Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

VIVIGHE si CAMI !sunt ok acum multumesc!nu s-a lasat cu un nou bebelus!asteapta sa castig la loto!
gata am cumparat un apartament cu 4 camere si 3 bai si tot felul si acum il renovam!pe 15-30 noiembrie ne-am mutat!yuppyyyyyyyyy!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Sa-l stapanitzi sanatosi!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ema79 spune:

Arabela, explica te rog ca la prosti. Nu am reusit desi ma chinui de ceva timp. Oricum nu am gasit adresa Lacramioarei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Salutare tuturor ...

Vivighe pentru ca nu m-ai uitat si ai intrebat de mine :)

De obicei cand ajung eu sa deschid calculatorul si sa intru pe forum, ma duc la subiecte active si pana sa ajung la cirese ... mai postez un mesaj doua, dupa care ma scoala barbatu de la calculator sau Goanga ... si asa am ratat marea cearta si nu mai stiu ce s-a intamplat ...

Ieri seara am efectuat MAREA MUTARE ! Am mutat Goanga singura in camera, in camaruta ei ! Am avut emotii, dar se pare ca nu a fost foarte traumatizata, ba chiar a dormit bine si de vreo 2 zile am asa un copil cuminte, de nu-mi vine sa cred ca-i al meu ! Mai ciudat a fost pt noi sa vedem locul gol in camera noastra, am avut senzatia ca mi-am trimis copilu la vecini !!! Si mi-a fost un dor de ea ...

Saptamana viitoare implinim 5 luni si incepem diversificarea, cu cereale, ca suntem mai slabuti. Ramane sa ma hotarasc de care sa iau. Incerc sa studiez pana atunci ... Ce stiti, daca gasesc un fel care-i place, merg pe ala sau trebuie sa le alternez?

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Acum am vazut si eu disputa ... deci vad ca problema fonturilor a degenerat intr-o cearta zdravana pana la urma ... Eu ma abtin sa iau partea unuia sau altuia, tot ce pot sa spun e ca m-am lecuit demult sa "scuip impotriva vantului" pe forumul asta ... Teoretic e loc pt diversitate si opinii diferite, dar cum iese cineva din tipare si are o alta opinie, cum e taxat si pus la colt. Asa ca citesc si filtrez informatiile, dau si eu cu placere orice informatie mi se cere, dar daca la un moment dat am o alta parere decat majoritatea, sincera sa fiu ma gandesc de 3 ori daca s-o postez sau nu ... Nu pt ca n-as avea curajul propriilor opinii, dar nu-mi place sa fiu "mustrata" si nu vad de ce m-as expune unei astfel de atitudini.

Am observat toate micile frecusuri de pe forum, care din pacate n-au facut decat sa-mi dea dreptate ...

E pacat ca se intampla asta, ar trebui sa fim mai tolerante unele fata de altele, ca daca noi nu ne intelegem si nu ne toleram nervii, apai cine-o s-o faca ?

Asa ca eu zic ca e loc si de cele cu fonturi mai colorate, si de cele care obosesc citindu-le, si de cei care nu pun caciula la bebelusi, dar si de cei care le pun, si de cei care nu-si diversifica bebeii pana la 6 luni, si de cei care ii diversifica de la 3 luni, si de cele care alapteaza si de cele care nu si lista ar putea continua la infinit !
Pana la urma suntem foste "gravidute de mai - iunie 2006" cu "Cirese de mai - iunie 2006", si ar fi pacat sa ne rarim pe drum ! Ba chiar vad ca ne inmultim, BUN VENIT noilor sosite !

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna seara dragele mele!
eu azi am fost o femeie libera.Am bananait o juma de zi prin magazine sa imi gasesc ceva de imbacat,ca de,tre sa fiu si eu o nasa grasa....da' frumoasa!Si pe Andrei l-am lasat cu bunica!Incerc sa il obisnuiesc si cu alte persoane,nu numai cu mine pt ca,dupa ziua se ieri in care nu a dormit aproape 9 ore si m-a terorizat groaznic,am hotarat sa angajez o bona,care sa mai stea cu el macar 1/2 de zi,pt ca in ritmul asta o sa cedez psihic.Nu imi pot imagina cum,dintr-o data,el care era fff cuminte,se transforma inrt-un mic terorist.si nici macar nu il cheama "denis-pericol public" .Asa ca, fetelor,care auziti sau aveti de recomandat o persoana de incredere,sa imi dati si mie de stire ca nu se mai poate!
iu all si o seara buna!!!
A! si Doroti,te rugam se ne treci si pe noi pe listuta :5 luni-8600g si 65 cm.

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirage spune:

Ne calificam si noi in clubul razaciosilor?
Iote ai mei copchii cica hilizindu-se
razaciosii Calina si Codrin
Rogu-va, imi trimite si mie cineva pe PM parola contului comun?
Am constatat azi ca nu o stiu...
si pupici la toate ciresele si puii de cirese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Pus pe shotii aparu: UN DRAGUTZ OBRAZNICUTZ Sa-l primim cum se cuvine

Abia acum am reusit sa intru pe acest forum; si voi ati intampinat dificultati azi? Alte forumuri le-am accesat cu usurintza, pe acesta nu!
Asta seara Alec Razaciosul a mancat ca spartul, nu se mai satura. Concluzia mea: ar trebui sa incep sa-i dau cereale... Ce daca n-a implinit 5 luni! Daca si maine seara imi face aceeasi figura, de poimaine ii bag cate o lingura de cereale la masa de seara, iar la penultima piureu de fructe. Azi a scuipat sucul de mar, dar a inghitit o lingurita de piure de mar.
Danapuiulet, o sa intreb pe cineva daca mai este disponibila o tanti care sta pe langa mine, dar mi-a recomandat-o cineva inainte sa o gasesc pe actuala bona, deci, eu nu o cunosc...
Eu am preferat-o pe actuala caci o cunosteam de cativa ani, stii si tu cum e, nu-ti lasi copilul pe mana oricui... m-am bucurat ca am gasit pe cineva cunoscut si nu mi se mai strange inima cand plec la servici.. slava Domnului, bona lui Moaca este o femeie de incredere.
Shori, ma bucur ca ai trecut pe aici, te asteptam cu bebelina in Club
Raalucutza, felicitari
Doroti, n-ai mai trecut pe aici, ce s-a intamplat?

Adriana, mama de Cornelusha-ghidusha, Alec al meu, Cuceritorul ghidush, isi va fermeca iubita cu niste ochi caprui care asa au ramas de pe la vreo 2 luni; n-a vrut ochii verzi ai lui tat-su, i-a preferat pe ai mei

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Ema, adresa este: lacryonel@yahoo.com .
Ca sa atasezi o poza la un mesaj:
- apesi pe Attach Files
- apoi Browse cu ajutorul caruia alegi poza din calculatorul tau
- cand a aparut in dreptul la File1 numele pozei apesi pe Attach Files din pagina in care esti
- ti se va spune sa astepti pana va fi atasata poza si apoi apesi pe Continue to Message
- si te-ai intors in pagina de mail de un dai Send.
Sa nu uiti sa scrii adresa la To.
Sper ca vei intelege.Nu prea am rabdare la scris.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Ema, mama de cireasha barladeanca, ti-am trimis mesaj de pe adresa mea de e-mail.

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Arabela, ne-am ocupat de acelasi lucru in acelasi timp. Suntem in tandem..... razacios, as putea spune!

ALBUM POZNE

Mergi la inceput