Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
La multi ani printeselor sarbatorite astazi, Bianca- Isabelle, Alexandra Anna, Briana Maria si Alexandra!
Sa cresteti mari si sanatoase!
Maddy, petrecere frumoasa azi!
Codruta, poti sa folosesti vorba; vezi ca seful meu e din Radauti, suceava, deci s-ar putea cei din vatra dornei sa o stie
.
Diana, la cit mai multi dinti lui Petrut
.
Copilul meu si-a luat un papuc intr-o mina si vroia sa vina cu noi azi dimineata
. De o saptamina i-am zis bonei sa iasa un pic mai tirziu afara, de la 10, ca mi se pare cam frig dimineata la 8 juma. Voi mai iesiti de la 8?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
alexuta2005 spune:
Pe mine m-au napadit amintirile.
Anul trecut, pe vremea asta eram deja internata la Municipal.Dupa ce o saptamana intreaga il inebuneam pe dr. ca ma doare burta , ca am contractii, miercuri seara mi-a zis :joi dimineata la 7 vii si te internez. , vedem daca trebuie sa nasti daca nu mai asteptam. Bineiteles ca nu trebuia sa nasc asa ca mi-a zis sa stau cuminte in pat pana maine.La spital mare agitatie nu aveau locuri. Initial m-au cazat in postoperator dar dupa 1 ora m-au mutat intr-un alt salon unde erau aduse mamicile dupa ce nasteau normal iar dupa amiaza m-au dus la loc in post operator ca se eliberase.M-am plimbat nu gluma !
Dr. Ginecolog trecea din cand in cand prin salon si-mi zicea sa stau cuminte. Eu nu mai aveam rabdare. Vazusem cum aratau unele mamici dupa cezariana se simteau foarte rau, auzisem cum nasteau alte mamici normal, fara anestezie cred ca tipau foarte tare asa ca imi era asa de frica caci nu mai vroiam sa nasc nici normal nici cu cezariana.Noaptea a fost de cosmar, nu am dormit deloc.
A doua zi dim. la 9 ma vede dr. Si zice sec : ‘azi nasti ! ‘ Agitatie mare,dr. cautau sala de operatie , gasesc una libera dar nu venea anestezistul dr. Costandache,dupa o jumatate de ora apare si anestezistul.Ginecologul nervos pe anestezist ca a stat cu mine in sala o juma de ora sa-l astepte, eu cu frica in san ce sa va mai spun.As.med s-a chinuit sa-mi monteze sonda dar nu prea reusea, aveam deja contractii si pozitia bebelinei nu o lasa.Chiar glumea ‘uite ca nu ne lasa bebelusa ! Ii vorbea frumos si o ruga pe gaza mea sa o lase as-mi monteze sonda’
Vine si anestezistul si imi pune masca.Am apucat sa zic de 2 ori Tatal nostru si gata am adormit. Asistenta a fost draguta a inregistrat pe camera video primele momente afara.Dr. i-a aranjat freza ca avea un par mare si era valvoi, apoi a facut un comentariu la adresa ei. A zis ‘ce poponeata mare are !’ auziti voi care a fost primul comentariu al unui barbat la adresa fetei mele ! Si apoi i-a taiat cordonul.Era ora 10.apoi as. a facut si poze cu aparatu foto.a fost o dulceata de as.
Dupa ce operatia s-a terminat am ajuns in postoperator, am dat de o asistenta asa acra..Nu a vrut nimic de la mine dar mi-a vorbit pe un ton rastit :sa nu-mi cereti calmante ca dr. Anca a zis cat mai putine si eu fac ce zice dansul. Apoi s-a mai schimbat ca avea nevoie de vata de algocalmine pentru celalalte mamici care nu aveau iar eu aveam pentru tot spitalul ! I-am dat gandindu-ma la mamici si nu la ea caci ei nu i-as fi dat nimic.Mi-a facut totusi dupa 2 ore 2 algocalmine.Apoi durerile au trecut si am facut un algocalmin seara la 7.Seara a fost de serv. o asistenta super draguta.Scapasem de acritura !
Dupa 2 ore de la operatie a sosit momentul pe care-l asteptam.Vine o asistenta cu o gaza in mana si zice’acu te-am adus la mamica ta sper sa te linistesti.’ Pesemne fi-mea facea scandal.
Prima oara bebitza mea la san ! Ce moment ! Nu pot sa-l uit niciodata ! Ce mandra eram, ma simteam in al noualea cer.Fetita mea se nascuse si era la pieptul meu !
Sugea asa zgomotos de ziceai ca 9 luni nu a mancat nimic !
Alexia s-a nascut intr-o vineri de Sf. Viner(Sf. Paraschiva)
Casiana si Alexia
alexuta2005 spune:
La multi ani Bianca- Isabelle, Alexandra Anna ,Briana Maria , Alexandra 
Casiana si Alexia
cge spune:
"La multi ani" printeselor Bianca- Isabelle, Alexandra Anna ,Briana Maria , Alexandra.
Maddy, petrecere frumoasa.
Si Bianca este foarte bine ca si dimensiuni.
Anca a avut la 1 an 9.500kg si 72cm.
Si luna asta a stagnat ca a fost cu acomodarea la cresa, raceala etc.
Dar acum ea a speriat educatoarele la cresa cat mananca: nu lasa nimic in farfurie.
Pai ce eu dau bani de pomana...![]()
Ioana, maine e intalnire la cresa.
Ptr prima data participam in calitate de beneficiari directi![]()
RalucaCostiurin, ce fain ca ai gasit bona k lumea.
Si fosta bona Ancutei tot penticostala este, si ne-am inteles bine.
Tot ce ii reprosam este ca nu a mai vrut sa lucreze ca bona !!
Casiana, Catush ce amintiri frumoase.
Cika s-a facut o statistica: si dupa 50 ani femeile isi aduc aminte ziua (zilele) cand au nascut cu toate amanuntele.
Toate vb bune, urate ce le-au fost adresate in ziua cea mare.
Anca e mortala, noua ei joaca este sa scoata servetele umede din cutie, sa ne stearga si apoi sa se aplaude ptr isprava.
Cand are kk, vine la mine cu servetele si cu crema singura.
Diana_n, deci pana la urma v-a gasit Tooth Fairy. Cred ca a venit din Romania, de asta i-a luat atat.
Ma bucur ca va ma citati in leg. cu dosarul ptr stimulent.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kristinutza spune:
la multi ani, aniversatilor!
casiana, frumoasa povestea... 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
Wow, Casiana, trebuie sa ai o soacra tare draguta daca esti de acord sa-i faca ea baie Alexiei.
. Eu de la inceput le-am spus si mamei si soacrei ca nu vreau sa ii faca nimeni baie inafara de mine si de ta-su (nu ca s-ar fi inghesuit ele!). Nu stiu cum e la voi, dar ale mele au niste idei...
Ai povestit foarte frumos momentul nasterii. Cred ca am putea vorbi o viata despre asta fara sa ne plictisim. Eu mereu ma gandesc ca o sa devin o mare pacoste pt copiii mei pt ca o sa le povestesc in permanenta cum eram eu gravida, ce minunat e, cum am nascut, cum erau ei mici etc. Cred ca or sa zica: "aoleu, iar a inceput mama cu povestile ei. Gata, ca ne-am saturat de ele".
kristinutza, ma bucur ca va distrati asa de bine tu si Radu la baita. Nu pot sa nu imi amintesc cum povesteai tu ce drag iti este sa ai singura grija de el. Te felicit inca o data pentru puterea si curajul de care dai dovada si cred ca esti un exemplu pentru noi toate.
Diana30 spune:
Maddy,sa-ti taiasca comoara,sa fie sanatoasa,norocoasa si mai mancacioasa."La multi ani! Bianca!
Doruletz,sa-ti traiasca frumoasa cu ochi albastri,sa fie sanatoasa si norocoasa."La multi ani,Alexandra!"
Catush,sa-ti traiasca odorul,sa fie sanatoasa si norocoasa."La multi ani,Briana!"
"La multi ani!",Alexandra de Flavia
Numai printese sarbatorite azi.
Si pentru ca maine nu voi fi in zona urez "La multi ani!" si sarbatoritilor zilei de maine:David,Alexia Elena si Andrei.
Casiana,sa-ti traiasca frumoasa,sa ai numai bucurii de la ea.
Vio,sa-ti traiasca feciorul!
alexuta2005 spune:
Alina da asa e am o soacra foarte buna. Legat de idei ciudate, nu are si oricum acepta ce ce-i zicem noi pt. ca stie ca de cand a nascut ea si pana acum s-au schimbat multe.E mai deschisa catre informatii si eu ii zic:"am citit ca trebuie sa facem asa...ea zice: pe vremea mea nu se facea asa dar s-a descoperit ca e mai bine asa cum zici tu facem asa, lumea evolueaza."Am citit impreuna cartile noi despre cresterea copilului.
Cu mama e mai greu, mama nu prea accepta sfaturi.Ea e as. med. si daca a invatat intr-un fel zice ca asa e bine. Dar mama lureaza pe moment in Italia asa ca nu a fost langa mine.Cand era in tara ii cam indesa caciulita pe cap, eu i-o scotem.
La soacra a fost cam greu sa se obisnuiasca cu ideea mea de a nu infofolii copilul. Nu a comentat nimic dar cand o lasam pe mata la ea o invelea cam mult(soacra e mai friguroasa)pana cand a vazut ca Alexia se incalzea cam rau(ea fiind obisnuita sa fie invelita cu ceva mai subtire). Treptat s-a obisnuit cu ideea si acum e tare mandra ca fata nu a racit niciodata si ca am crescut-o bine asa!
Casiana si Alexia
kid2003 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei, sa ne cresteti mari, frumosi, sanatosi si voiosi! Bianca- Isabelle, Alexandra Anna ,Briana Maria , Alexandra

Casiana, mi-au dat lacrimile la citirea povestii tale...sunt tare emotionante povestile de nastere, vorba Alinei, le vom povesti pana se vor satura ceilalti de ele si noi inca nu ne vom satura...
Simo74, pe unde-mi umbli?? Te tot pandesc sa imi dai si mie coordonatele doctorului tau de pe Titulescu, nu o mai vreau pe madam Calapod, e prea greu de ajuns la ea, iar ca sa devin abonat Medicover nu se merita , m-am interesat si nu pot sa ii fac doar fetii, tre sa imi fac si eu si e scump rau, bani pe care eu nu am de ce sa ii dau ca am fost mereu sanatoasa si nu cred ca ma apuca bolile dintr-o data sa consum banii de pe abonament... ![]()
alexuta2005 spune:
Kristinutza ,Cge, Alina,Dianamultumesc pentru aprecieri si pentru urari.
Legat de povestire...ma bucur ca v-a placut, nu sunt eu o mare povestitoare dar amintirea e inca vie si probabil(conf statisticii) va ma fii inca 50 de ani de acum inainte.
Nu v-am spus o parte haiosa.
Tot timpul am avut impresia ca o sa am complicatii la nastere(am avut si placenta previa la distanta de oi) si cum il prindeam pe medicul rezident,un tip simpatic, il intrebam daca nu am avut complicatii la nastere. El imi tot explica ca totul a fost ok. Pe mine ma stresa si faptul ca am avut un tub de dren.Cica mi l-au pus preventiv ca sangerasem cam mult la operatie.Cred ca rezidendul asta a zis ca sunt nebuna!Mai avea sa-mi prezinte modul in care m-a operat pas cu pas.Da eu il stiam ca citisem pe net
.Nu-mi venea sa cred ca asta a fost tot!
Casiana si Alexia