Durerea unei pierderi de sarcina (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura Felicitari!
Doamne,ce ma bucur pentru tine! Aveam niste emotii cand am intrat pe forum de parca as fi fost eu in locul tau!
Felicitari! Felicitari! Felicitari!
Cand ma gandesc ca in urma cu cateva luni era atat de multa durere in paginile astea si acum asa o bucurieee! Nu-mi vine sa cred!
Ma bucur din suflet pentru tine, Laura!
EDIT: Sper sa nu pleci de la noi,iubita!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Doamne, cat ma bucur! Intr-adevar, listuta noastra infloreste cu -ute! Propun, iar, schimbarea denumirii din
Durerea unei pierderi de sarcina
in
Gravidute sau Aspirante trecute prin Durerea unei pierderi de sarcina
sau ceva de genul acesta. Gravidutele noastre optimiste si frumoase , va rog sa nu plecati de aici .

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

MOana ce ma bucur ca ai reaparut! Multumesc din inima si sper sa ne anunti si tu cat de curand ca esti

Mirela esti o scumpa, ca de obicei! Abia astept sa te felicit si eu pe tine (peste 2 sapt, nu?)! Credeai ca ma mananca deshtele sa fac testul aseara? Ntzz! Mi-era frica si dimineata sa-l fac
Sunt super fericita, dar parca visez, nu-mi prea vine a crede!
Nu va parasesc, nici gand

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Yupeeee!! Bravo, Laura!! E SUPER!!! Nici nu sti cat m bucur pentru tine! Stiam eu ca trebuie sa vii si tu repejor in gasca - utelor!! De acum te rog sa ai numai ganduri pozitive si o sa vezi ca totul va fi bine!! Si eu promit ca voi face la fel
Oau! Suntem aproape de tot ca termen!!

Iar Mirela si Andreea ne urmeaza in curand!!
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Felicitari Laura!!!.N-am facut noi galerie degeaba.

Bravo , ma bucur atat de mult pentru tine!!!Parca am si eu curaj mai mult sa ma gandesc ca va fi si la mine incurand.
Te pup dulce, sa ne spui exact ce faci mai departe si sa ai grija de tine si de bb . Sa te treci la lista de gravidutze , dar sa nu care cumva sa ne parasesti!
Uite ca incet , incet vine randul la fiecare!
Va pup pe toate .
Cine trebuie sa-si faca test in perioada asta ca sa-i facem galerie?

sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LAURA, felicitari din tot sufletul!!!! Uite ca DUMNEZEU nu a uitat de tine, Doamne cat ma bucur!! Felicitari inca o data!

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

LAURA multe felicitari...
Iti doresc o odisee fara griji si probleme si sa-i dea Dzeu copilasului tau multa sanatate. Sa creasca in burtica, sa se faca mare si sa-i lumineze viata frumoasei lui mamici.
Vai cat de tare ma bucur pt. tine
Sa speram ca vei fi contagioasa pt. celelalte mamici care-si asteapta bebeii

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Felicitari Laura, ti-am tinut pumnii din toata inima. Ma bucur mult ca e cu ochisori, Dumnezeu sa iti fie alaturi in cursul intregii odisei.

Felicitari si celorlalte gavidutze curajoase de aici care nu s-au lasat pana nu au reusit din nou minunea. Veti fi niste mamici extraordinare si puternice.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

oauuuuuuuu, bravoooooooo, ti-am spus eu ca e de data asta e cea buna, cind nici nu te astepti, special m-am trezit acuma si am intrat pe net inainte sa plec la servici(sotul mirat, copilul agitat...), Doamne cit ma bucur ptr tine, te-am visat azi noapte ca erai fericita, vai Laura cit sint de bucuroasa c-o sa nastem f aproape, sa fiti sanatosi amindoi, ai grija de tinete pup tare, mai scriu de la servici ca nu mai am timp.

mirela, sorina, cristina, si celelalte fete urmati voi.....

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003
Ingeras intr-adevar,mai ai putin!
Iti doresc sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa care sa va umple sufletele de bucurie!
Va pe toate!

Sar'na muuult!

Pepsi, Andreea, sar'na tot mult si voua!

Pupicei, Ingeras 31+ Maya

Mergi la inceput