Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri!
Deci s-a votat banii vor fi cheltuiti cu rapiditate!
Irina, ! Bine ca mi-ai zis chestia cu bona, ca pana acum am fost eu acasa; la mine poate sa-i ia si maica-mea, noi stam usa in usa.
Catush, eu te simt emotionata!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Catush, ami avem si noi cateva zile. Asa ca in curand o sa fiu si eu in pielea ta. Astea sunt cele mai frumoase momente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ehhh, bunaa seeaaaraa!
Eu ca de obicei - daca va mai amintiti de mine - huhurez ce scrie scrisori kilometrice...
Ei bine, macar 2 capitole am recuperat asa ca sa ma apuc sa va dau raportu'!
Cred ca am dat lovitura cu bona, o fi facut Dumnezeu cuib si la barza chioara!
Prin agentie, era la al doilea interviu si la primul, urma s-o vada si tatal. Deci le-am cam suflat-o... Are 32 ani si 2 fete, una de 16 si una de 11,e penticostala, e la primul job de bona. Pe fisa scria ca are 8 clase, ceea ce ne-a facut sa ridicam un pic spranceana, dar un calcul simplu ne arata ca fata a "furat-o" pe vremea lui Ceausescu si, stim cu totii, nu prea aveai ce sa mai faci.... Vorbeste corect si cu rost, e f. simtita si draguta, Radu s-a lipit de ea repede si cu catelul nu mai are nici o problema, intra singura in curte si nu aud nici mrrr.
Mai problematic sa se adapteze cu aparatura, ca sunt oameni modesti, dar e curajoasa si invata repede. A invatat super bine sa puna pampersul (pe vremea ei nu erau..). Altfel, ii da de mancare fluierand lui Radu, l-a adormit in timp record (eu si cu tat-su ne chinuiiiimmm), merge cu el, ii canta, il stimuleaza, ce sa mai, super bine. Teoretic in saptamana asta i-am aratat rosturile casei si cam ce vreau de la ea, evident ca am ajutat-o la pregatit / strans masa dar cred ca in timp se va descurca f bine ea singurica.
Ce sa mai, pana acum numai de bine.
Copilul meu mai are nitel si isi da si el drumul singur la mers; i-am facut ROR-ul si n-a avut reactii, iar vaccinul de an se decaleaza cu 1 1/2 luna. CMU-ul ne face pentaxim-ul, dra noastra zicea ca schema corecta ar fi tetravalent, caci a 5-a valenta, parca cu meningita, ar trebui administrata la nu stiu cate luni diferenta...?
El cu laptele nu prea e prieten, de ex azi 170ml dimineata si exceptional 230 acum, altfel tot cam 180-190. Sa zicem ca mai sunt si 50ml iaurt....
Altfel, imi pare rau sa aud ca ati avut de suferit cu enterovirusul asta care bantuie, colega mea a patit-o si cu baietelul (1an 2 luni) si cu sotul, o noapte n-a facut decat sa stranga cand dupa unul cand dupa celalalt si cand am vorbit cu ea o luase si mama ei, si bona.
Nevasta sefului meu a nascut si el m-a sunat saracul ca ce pompa de san sa ia. I-am zis de avent isis (de la voi stiu ca ati fost multumite, eu am schimbat/stricat 2 chicco...), ocazie cu care mi-am amintit si eu - cu aceeasi amaraciune ca a K r i s t i n u z e i - de experienta traumatizanta a alaptarii!! De statistica unde eu de la inceput am fost la "mixt", caci blestemata de lactatie, cu tot pompatul si stimulatul, n-a depasit 5 ml/zi cu truda pana intr-a 10-a zi si murea copilul de foame - oricum recordul personal a fost de 80ml/san si a tinut 1 saptamana perioada aceea; tot asa, ma trezeam din 3 in 3 ore sa ma mulg..... tot asa, am tinut-o din blocaj in blocaj pe marginea mastitei.... ragade la greu..... Tone de galactogil, ceaiuri cu forta.... offf!
Dar ce sa va spun, avand un nodul la san pe care tre' sa-l operez, am ajuns la dr.Blidaru, care m-a intrebat daca si cat am alaptat; i-am zis povestea mea si cumva apasarea ca am exagerat si ca si acest fapt o fi contribuit la formarea nodulului; mi-a zis omul ca ceea ce am facut, efortul acela, a fost tot ce se putea mai bun si pentru copil, dar si pentru san. Cu asta, pe mine m-a impacat.
Ramane trauma in sine si sentimentul de deceptie (copilul meu scuipa sfarcul dintr-a 3-a saptamana), caci am facut totul dupa reguli si toate eforturile si nu a iesit. Asta este, tzatze handi. Macar am facut tot ce mi-a stat in puteri.
T o n n i a, eu cred ca la BB2 va merge incomparabil mai usor cu alaptarea; deja stii cu ce se mananca si e cu totul altfel.
M i f l o r e, si eu am urmat pasii CGE si am mers la sigur cu dosarul de stimulent (la sectorul 2 era o gretoasa care facea pe nebuna: "pun pariu ca n-aveti.." nu stiu ce. "ba am!" si tot asa. lovitura de gratie a fost ca se schimbase formularul, si il trasesem de pe net, tzeapa!! la sfarsit s-a recunoscut invinsa!!)
Gata, va las si voua putin spatiu pe pagina asta! Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Raluca, ma bucur ca ati avut noroc cu bona! Sper sa se tina de treaba si sa nu va lase. Si bine i-ai facut functionarei de la primarie cu dosarul.
Irina, si la mine la serviciu trebe recuperat daca lipsesc. Doar ca eu pot recupera si de acasa. Are seful meu o vorba: "nu ma intereseaza orele "fund", ci orele "cap" petrecute la servici". Stie el ce stie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ioana, suuuper vorbele sefului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ca de obicei, Raluca in miez de noapte cu stilul tau inconfundabil. Ma bucur sa aud ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Nanadana, Valen, Catush, Alexuta, Cge, Kristinutza, Locca, Miflore, Ioana, Anya20, Marinela, Maddy, va multumesc frumos de tot ... ce mai, toate care ati scris azi l-ati felicitat
L-a apucat umblatul cand in Romania era 4 dimineata, pe cine sa sun sa ma laud? Eram asa de fericita si aveam un chef de pupacit si imbratisat ca am sarit pe sot , Petrut s-ar fi speriat
A, inca ceva, dupa 1 an de asteptari, intr-o saptamana jumate i-au aparut 3 dinti.
Diana La Multi Ani fericiti !

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

casiana, si la mine cam tot asa, imi propusesem sa fac copil la 25 de ani (imi spusese cineva ca uterul femeii pana la 25 de ani e ca o "capshunik" si-mi ramasese faza asta pe creier ). radu s-a nascut cu mai putin de 2 sapt inainte sa implinesc 26. punct ochit, punct lovit!

maddy, incearca si kinetoterapie pt piciorus. poti sa-i faci chiar tu.
radu mai sta cat de cat in scaunelul de masa. dar in clipa in care imi refuza prima lingurita, dau deoparte mancarea si nu-i mai dau nimic pana la masa urmatoare. cand mananca si ce n-a mancat mai devreme... eu chiar n-am rabdare sa ma rog de el, mai ales ca nici nu cred ca as avea succes. mai rau m-as enerva si eu si el si n-am chef.
mama ma indopa cand eram mica si am ramas cu ideea ca eu sa nu fac asa.

raluca, ma bucur ca ai gasit asa o bona buna pt radu!

fetelor, mai nou am preluat eu baitza radului, ca pana acum i-o facea tac'su. ii pun apa mai fierbinte de 40 de grade, sper sa fie ok (ideea e ca si mie imi placea sa fac baie cat mai fierbinte, asa sa ma ia cu lesin cand ies din baie...). ma joc macar 20 de minute cu el in apa. iar apoi sta la masaj ca atunci cand era bblush . radem, il gadil, in zapacesc de tot si cand il pun in patut nici nu-si mai schimba pozitia. cum il pun, asa adoarme.
si nu s-a mai trezit nici noaptea.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata! Beau cafeaua si sunt in zona 10 minute.
Diana, La multi Ani!!!! Te-ai distrat aseara?
Diana, americanca, felicitari pentru primii pasi ai lui Petrut. Sa vezi ce repede vin urmatorii. La fel si pentru dintisori.
Ioana, buna vorba sefului tau. Pot sa o folosesc si eu sau e trade mark?
maddy, noi la 1 an aveam 9 kg si un pic. Acuma avem 10.
meme, ma bucur ca mai citesc ce faceti .
Oare oana americanca ce face?
Alexuta, buna alegere stie face. La noi daca i somn si foame in acelasi timp, nu mananca ca maraie, dar nici nu vrea sa doarma.

Am fost si noi ieri afara dupa mai multe zile petrecute in casa. Nu mai avem nici muci (multi) si nici maraiala de care am crezut ca nu mai scap.
Gata mi-a epirat timpul.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Raluca, ce bine ca ai gasit o bona asa buna!Asta da noroc!Legat de lapte, nu cred ca e bai ca nu bea prea mult. Am inteles ca trebuie sa bea in tre 300 si 500 de ml. pe zi. Dar mai mananca si iaurt.
Cristina noi inca nu am preluat baita fetei. Si acum ii face baie soacra mea(sta pe scara cealalta si ii place sa o mai rasfete).Noi nu-i punem apa fierbinte, e mai mult rece ca daca e prea calda(mai mult de 37 grade)urla si nu intra in apa.Mai nou nu are rabdare sa stea in cadita si facem baie in picioare.
Codruta acum 2 sapt. aveam 9.200 kg. Nu prea mi-a placut cum a luat in greutate pe timpul verii. Nu prea a mancat.Am citit undeva ca la 1 an trebuie sa-si tripleze greutatea de la nastere. N-are nici o sansa sa aibe acu 10.600 kg!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput