Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marinela asa e concediul medical a fost fortat de imprejurari. Aveam toate astea de rezolvat si in plus maine bona vroia sa plece la 4... si la mine la munca din pacate nu e ca la Ioana , ce lipsesc tre sa recuperez dupa program .

Maddy nu stiu daca tii minte listoiul meu de analize.... faza e ca am renuntat la 2 chestii, dar momentan nu-mi amintesc exact care . Desi acum la rece daca ma gandesc daca il intepa in 2 degete le faceam pe toate, dar pe mom nu m-a dus capul asa

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Maddy - avem 600mp in Prelungirea Ghencea,str.Alunului,dar apartine de Bragadiru...
Imi pare rau ca ai atatea probleme cu Bianca....
Noi stam bine la capitolul mancare,chiar f bine,papam nonstop,am facut o pasiune pt stiksuri...
Am fost afara fara carucior si am dat o raita prin parculetul nostru de langa bloc,ne-am dat in balansoar si in leagan.....
Am mancat si acum sforaim

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Miflore - eu chiar am avut curiozitatea sa ma uit pe ce luna vine imdemnizatia si vine pe luna care a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ma duc la nani.
Noapte buna frumoaselor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Miflore,eu cred ca pe luna care a trecut,sau nu?Poate verifica fetele fluturasul.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Hi,hi,am revenit la normal,ma vad dupa voi in sfarsit.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hai ca m-ati intors de la nani!
Mercic frumos pentru raspunsuri Catush si Marinela - si eu banuiesc ca se da indemnizatia pe luna anterioara ca doar n-or da-o ei inainte...asta inseamna ca cele 8 milioane care vor sosi in curand ii voi putea sparge instantaneu

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miflore banii vin cu o luna in urma. Ai grija sa lasi vorba bonei sa nu ia banii de la postas luna viitoare (daca aplici metoda asta, daca nu ma bag aiurea in vorba). Ca eu asa m-am pricopsit cu cei 8 mil in plus. Bona n-a stiut ce si cum si a luat banii aia. Dosarul de stimulent trebuie sa-l faci cat mai repede pt ca altfel iti vor tot veni cei 8 mil... Cat despre ce trebuie sa contina dosarul iti trimit mail-ul de pe adresa comuna scris la vremea respectiva de Cge

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Miflore banii vin pe luna anterioara.

edit: vad ca ti-au raspuns si fetele
Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Miflore - shoping placut !!!!!!!!!!! si somn usor

Ma duc si eu sa fac nani,sa vedem retraiesc ceea ce s-a intamplat acum un an......

Maine e ziua cea mare.......
Noapte buna,vise placute

Mergi la inceput