Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Mai fetelor nici noi nu ne descurcam cu linguritza si drept urmare ii dau cerealele cu biberonul. Vorba lu Lacri tot o sa manance cu linguritza. O sa aiba ei timp.
din cand in cand trebuie sa mai incerci totusi cu lingurita, cica ar creste riscul de sufocare a bblushului daca ii dai aliment solid cu bibe
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE

luc2 spune:
Buna seara!
Subscriu pentru clubul razaciosilor si il adaug pe Petru.
Lyly spune-mi si mie unde e link-ul cu diversificarea, nu am reusit sa dau de el.
Luc2 si Petru(4 iunie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luc2free/album?.dir=/8658re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
carminabulina spune:
Bai dar frumoase mai sunt ciresele noastre iar cand rad iti vine sa le mananci nu alta...oricum bine ar fi sa ne abtinem
. Iar numele de scena sunt de-a dreptul mortale,,, insa doar 14 cirese?????????? Haideti fetelor, inscrieti bebeii acum cat e la oferta...
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
camelia.t spune:
Helauuuuuuu!!!
In sfarsit ne-am mutat si am neeeeet!!!!
Doamne ce rau e fara!
Nu am apucat sa citesc din urma.....dar incerc. Exista ceva link la vreun subiect despre diversificare? Please dati-mi link-ul si mie ca am inceput si noi de vreo saptamana.......Acuma suntem mucosi, cu febra (ieri 39) si cu Amoxiclav
....am tras o saptamana numai cu paracetamol si vitamina C dar pana la urma s-a ingrosat gluma si a trebuit antibiotic.
Incerc sa ajung la zi cu cititul ca parca am picat din cer aici, nu mai inteleg pe unde suntem.....am vazut lume noua.....multe schimbari in 2 saptamani.
Revin.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
Ema79 spune:
Buna seara! Revin si eu in livada cu o intrebare: a auzit cineva cum ca de la 1 decembrie 2006 e obligatoriu sa avem scaunel la masina pt bebei? Si daca da, pana la ce varsta e obligatoriu sa stea copii in scaunel,pana la 3 ani sau mai mult?
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by luc2
Buna seara!
Subscriu pentru clubul razaciosilor si il adaug pe Petru.
Lyly spune-mi si mie unde e link-ul cu diversificarea, nu am reusit sa dau de el.
Luc2 si Petru(4 iunie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luc2free/album?.dir=/8658re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
Luc2 si camelia.t, materialele despre diversificare le-a trimis mihaela.f pe contul nostru comun de pe yahoo. User-ul este mamici_de_mai_iunie2006( atentie, intre cuvinte se pun liniute iar parola daca n-o stiti spuneti ca sa v-o trimitem pe PM.
Ema, iar o sa te superi ca nu-ti raspunde nimeni, eu nu stiu de aceasta prevedere de la 1 decembrie, o fi in noul cod rutier pe care NU L-AM CITIT in intregime.
Luc2, acusi intra si Petru in Club.
, dar, daca vrei sa fie alaturi de ceilalti razaciosi, trimite-mi poza pe yahoo.Lacri si Razaciosul
ALBUM POZNE

irinaghita spune:
Buna seara, buna seara
Ce mai faceti dragi ciresele?
Am vazut ca a fost o perioada mai grea si pe aici prin livada... sper ca a trecut. Noi suntem in plina diversificare, papam suculet si cereale cu lingurita. E greu dar nu foarte, reusim sa mancam chiar daca uneori ne e prea foame si am vrea laptic!! si sa vina repedeee!!
Va pupicesc pe toate si as avea si eu o intrebare: de unde luati voi biberoanele bfree, ca in provincie la mine nu se gasesc si as vre si eu... ma puteti ajuta careva??
Multumim anticipat
Pupici
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
camelia.t spune:
Lacri merci mult. Am gasit pe mail.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
LYLY809 spune:
Ema, mai am un raspuns pentru tine: conform Directivei Europene din 16 decembrie 1991, in Europa, la bordul autovehiculului, copii sub 12 ani si cu o inaltime sub 1.50m, trebuie fixati obligatoriu cu un dispozitiv de retinere omologat, adaptat inaltimii si greutatii lor.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE 
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by irinaghita
Buna seara, buna seara
Ce mai faceti dragi ciresele?
Am vazut ca a fost o perioada mai grea si pe aici prin livada... sper ca a trecut. Noi suntem in plina diversificare, papam suculet si cereale cu lingurita. E greu dar nu foarte, reusim sa mancam chiar daca uneori ne e prea foame si am vrea laptic!! si sa vina repedeee!!
Va pupicesc pe toate si as avea si eu o intrebare: de unde luati voi biberoanele bfree, ca in provincie la mine nu se gasesc si as vre si eu... ma puteti ajuta careva??
Multumim anticipat
Pupici
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
de la firma promed, parca asa ii zice. Intra pe www.babybfree.ro si fa comanda pe net, probabil ca-ti pot trimite cu taxa si in provincie.
pupi,
Lacri si Razaciosul
ALBUM POZNE