Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)
Raspunsuri - Pagina 12
kid2003 spune:
ietete (asa face Alexandra) mi-a intrat mesajul inaintea celorlalte mesaje care erau deja scrise, ce aiureala...
Ruxi, tu zici ca te bucuri ca ai mai slabit? Eu zic ca in curand n-o sa te mai vezi daca continui asa...ca esti slaba moarta
latrishia spune:
Buna fetelor
Sunt cam restanta de doua saptamani, n am mai citit,n am mai intrat,sapt asta am umblat ca tembela cu tata prin spitale.Din fericire e totul sub control si sper sa se faca bine.
Luanna mea se lupta in continuare cu dintii si mai nou cu foamea. Nu se mai satura cu laptele de seara si am dedus eu ca tre sa i mai bag o masa pe la 8 si apoi bibe la 10.Aseara i am dat si a dormit linistita. Problema mea e ca n am ideie ce sa i mai dau sa manance si seara, totusi nu mananca prea mult?Mai aveti vreuna copii asa fomisti?
Casiana foarte frumos ai povestit despre nastere, si eu ma gandesc cum a fost cand am vazut o prima data pe gaza mea, asa emotionata am fost cand mi a zis asistenta :"uite mamico, ai un trandafiras roz" exact acelasi lucru i s a spus si mamei mele cand m a nascut pe mine. Si adevarul este ca fi mea imi seamana izbitor, inca nu ne putem da seama ce are si de la tati.
Felicitari bebeilor care merg, si Luanni merge singurica dar este cam fricoasa, isi fixeaza o tinta unde trebuie sa ajunga sa se agate si se duce fuga. Afara mergem de manuta si se agata de toate gardurile si de toti stalpii. Nu putem sa mergem mai departe pana nu i ia in brate.E tare prietenoasa cu copii si cu lumea in general, rade si chicoteste si intinde manutele sa fie luata in brate.
Lori&Luanna 10 luni
alexuta2005 spune:
Moama da ce de am mai scris azi!
Mai trimeteti-ma fetelor la bucatarie ca am o groaza de treaba!Doar maine e ziua cea mare!
Casiana si Alexia
Meme1 spune:
'Neata fetelor,
La Multi Ani sarbatoritilor de azi si celor din zilele trecute!! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi si sa faceti numai bucurii parintilor!
Fetelor, are cineva idee de ce nu merg postate anunturi la mica publicitate? Tot incerc de vreo ora, scriu anuntul si cand vreau sa il vad, se incarca o pagina alba pe care nu scrie absolut nimic..
Pupici
Meme
Ioana75 spune:
Cristina, multumesc de pontul cu sedinta cu parintii. Din pacate sintem cam ocupati; voi veniti si cu Ancuta? 11:30? sediul vechi?![]()
Casiana, foarte frumos ai povestit
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
locca spune:
La multi ani Bianca-Isabelle, Alexandra Anna, Briana Maria si Alexandra!!!
Cu multa sanatate, fericire si noroc! (ca doar si v-ati nascut pe 13, nu?
)
Diana, la multi ani pt. ieri! sper ca ai petrecut frumos.
Ma simt parca mai bine. Singura parte buna cu boala asta e ca am mai slabit un pic ![]()
Casiana, frumoasa poveste. Cand mai citesc povesti cu nasteri imi dau seama ca eu am fost fluturas rau. Am avut asa o liniste, parca nu se putea intampla nimic rau. Chiar nu ma gandeam la nimic nasol in momentele respective.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Meme1 spune:
Gata, am rezolvat cu mica publicitate....nu-i placea link-ul pt poze..asa ca am renuntat la el.
Pupici mii
Meme
miflore spune:
LA MULTI ANI CU BUCURII PRINTESELOR SARBATORITE AZI!!!!!

BIANCA ISABELLE, ALEXANDRA ANNA, BRIANA MARIA SI ALEXANDRA!!!
Maddy, Catush, Doruletz si Flavia, petrecere frumoasa!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Ruxandra, sa-ti traiasca Mateiu cel mare de 1 anisor si-o luna!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
innaa spune:
salutare la zane!
am lipsit o saptamana dar acum vreau sa recuperez ....am un capitol cred.
revin-sper...ca mi-e sotu acasa si nu prea am loc la calculator.
si daca vreti poze noi
Irina si
Noélia - 25 sept 2005