Durerea unei pierderi de sarcina (7)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LAURA ma bucur ca este ok,te FELICIT inca o data si sa nu pleci la odisee inainte sa molipsesti pe cateva dintre noi!

pupici la toata trupa!

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Kla ar fi super sa pot lua cat mai multe fete cu mine Multumesc pt felicitari!

Mirela la eco transvaginal iti "creeaza placere" cu un batz si vede prin interior ce-i si cum in burtica. E cam neplacuta senzatia, dar, daca trebuie, cu placere

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Laura Ioana, si eu am facut gravibinon...si nu sunt chiar asa duereroase cum ma asteptam si eu is o fricoasa si jumatate. E important sa ti le faca o asistenta cu mana usoara.
cristina_ana, pai sigur e bebe..ca asa simptome am avut si eu..sani umflati si durerosi si somnolenta..la 10 gata eram la somn. Eu testul l-am facut cu 2 zile inainte de ziua in care ar fi trebuit sa imi vina CM si au fost 2 liniute. Te asteptam cum vesti!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mersi, Laura !

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Ati vazut fetelor ca DD ne iubeste?
Laura sa fie intr-un ceas bun si peste 9 luni sa-ti tii copilasul in brate.Gravidutelor nu plecati inca asteptati-ne si pe noi promitem ca nu o sa dureze mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

eu nu prea v am scris dar am citit tot.
scriu acum ca poate va dau si eu un pic de speranta.am pierdut o sarcina de 16 sapt pe 30 iulie iar acum sunt gravidutza;am 6 sapt si dr spune ca i bine.suna banal "ai rabdare" dar nu trebuie decat putina.
multa bafta si sanatate si un pic de rabdare
pupici
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laura, ma bucur mult ca totul e bine cu simburica al tau.
Ai sa vezi ca de data asta o sa fie bine pana la capat.
Ckristina, imi amintesc povestea ta. Vreau sa te felicit din tot sufletul pentru ca ai fost curajoasa si ai avut puterea sa o iei de la capat. Sa dea doamne-doamne sa ai o sarcina usoara si un bebe perfect!
Larissa, ce mult m-as bucura sa ai dreptate si sa fie sarcina si la mine! Dar mai am de asteptat vreo 6 zile pina fac testul. Am auzit ca ar exista si teste de sarcina care iti arata rezultatul la 7 zile de la conceptie, dar nu stiu cum se numesc, asa ca mai bine mai am putina rabdare. Sper sa nu pic intr-o depresie prea mare daca iese negativ. Noroc cu fetele de aici, ca stiu sigur ca or sa ma incurajeze in caz de esec si o sa-mi revin repede!
Mirela, tu cred ca o sa iti faci testul in week-end-ul viitor, nu? Sper sa sarbatorim impreuna (virtual) rezultatul pozitiv. Ce bine ar fi sa deschidem noi doua topicul de mamici de iulie-august 2007!!!
Le multumesc si la celelalte fete pentru galerie, dar este totusi prea devreme. Dar oricum imi face placere, ca am eu asa un fix cu galeriile astea, de-abia asteptam sa imi faca si mie fetele la nastere, dar din pacate nu a mai fost cazul.
Eu am asa, o stare continua de fericire. Simt eu ca de-acum inainte o sa fie bine cu noi toate. Nu stiu..., dar parca subiectul acesta la care scriem ne poarta noroc. Oricum, pe mine voi m-ati ajutat ENORM sa imi revin dupa nastere. Va spun sincer ca nu stiu ce m-as fi facut fara voi, nici nu pot sa imi imaginez cum ar fi fost sa nu am cu cine vorbi, ca stiti si voi, ceilalti, chiar daca sunt bine intentionati, nu au cum sa inteleaga.
Va doresc la toate un week-end minunat, iar burticile noastre dragi sa puna mana sa se odihneasca si sa aiba grija de samburei!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lilirusu, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci si tu prin aceasta durere. Dar sa nu renunti, ca vezi si tu ce fete curajoase sunt pe aici si dumnezeu ne da intotdeauna "a doua sansa". Dupa primul ciclu poti sa ramai insarcinata. La mine a venit cam la 4 saptamani de la nastere si la fel cind am avut chiuretajul. Sex eu cred ca poti sa faci dupa ce trec singerarile, dar numai cu prezervativ. Eu am facut la 3 saptamani de la nastere, imediat dupa ce mi s-au terminat lohiile. (mi-a dat voie doctorul)

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina se pare ca tu urmezi.Sunt sigura ca peste 6 zile,cand vei face testul,o sa vii cu vestea cea mare II! Iti tinem pumnii!
Eu in ultimele 2 luni am avut CM de 25 de zile si conform calendarului de ovulatie,am trecut de perioada fertila si cam la sfarsitul lunii ar trebui sa aflu rezultatul,care sper sa fie II.Pana atunci ne inarmam cu rabdare!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Lauraaaaaaaaaaa, ce bine, ce bine, ce bine! Tare ma bucur pentru tine! Din suflet iti doresc o sarcina frumoasa si un bebe sanatos! Doamne ajuta!

Cristina, si eu zic ca esti gravidutza, dar pana ne confirmi intru in galerie ca sa fie ritualul complet.

Mirela - iti tin pumnii si tie .

Fetelor, multumesc mult pentru aprecierile voastre ref. la puiul meu si va doresc sa traiti cat de curand bucuria si uimirea pe care le traiesc si eu zi de zi.

Fiti optimiste in continuare, cu siguranta veti ajunge toate la odisee!

Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla"

Mergi la inceput