Durerea unei pierderi de sarcina (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Laura Ioana, pai vara asta am schimbat eu scutece...si m-am uitat cu jind la pozele tale de la mare... Mi-e dor de Iasi ca am facut fac acolo!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hair spune:

laura, iti doresc o sarcina frumoasa si linistita, si ca dupa 9 luni sa iti tii in brate puiutul mult asteptat. Nu lasa gandurile negative sa-ti umbreasca aceasta perioada, si nu-l uita nici pe ingerasul tau care se roaga pentru tine si pentru fratiorul lui.

fetelor, cred ca adela are dreptate, trebuie schimbat titlul.
nu stiu, mie recunosc mi-e teama sa incerc inca, mi-e sa nu pierd amintirile cu scumpicul meu mic. tanjesc si eu dupa bucuria de a fi din nou gravida, dar parca mi-a teama ca nu am dreptul. cand se va intampla, voi sti ca am fost iertata. caci nu am reusit sa ma iert.

numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ralu te pup si curaj.

anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LAURA IOANA felicitari iubita!ma bucur enorm pt tine si totodata parca mi se ridica moralul cand vad ca mai reuseste cate una din aspirante!sper ca maine sa vezi saculetul si pe bebe bine prins acolo unde trebuie....nu gandi nici o clipa ca este SEU....sunt convinsa ca va fii ok.

INGERASH iti doresc o nastere usoara si fetita care in curand va veni pe lume sa va umple sufletele de bucurie si fericire!

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ralu multumesc
Nu mai gandi asa negativ, nu ai ce sa-ti ierti! Nu ai gresit cu nimic! Daca era ceva ce ar fi stat in puterea ta sunt convinsa ca ai fi facut, orice! Sper sa ai curaj in curand

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

Laura, draga mea colega graviduta,nu am intirziat la munca, am ajuns la fix, si m-a intrebat colega mea ce-i cu zimbetul ala timp pe fata mea, i-am zis am o veste f buna, si-mi zice, pai, ai aflat ca esti gravida, ti-ai luat o casa, ce veste buna mai poate fi, si i-am spus o prietena buna am aflat ca e gravida si sint f bucuroasa....
adevarul este, fara sa exagerez, ca, cind am aflat, am scris repede mesajul si pe urma l-am luat pe Dominic de minute si m-am apucat sa topai ca o nebuna prin casa, de-a venit barbatul sa ma intrebe ce e. sint f bucuroasa ptr tine, va fi sigur bine de data asta, uite am calculat cu programelul meu si-mi da data nasterii dupa ciclul ce l-ai scris mai sus 27 iunie 2007, eu sint pe 18 iunie, si sintem toate impreuna si ne vom sprijini si va fi sigur bine , si le vom trage si pe noi pe celelalte fete della, mirela, andreea, sorina, cristina, toate celelalte aspirante, ......
Doamne ce frumos arata listuta

e fain ca mergi asa repede la medic, dar nu e prea devreme?se vede ceva?bafta la medic, si eu tre sa ma motivez sa-mi iau rv, dar parca mi-e putin frica sa nu-mi zica iarasi o veste naspa.

va pup pe toate, eu, ma lupt cu greturile si miine ma mut!

Flavia +6, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Kla multumesc frumos

Flavia ce zapacita esti! Ma faci sa rosesc! Iti multumesc ca te bucuri asa pt mine
Maine te muti in casa noua? Sa fiti fericiti!

Si eu am socotit, dar daca fac cezariana (si fac) DPN ar fi 20 iunie. N-am mai avut rabdare si am dat o raita si un mesaj la mamici de mai-iunie Poate treceti si voi pe acolo!
Asteptam de atata timp sa fiu iar la Odisee...

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laurica, felicitari din toata inima dragutzo!!!
Ma bucur enorm pentru tine si iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina usoara si un bebe la fel de minunat ca mamica lui! Sa stii ca eu cum m-am sculat azi dimineata (la 07.00) am intrat pe forum sa citesc vesti despre tine, asa ca daca intrai sa ne anunti la 6.45 eram prima care te felicitam. Acum am venit de la serviciu si primul lucru a fost, bineinteles, sa deschid calculatorul sa vad ce faci. Mi-au dat lacrimile si ma bucur de parca as fi aflat ca sunt eu insarcinata!

Fetelor, pe mine de trei zile ma dor sanii incontinuu si sunt umflati, ceea ce mie nu mi se intimpla nici macar inainte de ciclu. Si ma doare vag burta, ca un fel de presiune. Asta a inceput cam la patru zile de cind as fi putut ramine insarcinata (cind siu eu ca am avut ovulatia). Nu stiu ce sa zic, dar sigur nu e o inchipuire. Oricum, testul de sarcina il fac abia peste o saptamana, daca mai rezist pina atunci! Eu sper sa le urmez in curind pe gravidutzele noastre dragi, desi am ratat mamicile de mai-iunie. Le astept si pe celelalte fete sa deschidem topicul de iulie-august.(Mirela, Andreea, si celelalte fete care au unda verde la prestat pt. bebei)

Te pup mult de tot, Laurica, sunt taaaare fericita!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

FELICITARI LAURA si Dumnezeu sa te aiba in paza; ne dai atata speranta tuturor!

Ellis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

Doamne Laura, sper ca nu ne parasesti acuma......???mie nu-mi prea vine sa trec acolo, cind eram cu Dominic nu am fost super activa, acuma a doua oara nu m-am lipit deloc de subiectul ala...erau citeva fete care au compasionat cu mine, dar....in fine, eu ma simt bine in grupul asta, poate ca daca vom trece mai multe, merg si eu acolo ca sinteti si voi, dar vreau sa ramin aici, sa le pot incuraja la rindul meu pe fete si sa le trag dupa mine.

Flavia +6, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput