Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

VIVIGHE si CAMI !sunt ok acum multumesc!nu s-a lasat cu un nou bebelus!asteapta sa castig la loto!

gata am cumparat un apartament cu 4 camere si 3 bai si tot felul si acum il renovam!pe 15-30 noiembrie ne-am mutat!yuppyyyyyyyyy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Si va mai incant cu un clip deosebit! Dream big!
http://www.wherethehellismatt.com/

Maine plecam in vacanta. Mergem la cules de struguri in Piatra Neamt.
Magg multumim pentru scoica! Nu am stiut ca vom pleca asa repede!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

ralucutza super ! sa-l stapaniti sanatosi

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Buna fetele!
Luana, nu mai dai semn de viata?

Mie imi place tare mult clubul cireselor vesele, ar fi frumos sa inscrieti mai multi copilasi..

Voiam sa va inteb, ati remarcat cumva la ce varsta li s-au schimbat okii copilasilor vostrii? La cate luni adica... Cireasa mea are okii albastri si voiam sa stiu daca ii raman asa.. nu mai am rabdare..

Haideti sa facem un sondaj :
la cate luni s-au sckimbat okii de lapte ai copilului (daca s-au schimbat..)

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Hehe, Adriana daca ai stii ce nerabdatoare sunt eu...
Elenei i se tot schimba...la o luna ziceam ca vor fi albastri, la 2 luni ca vor fi caprui, la 3 luni ca vor fi verzi, la 4 luni si o saptamana cred vor fi totusi caprui...desi s-ar putea si verzi. Nu mai stiu acum, mai ales ca e posibil sa-i aiba caprui(ca ai mei), verzi( ca ai sotului) sau albastri( ca ai bunicilor).
Pana la 8-9 luni am inteles ca e posibil sa se tot schimbe, daca nu cumva pana atunci s-a concretizat o culoare extrema, gen albastru deschis sau caprui inchis.

Pupici

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Hehe, Adriana daca ai stii ce nerabdatoare sunt eu...
Elenei i se tot schimba...la o luna ziceam ca vor fi albastri, la 2 luni ca vor fi caprui, la 3 luni ca vor fi verzi, la 4 luni si o saptamana cred vor fi totusi caprui...desi s-ar putea si verzi. Nu mai stiu acum, mai ales ca e posibil sa-i aiba caprui(ca ai mei), verzi( ca ai sotului) sau albastri( ca ai bunicilor).
Pana la 8-9 luni am inteles ca e posibil sa se tot schimbe, daca nu cumva pana atunci s-a concretizat o culoare extrema, gen albastru deschis sau caprui inchis.

Pupici

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

nu mai ziceti nimic?
Lui Victor cred ca o sa-i ramana ochii caprui.Parca i s-a schimbat fatza, parca nu mai e nou nascut.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ema79 spune:

oooof ce greu e!Daca ati sti de cand ma chinui sa trimit o poza in clubul razaciosilor si nu reusesc deloc. Spuneti-mi si mie, va rog, pas cu pas, cum se face. Eu sunt foarte incepatoare!

Mergi la inceput

Ema , ataseaza poza la un mesaj catre Lacramioara pe e-mail.Cauta in urma si gasesti adresa ei.

poze

Mergi la inceput

Ema , ataseaza poza la un mesaj catre Lacramioara pe e-mail.Cauta in urma si gasesti adresa ei.

poze

Mergi la inceput