Durerea unei pierderi de sarcina (7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Buna fetelor!De curand m-am trecut la mamici de iunie 2007,dar nu a fost sa fie.Ieri mi s-a facut un chiuretaj ,avand 6 sapt.Dupa repetarea hcg la 48 ore val a scazut si nici la eco nu s-a vazut ecoul embrionar.Sant tare distrusa sufleteste,era prima mea sarcina dupa ani de incercari.Nu imi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu ,poate imi da a 2a sansa.Am uitat sa o intreb pe dr.dar poate ma lamuriti voi.1. La cat timp dupa chiuretaj imi vine ciclul?
2.In perioada pana imi vine ciclul am voie sa am contact sexual?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Flavia, pai bine-nteles ca esti bogata! Asa ma simt si eu . Listuta asta a noastra, pe mine m-a ajutat f. mult sa imi revin, am descoperit prietne adevarate, chiar daca doar "virtuale". Oricum, prietenia se stabileste intre suflete si pt. asta este nevoie doare de comunicare .
Am tot citit toata "productia de scrisorele" si sunt f. fericita cu atateat -dute. Laura, abia astept sa vad ce-ti spune azi medicul. La ecograf SIGUR se vede deja, conditia este sa ai vezica f.f. plina! Eu, cu ultima sarcina, facusem testul in ziua 28, si la ecograf m-am dus in z31 dar cu vezica goala . D-ra mi-a zis ca s-ar fi vazut daca nu mergeam la toaleta fix inainte de a intra in cabinet (in maerea asteptare din fata cabinetului, nu am mai putut tine, si asa mergeam la wc de zeci de ori pe zi). M-am reintors peste 3 zile cu vezica f.f. plina si se vedea foarte clar saculetul. Asa ca, te rog nu fa pipi inainte de control si bea f. multe lichide, sa simti ca plesneste si ai sa-ti vezi si tu samburelul. Un pt. samburel.
Ma bucur si ma intristez putin, pt. ca mi-e frica ca listuta asta nu o sa mai prezinte acelasi interes pt. voi, gravidutelor. Eu inca mai sustin, ca noi, cele de aici, ar trebui sa ne transformam titlul. {b]Raluca[/b], merci ca esti de aceeasi parere. Eu cred ca noi, trecand prin ceea ce ne uneste, suntem un alt fel de mamici. EU cel putin, gandesc cu totul diferit fata de cum gandeam cu Roberta (prima sarcina si fara absolut nici o complicatie) cu toate ca nu mai exista pt. mine nimic decat faptul ca sunt insarcinata.

Mergi la inceput

lilirus, imi pare rau pt. pierderea ta, si stiu ca nu exista cuvnte de consolare, cel putin acuma sigur nu. Ramai printre noi si ai sa vezi ca iti revii incetul cu incetul.
Legat de intrebarile tale, pe care ai uitat sa i le pui doctoritei, pai nici nu trebuia sa i le fi pus tu, era de datoria ei sa-ti spuna . Ciclul vine undeva intre 4-6 saptaani, dar nu te speria daca intarzie putin, iar contact sexual nu ai voie pana atunci, iti trebuie timp ca sa te refaci. Defapt este perioada de lauzie, acea de 6 saptamani de dupa nastere. Prin ce ai trecut tu acuma echivleaza cu o nastere, chiar daca este injainte de termen.
Capul sus si ori de cate ori simti nevoia de a scrie, de a vorbi despre ceea ce simti, fa-o aici.

Adela

Mergi la inceput

Flavia, ma bucur tare pt. tine, vazandu-te parca ma vad pe mine acum aproximativ 5 ani, cand dupa pierdere am ramas gravida cu Richie. Atata bucurie! Si peste toate ai si o casa noua . Este foarte frumos sa ai parte de ele si inca se mai apropie si Craciunul! Super . Sa ai parte de o sarcina usoara, fara greturi si in final de o nastere usoara . Bine-nteles, pleaseeeeee, ramai aici
Mari tare tare ma bcur, bine-nteles, si pt. tine. La fel astept noutati despre sarcina si tot ce ti se intampla. La fel Ileana. Doamne, deja ai aproape 3 luni!! Super! Sunt curioasa la cat timpt simtiti miscarea bebicului, caci eu am ramas cu aceasta asteptare in vant... Inca mai visez ca sunt insarcinata, perioada la care sa oprit in evolutie (18/19 s) si astept sa miste. Stiu ca se poate simti miscarea de pe la chiar 15s.
Laura, cat ma bucur pt. tine . Aveam mustrari de constiinta de luna trecuta, cand ti-am scris ca sigur esti gravida si nu a fost sa se intample atunci.
Cristina, sunt convisa ca si la tine e cu ochisori . Incepem galeria, da?
Andreea, Mirela, sigur le urmati! Spor la si .

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lilirusu imi pare rau pt pierderea ta!
Adela ti-a spus foarte bine cand vine CM-ul si ca nu ai voie relatii sexuale pana atunci. Dupa primul ciclu sau dupa doua poti incerca din nou sa ramai graviduta si va fi bine

Am intrat pe fuga, acu fug la doctor.
Adela fac eco transvaginal si la asta vezica tre' sa fie goala pushca Asa ca fug sa mai fac un pipi si va anunt mai tarziu

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura te asteptam cu vesti bune de la !
Iti tinem pumnii,sa lasi emotiile acasa!

Andreea ar fi super sa le urmam pe -dutzele noastre dragi! Sigur o sa ne poarte noroc!

Flavia cred ca toate suntem mai bogate cu atatea prietene in jur! E un sentiment tare placut!

Lilirusu imi pare foarte rau! Toate stim cum este sa-ti doresti foarte mult un copilas si dintr-o data sa-l pierzi.Este foarte dureros,dar timpul va mai estompa durerea si vei avea puterea sa incerci din nou!
Suntem alaturi de tine Capul sus,nu esti singura!
Della
Mari, Ileana ce mai faceti? Cum va simtiti, -dutzelor?
Cristina cred ca este prea devreme sa incepem galeria,dar totusi...poate este deja acolo!

Va pe toate!

MIRELA

Mergi la inceput

Gata! Am ajuns acasa!
Sarcina e unde trebuie, adica in uter Nu s-a vazut ceva foarte clar, ca inca e fffff mica, dar mi-a aratat mucoasa uterului foarte ingrosata si locul unde a inceput sa se formeze sarcina Mi-a dat tratament cu utrogestan, gravibinon si no-spa. Luni merg sa-mi faca Bhcg, iar sambata viitoare merg iar la eco si atunci vom vedea mai multe.
Am fost si mi-am cumparat medicamentele si abia astept sa fac injectia (foarte dureroasa, de altfel), desi mi-e frica de injectii ca de O fac bucuroasa!
Va mai tin la curent

Acu' astept sa va fac si eu voua galerie si sa va tin noroc, cum mi-ati tinut si voi mie

Edit: sunt pentru shimbarea numelui subiectului! Dar nu-mi vine nici o idee!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Laura Ioana,felicitari, sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!o sa fi o mamica de iulie-august 2007! va doresc sa fiti toate cu!

anasia mami de Alessia Anca(14.08.2006)

pozici

Mergi la inceput

Anasia multumesc! Sa fie sanatoasa comoara ta! Voi fi mamica de mai-iunie (cam pe 20 iunie, ptc nasc prin cezariana). Oricum, sa ajung eu pana acolo

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura ma bucur ca este totul bine!
Eu nu am facut niciodata eco transvaginala ! Cum este?
Multi

MIRELA

Mergi la inceput