nunta+ botez. duminica dimineata n-am putut sa calc bine cand m-am dat jos din pat si asa ma doare de aproape 2 saptamani.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata fetele!
Pentru mine numai buna nu e,ca sunt racita cobza si prevad ca ii voi da si copilului,dar asta este... M-am inarmat cu vit.C si alte leacuri si astept sa vad poate il sare raceala de data asta.
In legatura cu poll-ul lansat de Andaeu vreu nu vreau ma mai imbrac si dezbrac in fata lui Titi ca el nu sta nici o secunda singur in camera si daca se trezeste inainte sa fiu eu gata de serviciu, il iau cu mine in camera si ma imbrac/dezbrac in fata lui. Nu de tot dar in sutien sau fara tot m-a vazut. Eu as vrea sa aiba o atitudine mai relaxata decat mine fata de goliciune, pt ca si eu , ca marea majoritate a copiilor epocii trecute,am fost ferita de astfel de privelisti iar cand am crescut, socul a fost destul de mare si complexele legate de corpul meu pe masura. Deci voi vedea cu sa il expun cat mai intelept la goliciune. Deocamdata nu am gasit o soluti dar mai caut...
In legatura cu mersul, si TITI la primii pasi descult marge pe varfuri, dar dupa ce se obisnuieste merge corect. Cateodata am observat ca daca e obosit calca cu stangul in interior, dar se corecteaza singur.
Cam atat pentru acum, va pup
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!!

Mai mamici ,sint disperata ,iar n-am dormit toata noaptea si de cind m-am dat jos din pat pling cu copilu' in brate ,..e din ce in ce mai mucios ,in loc sa-i treaca ,e mai rau ,il tin mucii de 10 zile ,nu mai oate respira si d'aia nu doarme ,e mai bine doar dupa ce-l desfund cu batista bebelusului ,in rest plinge si e rupt de oboseala dar nu poate dormi :((( ,abia acum a reusit sa adoarma ,dupa o aspiratie
Va rog sa-mi ziceti daca-i normal si cum ii va trece,..mai e vreun bebe mucios de 10 zile ????
Miha ,sper sa depasiti momentul ,cam stiu cum e ,am inceput sa ma deprim de atitea probleme cu bb ,pling toata ziua si simt ca nu mai fac fata !
CristinaN,imi dau seama prin ce-ai trecut ,eu am simtit ca mor cind a cazut asa in fata mea de la inaltimea lui dar din patut sa fi cazut cred ca lesinam ,o sa ne inbolnavim de inima pina mai cresc ,pupici la fata ,sa treaca cucuiu'!
Anda,chiar nu stiu ce sa zic .n-am avut niciodata probleme de genul asta dar tre' sa fie tare nasol ,eu zic sa respecti ce-a zis dr. ca sa-si revina picirushu' cat mai repede!
Dordia si noi am patit la fel acum la ultima inbolnavire ,dupa ce am iesit din spital si dupa 5 zile regim ,cind i-am dat sa pape altceva a facut diaree imediat ,asa ca am continuat tratamentul si regimul ,cica devin sensibili de la virozele astea ,deci trebuie regim o perioada mai lunga zic eu ,macar 10 zile ,sanatate mult lui Stefan!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Buluci, am uitat sa-ti spun, dr mi-a zis ca e ok un galbenus la trei zile.
Roxi, e mai bine Alexia?
Dordia, of, tot ati ajuns la spital pana l aurma, sanatate la burtica lui Stefanel.
Negara, mama, ce sperietura ati mai tras. Ai grija, vb Cristinei, las-o mai bine pe jos.
Madau, ce faceti?

Multumim pt vestile despre Ina!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Madutza vezi ca vorbeau fetele de ceva unguente de dat pe piept la copilasi. Pune-i ceva sub saltea, in zona capului, ca sa respire mai bine. Sanatate muuulta si tie putere!
SI tie Mihaeluta, sanatate multa!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Madutza10 scumpo eu am patit asa cu Mateea in primavara si am fost la ORL si ne-a dat Zirtec picaturi si a trecut in 2-3 zile.Si m-am chinuit frate vreo 10 zile de-mi venea sa ma urc pe pereti.. Te inteleg perfect. Eu zic sa consulti un ORl-ist ca daca mucii sunt aposi poate fi ceva alergic ... praf, fan, etc. Multa sanatate si rabdare de fier.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Madutza, mai scriu inca o data, desi am mai scris. La problema de muci a lui Srefan s-a rezolvat numai cu Sinupret, un sirop secretolitic pe baza de plante. Se face tratament si 20 de zile, dar colecteaza si secretiile din gat. Eu zic sa intrebi dr. despre el.

Plecam la dr.

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput