Durerea unei pierderi de sarcina (7)
Raspunsuri - Pagina 23
ingeras26a spune:
quote:
Ingeras , iti multumesc din suflet pentru urari! Tu ce mai faci? Cum te simti? Pe cat e estimata data nasterii? Si te-ai decis cum o sa nasti? Of ce de intrebari ti-am pus
Va pe toate,
Mari
Pe 21 dec am DPN :) ma simt foarte bine, doar obo, ca inca vin la serv si conduc zilnic, iar acasa am santier. Dar mai vin o sapt si dupa aceea raman sa lucrez de acasa. In rest bine, multumesc lui Dumnezeu. Cezariana :)
Pupicei, Ingeras 31+ Maya
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
E pozitiiiiivvv, e pozitiiiiiv L-am facut la 7 fara un sfert si in primul moment aparuse doar linia de control! Si am fost super dezamagita!!!! I-am spus sotului (el se pregatea de servici) si m-am bagat in pat, cu testul pe noptiere, langa mine. Si m-am hotarat sa ma mai uit la el (la lumina telefonului), nu trecusera mai mult de 2 minute si am vazut a doua linioara, fina, fina
E mult mai palida decat cea de ctrl, dar e acolo Acu sper sa nu fie extrauterina, de e asa palida!
BRAVOOO! felicitari, sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si frumoasa! ce bine imi pareeee! ce fericite suntem amandoua, si eu si bb a mea care muta mobila in burtik de cateva zile!!!
Pupicei, Ingeras 31+ Maya
Laura Ioana spune:
Citesc mesajele voastre printre lacrimi! Nu-mi vine sa cred cata lume ma felicita si-mi doreste binele Na, ca m-ati facut sa plang!
Marimultumesc. UM la mie este 21 sept, asa ca eu zic ca se naste tot in iunie! Am zis de acum doua luni ca voi fi la mamici de mai-iunie. Acu' sa speram ca e bine pana la sfarsit!
Sorina, Gripo, Inni, Ignatica va pup pe toate ca sunteti alaturi de mine. Multumesc!
Flavia ai stiut tu ceva, de m-ai visat Multumesc zapacito, sper ca nu ai intarziat la servici
Ingerasule mi-ai purtat noroc cu vizitele tale pe la noi Sa creasca mare miscareata de fetita
Sper sa pot trimite mesajul ca face niste figuri site-ul...
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Laura Ioana spune:
M-a kemat dr maine la spital (e de garda) sa-mi faca eco transvaginal. Maine e Z 31 de la UM. Sper sa vada saculetul
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
larissa_79 spune:
Laura Ioana, felicitari...ma bucur din toata inima ca e cu ochisori...si la mine testul a fost pozitiv si a doua liniuta foarte fina...de abia se vedea si nu a fost SEU. O sa vezi ca Dumnezeu o sa te ajute si totul o sa fie bine...si la anul in iunie...schimbi scutece si eu plec la mare in Grecia....
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
Laura Ioana spune:
Larisa multam fain! Esti simpatica cu faza cu Grecia Vrei sa-mi faci in ciuda, haaa?
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
andreea16 spune:
Doamne, Laura, nu poti sa iti inchipui ce tare ma bucur pentru tine. M-am trezit cu tine in gand si primul lucru a fost sa intru pe forum. Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari! Sa fiti sanatosi si tu si bb!!!!! Meritai sa fii fericita dupa atata suferinta! Sa ne spui cum a fost la doctor si sa nu pleci de la noi, da??? Asta da veste buna, sunt fericta tare, tare ptr tine!!!!!
Eu sunt pe acest forum de o luna si jumatate si deja trei fete sunt insarcinate. E clar ca e molipsitor.Fetelor, pregatiti-va, pentru ca noi urmam!!!!!
Andreea
Adriana mica spune:
Felicitari, Laura! Sa fie intr-un ceas bun! Daca ai sti cat ma bucur pt tine.
A, sa nu uit: multumesc pt felicitarile tale dupa nasterea lui Dudu.
Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
Pozici
Laura Ioana spune:
Adriana mica multumesc! Sper sa reusesc si eu, ca si tine, sa-mi tin puiul in brate! Sa fie sanatos micutul Dudu
Andreea am vrut sa intru mai dimineata sa scriu (am facut testul la 6, 45) si cred ca mai erai treaza, dar am zis ca nu e nimeni pe net la ora aia! Multumesc din suflet! Sa dea Domnul sa te felicit pe tine luna viitoare
Deja suntem 5 gravidute aici
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye