Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_daniela spune:

Buna,

Am si eu o intrebare. Laptele dipare daca nu-ii mai dai ziua, sau cantitatea scade asa imediat. Eu am observat din wk. trecut ca nu mai am sanii asa plini cum erau inainte de diversificare. Dupa fiecare masa eu ii dau sa suga, dar ea nu mai trage mult. Cel mai mult mancam seara si noaptea. Chiar daca mananca cereale ea tot se trezeste pe la 3-4 sa manance.
este posibil sa-mi dispara laptele? eu as vrea sa mai alaptez seara si dimineata daca Bia ar vrea. Ce sa fac ca sa nu dispara?
Multam ptr raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Mei...mai stie cineva ceva de Bogdanai?...tocmai am vazut niste posturi de la ea la alte topicuri.De ce n-o mai fi aparut pe aici?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Amiss.. super clipul.. si eu aveam nevoie de un hug acuma ..

sunt la fel de impresionabila ca-n pregnancy

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

daniela, e posibil sa scada productia si apoi sa creasca iar, mie asa mi s-a intamplat si nu stiu de ce sa o leg, daca de alimentatie, consum lichide, stres, cat de des suge bebe... nici de la mine nu prea mai suge, doar noaptea suge linistit, si asta pentru ca e asa de adormit ca nu mai realizeaza...
Vivi, se pare ca bebelusii nostri sunt mofturosi, la inceput le place noutatea, apoi se invata si devin sclifositzi... la inceput lui Moaca i-a placut tare mult sucul de morcov, acum nu-l mai suporta
Oricum, am renuntat la el din pricina de constipatie, azi i-am dat doar suc de mar si ceai de musetel, poate rezolv problema asta o data! Si am trecut de ieri si la Humana 2, evident ca n-a iesit afara decat cu supozitor, si ce-a mai urlacit!!!
Bulino, Moaca a avut rosu in gat cand ne-am intors de la Moeciu si tot vit. C i-am dat, iar eferalgan ni s-a propus sa-i dam doar daca face febra, n-a facut, si rosu in gat i-a trecut doar cu vit. C
Bine, ca am avut grija sa nu stea in curent, sa nu transpire, baia i-o faceam mai repejor, etc. Daca nu este un efort mare, poti sa mergi si la doc, bineinteles... dar inafara de vit. C si un siropel gen calpol sau eferalgan plus ser fiziologic in nasuc n-o sa ti se prescrie altceva!

Dana, aseara discutam cu Carmina despre modalitatea de hranire a bebelusului, si imi spunea ac foloseste tetina cu debit variabil de la babybfree... io o sa-ncerc si cu linguritza, dar am mai facut incercarea la suc si n-a mers. Las' ca are el vreme sa invete si cu linguritza!

Diana, foarte frumoase poze si protagoniste!

Adib, te asteptam in Club cu printesa! Si gandeste-te si la un nume, caci le-am cam epuizat, mai ales ca nu-i cunosc personal pe bebelushi...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Carmina si Vivighe asa am numit fisierul ala cu poze si nu am reusit sa-l schimb.
Carmina, aia e casa noastra in care locuim de 2 luni. E tare frumos, este in oras intr-o zona centrala. Te invit pe la mine

Dolcebaby, Lacri, CamiM, Andreea si toate fetele multumim pt aprecierile la adresa pozelor si bebelinei.

CArmina i-am luat si eu lui Nicole o jucarie din aia de care am vazut la tine pt Mihnea. Cred ca este asemanatoare daca nu ma insel.

O sa revin cu ceva poze sa vedetzi camera bebelinei si jucaria. Sunt poze facute azi.

Pupici la toata lumea.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Valy merci mult. Un pupic de la mine si nicole pt Eduard al tau.

Mai fetelor nici noi nu ne descurcam cu linguritza si drept urmare ii dau cerealele cu biberonul. Vorba lu Lacri tot o sa manance cu linguritza. O sa aiba ei timp.

POZE NOI AICI:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=/da99re2

Mergi la inceput

Poftiti de ma vedetzi: sunt un RAZACIOS HAIOS

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Diana, frumoase pozele voastre! Frumoasa si mamica dar Evelyn o intrece! Cascada Niagara cel putin ce se vede in poze e dezamagitoare, credeam ca e cumva mai in mijlocul salbaticiei, cand colo ii in mijlocul orasului ...

Daniela, normal sa scada, practic inlocuiesti masa de lapte cu masa de solide, cererea de lapte scade si scade si productia. E ceva firesc.

Mey ati pronit cu atata avant in diversificare si acu v-ati mai pleostit un pic... Ei, ei diversificarea-i lucru greu dupa cum bine imi amintesc de la Vladut... Asa ca eu sigur mai astept.
Se pare ca oricum ii ies dintii si de asta nu manca nici tzatza ca lumea probabil ca cerealele mi le-ar scuipa in fata.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Iar eu sunt NOSTIMA FOC

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

DianaR multumesc. Da asa e Niagara este situata in oras. Dar tot e frumoasa sa stii.

Am vazut pozele cu Erik si cu Hora. Sunt tare simpatici. LYA si Luana sa va traiasca.

Mergi la inceput