Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

]Alexuta[/b],eu zic c-ai facut f bine cu mancarea.Eu n-am facut asa si uite unde am ajuns,oricum Bianca nu e un copil mancacios,poate sa stea nemancata toata ziua si nici nu cere,asa ca ii dadeam lapte cand devenea f agitata si plangea.O sa mai incerc metoda sa vedem daca obtin vreun rezultat.Soacra mea mereu imi zice ca seamana cu tat su care a facut la fel cand era mic..si acum e un gurmand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

imi apar mesajele decalate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Alexuta,exact asa am fost si noi cu laptele,si cam asa papa si IAris.Cu mancarea si eu am procedat la fel,nu mananca,treaba lui,nu stam cu masa pusa toata ziua,dar la masa urmatoare manca,nu avea incotro ca stie ca-s rea si nu-i mai dau.El cel mai prost mananca in perioada dintilor,iar acum ma exaspereaza maselutele, il dor asa tare si-si pune manuta acolo si plange de mi se rupe sufletul.Azi am simtit asa,ca un varfulet de ac una dintre maselute,dar cred ca dureaza mult pana iese,nu?Ma enerveaza decalarea mesajelor ca nu se intelege care cum si ce spune,parca suntem intrenfiecare cu ale lui si la final iti dai seama ca au fost cuvinte aruncate in vant.Eu una ma pierd cand citesc mesajele,dar e drept ca am un singur neuron si ala ardelean.
M=oi duce la nani ca parca vad ca ma trezeste maseluta.Pupilici.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

vrewau sa vad daca apar tot decalata,scuze,dar ma enerveaza

Mergi la inceput

Din pacate,da,cu ce am gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Maddy asta e zi mare nu-i asa!
Eu am ales de la inceput solutia radicala.Deh, sunt cam rea.(Nu am ce face caci ma cheama Rauta )
Eu de la inceput daca face mofturi si nu vrea mancare nu-i dadeam nimic. De ex. niciodata nu i-am dat lapte la pranz dupa ce am inceput diversificarea. Daca nu a vrut sa manance supa , am zis nu-i nimic nu-ti dau altceva (adica lapte). Ii dadeam totusi suculet, iar la masa de ora 17-18 manca iaurtul sau cerealele foarte bine.
Eu nu alerg cu lingurita dupa Alexia.Daca nu mananca o zi asta e, ii dau lichide si a doua zi nu mai face mofturi. Oi fi gresit? Nu stiu dar eu si acum imi amintesc cum ma forta mama sa mananc desi eu nu mai vroiam. Mama avea o obsesie ca sunt prea slaba.
Dr. Alina oare am gresit aplicand metoda asta?
Pot sa spun ca Alexia nu face mofturi, daca ii e foame mananca tot.
Mananca asa:dimineata ora 7 bea 250 ml. lapte, la zece o felie de paine cu branza tip fagaras, de la milli,taiata cuburi,un castronel de supica sau piure de cartof cu ou, la 18 iaurt sau portie de cereale si la 21 bea 250 ml lapte.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Casiana, Alexia mananca suficient pentru varsta ei. Si intr-adevar, nu trebuie sa alergi cu mancarea dupa ea. Daca vrea, bine; daca nu-nu. Oricum 500ml lapte sunt de ajuns si e bine ca ii bea.

Mergi la inceput

Da ma gandeam ca am maltratat copilul cu atitudinea asta. Multe persoane se mirau ca nu stau dupa ea sa manance. Imi ziceu ca las copilul sa moara de foame.
Pe timpul verii(in lunile iulie- august) Alexia nu a baut mult lapte. Cam 300 ml pe zi si manca mai putin, acum si-a revenit.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Maddy, nici Alexia nu se omoara dupa mancare.
Si cand alaptam si nu aveam lapte suficient Alexia nu urla de foame.De la 6 saptamani ea nu se mai scoala noaptea sa manance.De fapt la ea cel mai important e somnul. Daca ii e somn si foame in acelas timp prefera sa doarma nu sa manance.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Irina, rogu-te, zi-mi si mie care sunt pasii cu dosarul pentru obtinerea stimulentului - ca stiu c-ai trecut de curand prin asta - C-ar trebui sa rezolv si eu problema.
Si inca o intrebare pentru cine stie: cand vine indemnizatia, pe ce luna e? e pe luna in curs sau pentru o luna inainte? adica mie tocmai trebuie sa-mi vina cele 8 milioane, maine poimaine, sunt pt. luna septembrie sau pt. luna octombrie?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput