Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)
Raspunsuri - Pagina 7
alexuta2005 spune:
Cge multumesc pentru urari dar nu scapi, astept sa-mi urezi si pe 9 nov.
Alina sa-ti povestesc ceva: intr-o zi Alexia avea manuta la ureche, nu zicea nimic eu m-am speriat am crezut ca o doare urechea si o strig "Alexia ce faci?" dupa o secunda incepe sa zica ceva in limba ei. De fapt ea vorbea la telefon cu mine si astepta sa zic eu ceva ca sa-mi raspunda !
Diana nu stiu cu cine vorbea la tel. Cred ca e secretul ei! Poate cu un baietel din piticodrom.Cine stie?![]()
Casiana si Alexia
Ioana75 spune:
Diana mama lui Mihnea, la multi ani!!!
Sa fii sanatoasa si iubita! 
Casiana, zau ca te bagam in seama
. Uneori, eu nu apuc sa raspund chiar tuturor. Azi a fost una din acele zile
.
Meme, lasa ca face bine tastarnitza
.
Irina cuscra, cine ti-a dat CM pe azi, medicul de familie al copilului sau al tau? Ca ma intereseaza si pe mine
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
marinela79 spune:
La multi ani,Diana de Mihnea, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de feciorii tai.
Diana de Petrut, bravo voua, eu stiu ca esti superemotionata ca si eu eram tot asa.
La multi ani copiluti sarbatoriti azi!
Felicitari tuturor celor care au mai facut un pas sau au mai facut o boroboata, sa cresteti mari.
Eu scriu telegrafic ca mi se reseteaza Pc-ul cand scriu mesaje.
Meme, ne rugam sa nasti cand e si sotul acasa.Dar trebuie sa fii calma ca daca te agiti tu, se agita si bebelina si spune:"hai sa ies eu afara sa vad ce are mami asta de se agita asa?"
Alexuta, sunt asa de scumpei acum nu ne imita si eu ma topesc dupa pustiulica, sa cresteti mari si tineti-va bine daca o sa-i placa telefonul mereu cum ii place acum.
Ioana, nici eu nu reusesc sa raspunds fetelor, am zile si zile, tu oricum o faci cu maqi mult simt de raspundere decat mine.
Valen,am vazut pozele, sunteti asa frumosi, iar Sarah e atat de dulce.Canada e superba prin pozele voastre si ne faceti sa ne dorim sa ajungem cat mai curand
Anya,Catush, aveti rabdare ca pe urma o sa va rugati sa stea doua secunde locului, spun din experienta.O sa mearga ele mai repede decat va ganditi.
Irina, sa-ti fie de bine medicalul, si eu ma trageam chiulul, dar tu ai avut probleme importante de rezolvat, eu asa am inteles.
Eu imi astept pustiul, e la buni a lui m-au lasat sa fac curat, i-a iesit si al 8-lea dinte, maselutele stau sa crape, e bandit si merge mult, mananca struguri si rosii intr-o veselie, iar eu sunt terminata.
Va tuc si sper sa intru si eu mai des.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
maddy77 spune:
Buna fetelor,
La multi ani Robert si Alexandru Mihai!
La multi ani Diana30!
Vad ca ati fost harnicute azi..5 pagini!
Noi am fost azi la controlul de 1 an si stam cam asa 9720 kg si 79 cm,cica e in grafic,a luat in greutate in ultimile 2 luni 500 gr,f bine,avand in vedere faptul ca a avut enterocolita si a avut si zile cand n-a manat deloc.O sa-i fac si analize de sange sa vedem cum sta cu anemia.Are un piciorus ,stangul,am avut noi probleme cu el si inca mai calca cu labuta in interior...dr ne-a zis ca s-o tin in ghetute prin casa si daca nu se corecteaza pana la 1 an jumate sa-i punem orteza.Am incaltat-o azi si daca n-a cazut in freza de nustiu cate ori ,nu e obisnuita incaltata.
Legat de mancare..mi-a zis sa nu-i mai dau nimic intre mese si daca nu vrea sa pape sa nu-i mai dau nimic pana la urmatoarea masa,sa nu ma mai rog de ea sa pape si sa n-o alerg cu mancarea.Nu stiu ce sa zic,o sa incerc si asa,cu toate ca am mai incercat mai demult si n-a dat roade,era f maraita si nu vroia decat lapte.Azi de ex a mancat in brate la mine cateva linguri,altfel nu vroia.Cred ca deja e prea tarziu...Voi cum procedati?Le dati la ora fixa?mai stau copii vostri in scaunelul de masa?
catush spune:
ANYA - ne inscriem si noi in clubul fetelor care nu merg singurele
Bria mea merge tinuta de ambele maini,de obicei.....doar cand are ineres merge tinuta de o singura mana......totusi azi am avut impresia ca a facut un pas.....sta fff bine si fff mult timp "copacel"
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
b_irina_c spune:
Diana LA MULTI ani fericiti!!!! 
Miflore pe martie (prima luna de munca) am primit si 8 mil indemnizatie si abia acum m-am dus sa-i dau inapoi
.
Ioana CM mi-a dat medicul meu de familie.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
maddy77 spune:
Catush,lasa ca o sa mearga Bria cand nici nu te astepti.Jucaria am luat-o de a cora,cu 10% reducere
.
Locca,multa sanatate,deci asa naspa e cu enterocolita asta,bietii copii.
Alexuta,tare draguta printesa,cum vorbeste ea la telefon.Si Bianca sa plimba prin casa cu tel la ureche.
Irina,bine ca n-a plans asa tare Vladut la analize,sper sa iasa bine,tinem pumnii.I-a recoltat numai din deget?Ca m-as duce si eu la Sanador.
Meme,nastere usoara!
Felicitari lui Dinu si Petrut pentru mers!
Fetele care merg la Medicover,sunteti norocoase,eu merg la dr Stanescu si in ziua cand se da drumul la programari,adica in 21 ale lunii,nu mai gasesc liber decat la sf lunii urmatoare,tin locurile pentru abonati...Ma enerveaza rau de tot astea,am zic ca n-o sa ma mai duc,dar ultima data am zis ca-i urgenta si m-a programat peste 20 zile
.Asa ca merg si eu la dr lui Simo.![]()
maddy77 spune:
ati disparut??
Alexuta,esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu
.
Ce bine ca merge copilul,acum face ture prin casa si eu stau pe DC![]()
maddy77 spune:
Catush,in ce zona vreti sa va faceti casa?Si noi speram in viitorul indepartat, acum stam in 50 mp...si sincer i-as da pe 200![]()
s-a plictisit copilul de mers,e maraici ca ii este somn,sper sa reziste pana la 9.
maddy77 spune:
ce liniste....dormiti?
stiti ce am patit? a adormit copilul stand la mine in brate,sper sa nu se trezeasca pana maine,dar parca o vad peste o ora treaza si ma tine pana la 1 de vorba.