Durerea unei pierderi de sarcina (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

eu sint inca la munca mey, ca este 7 ore diferenta cu voi in Ro, si deci la mine e numa 16.12, si la 16.30 plec. va scriu mai multe, ca am multe de zis, ca de obicei....cind ajung acasa.....

laura, noapte buna, vreau sa aflu vestea mareeeeeeee, nu te mai maninca degetelele de-un test?

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

am ajuns in sfirsit si eu acasa, am mincat ceva ca mi-a fost rau toata ziua azi......conduc mult si ma oboseste acuma, cam 2 ore pe zi....

dar bine v-am gasit pe toate,

joahnna, sanatate multa si tie, mie mi-a spus medicul sa astept 1-2 cicluri inainte sa ramin...am asteptat 2.

bubulina, esti sigura ca nu e bebe? ai facut numa teste, sau ai fost si la medic. daca e dereglare imi pare rau, si eu ultimul ciclu l-am avut la 30 zile...sanatate multa

della, ma bucur ca ai scris, sanatate sotului, de mine pot sa zic, ca am greturi, azi de ex toata ziua mi-a fost rau constant, nu m-a lasat, ma dor sinii, dar nu f tare, am citeodata crampe in burta, pofte nu am(nici cu Dominic nu am avut), ma doare spatele(probleme mai vechi) si cel mai important sint fericitaaaa. parca zilele astea l-am simtit dar stiu ca nu e el, ci e ceva ce se misca pe acolo, dar nu e bebe, ca la a doua sarcina am simtit la fel, si bebe era mort....am sa sun miine sa merg la doctor, in general pe la 10 sapt imi va da rv, si la asta la care vreau sa merg imi face eco imediat(celalalt cind am fost cu Dominic mi-a facut la 6 luni primul si singurul eco)....am citit undeva de un star ca si-a cumparat un eco sa-si vada copilul cit mai des, parca as face si eu la fel...

mirela,

claui, aveam 1 luna jumate de la chiuretaj si inca mai aveam simptome de femeie gravida, mi-a curs chiar ceva lichid ca un fel de lapte din sini....nu am avut NICI un simptom ca bebe meu era mort...si era mort din saptamina 9 si eu am aflat prin sapt 12, n-am singerat deloc, n-am avut dureri, n-am avut nici un semn de avort spontan......aici e una din bube, cum de eu, care sint mama lui nici macar nu am simtit ca el e mort...???

mari, am citit ca cica daca rizi mai des, si esti optimist, iti intaresti sistemul imunitar....succes la medic in caz ca uit...

ileana, bine ca esti bine, asta conteaza,

a, si am uitat sa va spun, ieri a fost ziua cea mare ptr noi, am semnat oficial actele ptr casa.....sintem f fericiti, este si stres ca mi-a iesit un herpes dar e o senzatie super faina, deja ma gindesc cum vom impodobi casa,etc,mai ales ca vine si Craciunul....sper sa dea Domnu un Craciun fericit, sa nu se intimple ceva....(dar alung gindurile negre...

va pup pe toate, astept vestile bune
http://www.giselestandre.com/1215291.htm

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Laura, iti tin pumnii stransi si ma gandesc la tine. Sper din tot sufletul ca maine dimineata, cd ma scol, sa citesc vestea cea buna. Presimt ca nu dormi deloc…Daca faci testul dis de dim, asa cum obisnuiesti, poate mai sunt inca treaza cd ne anunti. E o diferenta de 7 ore intre noi. Ma gandesc la tine!

Flavia, iti multumesc, sper si eu ca luna viitoare sa fie bine. Si eu m-am gandit exact ca si tine cd am pierdut sarcina. Era vorba de Tom Cruise, el a cumparat un eco. Cd o sa fiu din nou insarcinata cred ca mi-ar placea mult sa am si eu acasa. As face ecografii in fiecare zi…Felicitari pentru casa, sa va bucurati de ea! Sa ai grija de tine si de bebe si sa manaci bine, da?

Bubulina, nu dispera. Si eu am avut ciclu la 32 de zile, timp de mai multe luni. Mai fa un test, poate totusi altul e motivul ptr intarziere.

Della, ma bucur ca ai revenit. Ne lipseai. Sanatate sotului!

Mirela, asa e. Dumnezeu ne va rasplati in cele din urma cu mult doritul bb. Trebuie doar sa credem.

Johanna, primul ciclu vine cam dupa 40 de zile.

Claui, la mine sarcina se oprise de 2 sapt si jumatate, dar eu tot aveam simptome. Doctorul mi-a spus ca placenta se dezvolta in continuare, pana cand incepe o hemoragie si atunci afli si de oprirea sarcinii. Imediat dupa chiuretaj la mine au incetat simptomele, greata a disparut in totalitate, doar sanii m-au mai durut cateva zile foarte tare ptr ca mi-a curs un lichid, ca laptele.

Ileana si Mari, sa nu va stresati prea tare la serviciu, ca nu e bine pentru bb!

Sorina

Va pup pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

E pozitiiiiivvv, e pozitiiiiiv L-am facut la 7 fara un sfert si in primul moment aparuse doar linia de control! Si am fost super dezamagita!!!! I-am spus sotului (el se pregatea de servici) si m-am bagat in pat, cu testul pe noptiere, langa mine. Si m-am hotarat sa ma mai uit la el (la lumina telefonului), nu trecusera mai mult de 2 minute si am vazut a doua linioara, fina, fina
E mult mai palida decat cea de ctrl, dar e acolo Acu sper sa nu fie extrauterina, de e asa palida!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Doamne Laura, cat ma bucur pentru tine!!!!!!!!!!
FELICITARI!!!!!!!!!!!
Imi dau lacrimile. Nu-mi gasesc cuvintele de emotii .
Sanatate tie si la smaburel!
Doamne

Iar sunt prima care felicit , si inca ceva, am facut galerie, dar nu am apucat sa scriu.

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Laura pot sa te mai felicit o data si aici?...

Doamne ce stare de bine mi-a dat vestea ta...
FELICITARI!!!!....

pupici pe burticuti

Salutari la toate fetitele

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adela multumesc mult! M-au ajutat gandurile bune pe care stiam ca le aveti pt mine! Aveam o frica dimineata!!!! Stateam cu castronelul cu urina in mana si-mi era frica sa bag testul Aveam inima in gat, acolo o simteam batand Dar la cata lume s-a gandit la mine, nu se putea sa nu-mi fac curaj!
Sa va dea si voua (tie si sotului) Dumnezeu al treilea copilas atunci cand veti vrea

Mirella

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Laura Ioana felicitari ptr bebitz Multa sanatate la amandoi.
Multumesc fetelor pentru incurajari. Deja ma simt mai bine cu voi(psihic vb). Deabia astept sa treaca timpul sa putem presta ptr un nou si sper ca nu va trebui sa astept asa de mult ca pentru prima sarcina.
Numa bine. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari Laura Ioana!!!! Ma bucur nespus pentru tine! Sarcina usoara iti doresc si un bebelus frumos si sanatos!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Beyyyy, io n-am pierdut nicio sarcina pana acus, dar mi-e draga Laurica si cer permisiunea sa o felicit din tot sufletul pentru clipa pe care o traieste acum

Mergi la inceput