Durerea unei pierderi de sarcina (7)
Raspunsuri - Pagina 25
Pepsi spune:
am dat si eu o raita pe la odisee,prima de cind sint din nou insarcinata, din fericire sint si alte fete care au pierdut o sarcina si care sint acum gravide, din pacate sint si fete care erau in lista si pe urma au pierdut sarcina, cum a fost si cazul meu si a altor fete....dar lista e frumoasa!hai cine mai vine?
Flavia +6, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
ancadragoman spune:
Eu,eu vin...
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
blueeyes2003 spune:
Laura iti tinem pumnii pentru maine! Sunt sigura ca va fi totul ok!
Ma bucur mult pentru tine,chiar ii spuneam sotului ca inca o prietena care a trecut prin durerea unei pierderi de sarcina,este acum insarcinata.Asta imi da speranta ca in curand toate vom fi -dutze foarte fericite!
Flavia esti foarte draguta ca vrei sa ne astepti si pe noi! Oricum noi am ratat mamicile de mai-iunie ,dar pe cele de iulie-august,sigur nu le ratam!
Cristina astea sunt simptome de sarcina!Sunt sigura ca nu este doar o inchipuire de-a ta.Cine stie,poate urmezi tu.Iti tinem pumnii!
Dragi -dutze,dar voi de ce nu va schimbati semnatura? Ce asteptati?
Va pe toate!
MIRELA
Pepsi spune:
draga mirela, nu e niciodata prea tirziu...si iulie-august e bine. dupa cum vezi eu am facut pasul si mi-am schimbat semnatura
anca, te-as lua in circa dac-as putea.....
cristina, tinem pumnii, poate sint semne de sarcina nici mie nu-mi venea sa cred, desi le aveam sigur, dar nu fa testul prea repede, ai vazut laura l-a faucut in ziua 27 si a iesit negativ.....galeria continuaaaa
va pup pe toate, miine ma mut
blueeyes2003 spune:
Flavia frumoasa semnatura ai!
Sa fiti fericiti in casa noua si sa aveti numai bucurii!
Incearca sa nu te obosesti prea tare cu mutatul!
Multi
MIRELA
Laura Ioana spune:
Eu inca nu schimb semnatura pana nu ma vede dr si-mi spune: OK
Ellis multumesc si intradevar "speranta moare ultima"!
Cristinaaaaa si la tine miroase a sarcinaaaaa!!!! Ar fi super! Cand ziceai ca faci testul? Multumesc pt urari si sper sa plecam cat mai multe de aici la gravidute!
Flavia pai nu ma mut de tot!!! Si aici si acolo! Pai nu?
Mirela abia astept sa faci si tu testul! Pana atunci ia si munceste din greu
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
blueeyes2003 spune:
Laura bineinteles ca totul va fi ok!
L-am "iertat" pe sotul meu in seara asta pentru ca este foarte obosit si oricum nu mai sunt in perioada fertila,dar de maine nu mai scapa pentru ca nu se stie de unde sare iepurele!
V-am pupat! Noapte buna!
MIRELA
Pepsi spune:
fetelor mi s-a intimplat ceva frumos, o mamica de la odisee mai-iunie, m-a invitat sa ma pun si eu pe lista, mi-au dat lacrimile de emotie, sincer nu ma asteptam la asa ceva.....
laura, bineinteles, ca si aici si acolo, asa e normal, imi venea sa rid cind am citit mutat, fiind eu in ale mele chestii cu mutatul m-am gindit, da ce si laura se muta? voi prinde si eu curaj sa ma inscriu ca pare un grup fain de fete acolo, dar poate astept sa-mi confirme medicul ca e bine, eu, am aflat de pierderea de sarcina l aprimul meu RV la medic, a fost un soc total, ca neavind semne, m-am dus fericita nevoie mare, fara sa stiu ce ma asteapta, de aceea acuma mi-e tare frica........sa scap de primele 3 luni, sa zica medicul ca e bine.....
of, sint doar ff obosita, si cu mutatul de miine...
mirela, merci ptr urari de casa noua, sa stii ca nu stii de unde sare iepurele, ca eu luna trecuta m-am inselat de data ovulatiei, credeam ca e 25 si de fapt era 26, si nici macar n-am prestat cind trebuia....asa ca nu-ti ierta sotul, are timp 9 luni sa se odihneasca....
va pup pe toate, astept vesti bune.....
andreea16 spune:
Flavia, sa te auda Dumnezeu si sa ne trageti si pe noi dupa voi. Si ma bucur ca nu vrei sa ne parasesti. Spor la mutat maine, sa nu te obosesti prea tare.
Cristina Ana, eu zic ca sunt semne de sarcina, mai ales daca tu spui ca de regula nu ai sanii umflati inainte de ciclu.Mai asteapta un pic cu testul, e prea devreme. Iti tin pumnii, sa ne dai si tu o veste buna!
Laura, de abia astept sa ne spui ce a zis doctorul. E destul de devreme, dar ceva, ceva, tot se va vedea.
Mirela, noi urmam! Sunt din ce in ce mai optimista cu atatea exemple pozitive in jurul meu.
Va pup pe toate
Andreea
Pepsi spune:
andreea, merci mult de urari vad ca nici tu nu ai somn, mie mi-e groaza de mutatul de miine, am sa incerc sa nu ma obosesc prea mult...
ei, acuma ca a mai trecut ceva timp, mi-am luat inima-n dinti si m-am uitat ptr prima data de cind am incetat sa mai scriu la mamici de ianuarie-februarie 2007, si am remarcat cu stupoare si m-a impresionat f placut ca sint inca in lista, dar nu la gravidute ci mai jos, cu o floare, am inceput sa pling.....dragut gest din partea cui a facut asta....sint pe lista 122 de burtici, nu-mi vine sa cred, cind l-am nascut pe Dominic parca nu eram atit de multe, ....si am mai vazut ca eram la mamici cu nushulica si cu bubulina.....care din pacate au avut acelasi destin ca si al meu....ma simt atit de bogata cu atitia prieteni in jur......va pup fetelor pe toate.