Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
abibrinza spune:
Asa e Lacramioara.Ce face Alec Cuceritorul?Vrajitorul meu a fost de partea celor rai azi.Plus ca de ieri a hotarat ca trebuie sa doarma ami putin si pana ne obisnuim cu noul program mai e.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
vivighe spune:
bogdana...bine ai revenit,te asteptam mai des pe aici...la fel si pe fetele care nu au mai postat de mult...poate am io maine nitzel timp sa strig o prezentza domnule
...ca nu se mai poate.
Tocmai am uitat ce am vrut sa scriu...![]()
Pana imi aduc aminte,sa dau si io date de ultima ora despre noi: 5 luni 7070 gr.,66 cm.A...si Ingrid are ochi albashtri,de pe la 9 zile.De atunci s-au tot deschis,dar deocamdata nu bat in alta nuantza.
Hai ca ma intorc sa mai citesc o data poate-mi aduc aminte ce voiam sa zic.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by abibrinza
Asa e Lacramioara.Ce face Alec Cuceritorul?Vrajitorul meu a fost de partea celor rai azi.Plus ca de ieri a hotarat ca trebuie sa doarma ami putin si pana ne obisnuim cu noul program mai e.![]()
![]()
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
Tot terorist si al meu
, Vivi poate sa-ti confirme! L-am scos in Politehnica; cum il puneam in carucior, cum incepea sa urle, de parca avea spini acolo; cum il luam in bratze, era cel mai ferice razacios pe o raza de multi km... Asadar, tot in tandemBogdanai, eu zic sa alternezi, respectand,evident, regulile, adica astepti 3 zile intre un aliment abia introdus si un altul(dar precizez inutil caci sigur te-ai documentat), si sa-i dai numai ce ii place. Oricum, oferta pe care am vazut-o eu de cereale in Cora nu era foarte bogata... nu stiu cum e in alte magazine, poate ne spun alte fete.
De la Humana aveam deja tot ce exista pentru
de 4 luni, de la Milupa nu am luat nimic, erau doar 2 tipuri, porumb cu orez simplu, fara fructe si inca ceva, nu mai stiu cu ce, dar nu m-a atras in mod deosebit.Cel de la Humana care are si fructul pasiunii pare interesant, dar sunt 2 pungi la cutie, e destul de scumputz si daca nu-i place???
Mai erau unele de la ulker, bebelac si inca o marca de care n-am auzit in viata mea... cei de la nestle sunt cu cereale pentru
de 6 luni, asa ca, am zis pas.Oricum, eu sunt mai rezervata cu cerealele astea din pricina constipatiei lui Alec, cand i-oi da orez, cine stie ce-o sa se intample...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE

carminabulina spune:
Trimit si eu un mesaj de control. eu azi nu am reusit sa accesez nu forumul ci tot siteul DC. Acum am intrat aici printr-un link trimis de ioana si culmea se deschide dar daca ii dau eu singura cautare imi spune ca nu exista acest site. Scriu acest mesaj sa vad daca merge.
Bogdanai cred ca stii cata dreptate ai
. Ce este surprinzator e faptul ca daca scriem cat suntem de destepte, frumoase si harnicutze se intelege totul fara urma de echivoc insa asa cum ai zis si tu daca se iese un pic din tipar imediat apar mii si mii de interpretari ale mesajului postat. Sigur, de la fonturi discutia a degenerat rau dar cred ca suntem cateva care nu regretam ca am spus ce aveam pe suflet...sigur nu ca ar fi contat pentru cineva, din pacate.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Tocmai am uitat ce am vrut sa scriu...
Evident, o minciunica
Lacri si Razaciosul
ALBUM POZNE

LYLY809 spune:
quote:
Sigur, de la fonturi discutia a degenerat rau dar cred ca suntem cateva care nu regretam ca am spus ce aveam pe suflet...sigur nu ca ar fi contat pentru cineva, din pacate.[/font=Century Gothic]

Parca ziceam ca o lasam balta... mai bine spune-ne cate ceva din experienta ta vis-a-vis de diversificarea asta, ce si cum mananca Frumushescu, etc. Pana la miezul noptii mai stau pe aici... in acelasi timp mai fac ceva si pentru servici
Lacri si Razaciosul
ALBUM POZNE

vivighe spune:
Lacri...de la milupa alea cu porumb si orez sunt cele mai bune(pt varsta asta).Alea cu banane au un gust scarbos si constipa.Despre Ulker si Bebelac nu pot scpune decat ca au zahar si deci pt mine nu sunt bune.Astept cu drag sa faca 6 luni sa trecem la Nestle.Eu am incercat sa i le mai variez,dar nu se da in vant dupa altele...pe astea(porumb cu orez) le mananca chiar cu pofta.Oricum e chestiune de gusturi.
Azi de exemplu m-a chinuit talentul sa fac o supa,dar ei i s-a facut foame inainte sa o termin.Am pasat dovlecelul si am incercat sa-i dau o linguritza sa vad cum reactzioneaza,cand a fost gata(ca dupa fructe si cereale ma gandeam ca s-a obisnuit cu dulcegariile)...si culmea...a mancat...pe cand mie mi s-au parut de-a dreptul scarboshi.Deci clar e chestie de gustul fiecaruia.
Raalucutza,felicitari pt apartament...ufff...de-ai stii cat imi doresc si eu sa ne mutam la 4 camere,dar poate la anul...![]()
vivighe spune:
Hai Carmina ca a mers...da-i bataie si povesteshte-ne despre Frumushescu
(bine l-a mai poreclit fondatoarea razacioshilor).Ei...cum mai sta la capitolul linguritza?
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Tocmai am uitat ce am vrut sa scriu...
Evident, o minciunica
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE

Lacramioara eu i-am luat lui Mihnea din astea de la humana cu piersica si fructul pasiunii si este doar cu o punga in cutie, din Cora. Sunt foarte parfumate si inutil sa-ti spun daca lui Mihnea ii plac pentru ca dupa cum toata lumea stie lui Mihnea nu-i place sa manance.
Azi am cumparat 4 dovlecei mici si subtiri, iam curatat de coaja si dupa aia am scos si semintele si a mai ramas un drac din ei. I-am fiet, cica la abur cam 15 minute si i-am blendarit. Stiti cata cantitate de dovlecel aburit si blendarit mi-a iesit??????? 20 (doua zeci) de linguritze
. 20 dupa atata munca
? Am gustat si eu si nu au nici un gust. cred ca sunt ideali de introdus ca prima leguma, eventual daca bebe nu-i accepta simpli, putem pune ceva cereale sau lapte praf.Mda si eu mai voiam sa spun ceva, adica mai multe dar imi scapa.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
LYLY809 spune:
quote:
Hai Carmina ca a mers...da-i bataie si povesteshte-ne despre Frumushescu(bine l-a mai poreclit fondatoarea razacioshilor).Ei...cum mai sta la capitolul linguritza?
nu eu, taicasu i-a gasit acest ilustru nume

Lacri si Razaciosul
ALBUM POZNE