Durerea unei pierderi de sarcina (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Laura, ma bucur fffff tare ca totul este bine. Ai grija de voi (tu si samburel). Doamne, ce bine ar fi sa fiu si eu gravida..., dar, precum spuneam, este mai bine sa astept...
Ialiq - Larisa, sa-ti traiasca Matei , este o frumusete de copil! M-am uitat la poze si am ramas surprinsa cat de mare este, cum se uita, ce par mare are. Pare un flacau de 3-4 luni, pe bune! Si copiii mei cresteau repede, la 6 luni si-au triplat greutatea (aveau 9,5 kg), dar micutul vostru mi se pare ca creste intr-un ritm si mai si . Bine calculez? Nu are nici 4 saptamani? Sa aveti parte de multe multe bucurii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Fetelor...... De pe 20 trebiuia sa-mi vina si pina acum nimic..... Mi- e frica sa sper si sa ma bucur ca poate nu e ce trebuie.Azi imi voi face testul desi nu am nici un simtom dureri de sini nimic doar beau multa apa.Va voi anunta rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Larisa mersi! Sa-ti traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii!

Lariana poate esti insarcinata! Fa un test! Iti tinem pumnii sa fie asa cum iti doresti!

Ma duc sa-mi beau cafeaua ca abia m-am trezit!
Va si va doresc sa aveti o duminica frumoasa!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Lariana, da-ne si tu o veste buna ,te rugam! Suntem aici zi , dupa cum vezi, iti fcem galerie!

Mergi la inceput

Fetelor nu cred ca sint.A doua liniuta e mai rza decit prima.Ce dezamagire....

Mergi la inceput

Ma duc la farmacie sa cer o parere.Mor de nerabdare...Revin cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Larianaaaaa!!!!!
Daca a aparut a doua liniuta, sigur esti gravidutza!!!!! La inceput se vede foarte slab, nu are cum sa fie la fel de intensa ca si prima. Dar sigur e sarcina.
Felicitari!!!!!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lariana mai fa si maine un test,dar sigur e bb.Pupici si sa iti traiasca puiu

anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Buna fetelor!Incerc sa imi revin dupa pierderea sarcinii,dar imi este foarte greu cand vad alti bebei sau gravidute.Nu stiu cum a fost la voi dar la mine dupa chiuretaj nu mi-a curs mult sange,nici macar sa umplu un tampon.Este normal?Ceva dureri de burta mai am si mai ales cand urinez,nu sa semene cu infectie urinara.Eu am facut stimulari ovariene,numeroase analize si controale eco,dar nu ramaneam gravida,avand 2 utere,din care unul este mai mic si nefunctional,trompe permeabile,dupa histerosalpingografie.Am urmat o luna de zile tratament cu branca ursului si eu cred ca astfel am ramas insarcinata.Pacat ca sa terminat la 6 saptamani.Cine stie daca pot lua branca ursului si in perioada aceasta post chiuretaj pana imi vine primul ciclul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lilirusu te pup si sunt alaturi de tine.Imi pare rau pentru sarcina pierduta si curaj ca o sa fie bine.

anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922

Mergi la inceput