Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

Lacri merci mult. Am gasit pe mail.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

pe pagina asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85147&whichpage=19 gasesti traducerea lui mikiion despre diversificarea in Canada

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Lacri saru-mana
Esti o dulce.

Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)

poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Obligatoriu scaun de masina pana la 3 ani si apoi inaltatoare pana la 14 ani.Asta am auzit la televizor.Nu am citit inca noul cod.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Aaaaaa......si destul de tarziu: Multumesc fetelor care mi-au urat la multi ani de ziua mea . Citeam din urma si acum am gasit urarile voastre. Va multumesc!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am citit dimineata aia despre Danone postata de vavitzu, foarte interesant sa stiti si am accesat si un link pe acolo destul de interesant despre protectia consumatorului.
Si eu am avut ceva probleme cu produsele de la danone dar nu am facut legatura atunci ci dupa multa vreme. Am crezut ca sunt eu mai sensibila la iaurtul cu fructe si la laptele batut, ca de cate ori le consumam imi era pur si simplu rau, vomitam si aveam diaree dar nu am facut legatura cu firma asa ca am incetat vreo 2 ani sa mai consum. Si de ceva vreme a aparut pe piata milli si am inceput timid sa cumpar si sa consum respectivele produse si nu mi s-a mai intamplat nimik. asa ca asta a fost concluzia mea ca totul e de la danone.
CAt priveste reclama la activia sa fim seriosi, pai daca as sta 2 saptamani fara sa m-as duce draq la doctor nu as sta sa consum iaurt.....Mda, e calr ca ceva e putred in DAN...one.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna dimineatza livada!

De abia acum mi-am facut si io niscavai timp sa scriu 2 randuri ca de la vaccin incoace numa problemutze Mai exact, de-a doua zi papam mult mai putin, nu mai sugem la tzatza ca nu ne mai place, laptele lu' mama este cah etc. Ca urmare mesele au devenit din nou un stres iar ca sa bea laptic de la mine trebuie ori sa il dau cand este f infometata, ori sa il amestec in biberon cu formula (sper ca nu-i problema ca fac asta dar daca stie cineva ca-i in neregula sa-mi spuna). Deci cam asa ne distram noi ....
Cu diversificarea m-am hotarat s-o incep la 5 luni cu cereale dar nu m-am hotarat inca de care anume. Si cred ca o sa sar peste sucuri de fructe si trec direct la piureutze dar nu sunt sigura. O sa mai studiez impreuna cu voi ce si cum ...
Vreau sa-i multumesc si io lui mikiion ptr traducere. Mi s-a parut super si chiar merita multumirile noastre ptr efortul depus.

Noi la patru luni fix avem 6100 g si 62 cm. Nu suntem prea mari dar ne-am dublat greutatea de la nastere asa ca suntem multumitzi. Doroti, daca poti sa ne treci si pe noi cu datele ai fi o scumpa (oricum esti). A, si la trei luni aveam 5300 si 60 cm.

Lacri multumim ca te-ai gandit la noi si te pupam si pe tine si pe Mocutza al tau cel scump. Super ideea ta cu clubul razaciosilor! Mi-a placut tare mult ca printre atatea discutzii inutile si care oricum nu-si aveau locul aici (asta-i doar parerea mea) tu ti-ai vazut de treaba ta si de razaciosi.

Luana imi este dor de postarile tale! Sper ca nu mai ai mult cu santierul din casa si iti faci timp si de scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Am uitat s-o felicit pe Lacramioara ptr cele trei stelutze si ca a ajuns la "maturitate" pe aici.

Si le urez si bun venit noilor cireshele din livada. Sa va traiasca si sa se faca mari si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut, salut ciresele!!
Steluta LA MULTI ANI FERICITI !!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri alturi de cei dragi!! petrecere frumoasa!

Raalucutza unde esti? speram ca esti ok!!Vorba lui Vivighe.. ai facut testul?Ei..?

Vavitzu merci frumos .. de lipiceala.. sa iti traiasca nepotica!! Tiza noastra.. Unde este ea daca nu te superi ca te intreb? Tu esti in situatia restului familiei la noi.. in afara de sora sotului( care a venit in vizita ca sta in Montreal) nimeni nu a vazut-o pe"viu" pe Sofia.. si e prima nepoata si la parintii mei si la ai sotului.. iti dai seama ce e de ei pe la telefon...
De ingrasat sa nu mai dicutam ca ma ia groaza si imi trag . eu am pus niste kg in plus de cand am venit aici( din diferite motive : schimbat program, stil de viata, mancarica cu hormoni.. etc) plus " cateva" luate in timplul sarcinii si uite asa sunt cat ..

Dana ce povestesti tu cu masa parca povestesti de la noi. de cele mai multe ori imi vine si mie sa arunc cu castronul.. azi de dimineata Sofia a reusit performanta sa isi traga castronelul cu cereale in brate dupa care l-a aruncat pe covor. Rezultatul: mami a stat vreo jumatate de ora sa spele si sa curete..
De cele mai multe ori imi vine sa renunt . dar apoi ma gandesc ca n-o dura la nesfarsit faza asta si ca la un moment dat o sa invete si ea sa pape si atunci o sa fiu taare fericita.

Amiss .. merci de clip.. simpatic foc!

Diana foarte dragute protagonistele din poze.. si tare simpatica este camera.. mi-a placut lenjeria de pat cu printese.

gata nu stiu ce mai voiam sa mai zic asa ca pupam livada si ma duc sa fac !!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Ema79

Buna seara! Revin si eu in livada cu o intrebare: a auzit cineva cum ca de la 1 decembrie 2006 e obligatoriu sa avem scaunel la masina pt bebei? Si daca da, pana la ce varsta e obligatoriu sa stea copii in scaunel,pana la 3 ani sau mai mult?

Si eu am auzit, dar nu stiu pana la ce varsta.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

STELUTA, LA MULTI ANI ![

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput