Catalogul Schwab (Otto)
Raspunsuri - Pagina 9
madau spune:
Ei dar ce ziceti ca au venit....nuuuuuu..probabil ca mai dureaza, acu' a venit zapada, va dati seama ce e greu

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
energy spune:
quote:
Originally posted by madau
Surpriza, surpriza...cine m-a sunat aseara sa-mi spuna ca a sosit comanda????? Ati ghicit, dupa 4 luni, m-au sunat sa-mi spuna ca or sa vina produsele, dar numai 3 din cele 10 comandata. Ptr restul le-am spus sa anuleze, mi-a ajuns
Madau si
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
nu pot sa cred. mi se bulbuca ochii cand citesc.
asta inseamna ca pe la 1 iunie vine si comanda noastra????

claudia_a spune:
Ieri am primit o parte din comanda de la Otto... una din cele trei bluze comandate si puzzle globul pamantesc!
Bluza este sub orice critica si ca material, calitate, croiala... si foarte scumpa! O sa fac retur la ea... globul pamantesc este de proasta calitate!
Intr-un cuvant sunt dezamagita... bluzele aratau superb in catalog... acum nici nu stiu ce sa fac? sa le iau pe cele ce vor veni??? as avea nevoie de ele... ca sunt de la marimi mari si pe piata nu-mi gasesc marimea mea!! Insa sunt dezamagita de calitatea lor!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claudia_a
Ieri am primit o parte din comanda de la Otto... una din cele trei bluze comandate si puzzle globul pamantesc!
Bluza este sub orice critica si ca material, calitate, croiala... si foarte scumpa! O sa fac retur la ea... globul pamantesc este de proasta calitate!
Intr-un cuvant sunt dezamagita... bluzele aratau superb in catalog... acum nici nu stiu ce sa fac? sa le iau pe cele ce vor veni??? as avea nevoie de ele... ca sunt de la marimi mari si pe piata nu-mi gasesc marimea mea!! Insa sunt dezamagita de calitatea lor!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Off!Fir-ar sa fie!Dupa atata asteptare sa primesti ceva de proasta calitate...
Poti sa-mi spui despre ce bluza e vorba,de la ce pagina a catalogului?
Si eu tot bluze mi-am comandat.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
claudia_a spune:
Jasmin nu am catalogul la mine (sunt la servici)... bluza este din cele 3-4 pagini cu marimi mari... o sa ma uit acasa si iti spun! In catalog apare foarte fina si dragutza, insa in realitate materialul este supraelastic, foarte foarte trasnparent (si eu la suncile mele
nu prea am ce arata prin bluza) si ce e foarte nasollll e ca e foarte scurta bluza... adica la 1,64 m cat am eu imi ajunge bluza la jumatea burtzii si eu tocmai de asta am luat-o sa imi acopere formele generoasee
... E clar, fac retur si gata.... insa nu stiu ce sa fac cu celelalte doua... ca in catalog sunt superbe...uffff...
claudia_a spune:
Jasmine, am gasit un catalog la o colega si e vorba de bluza de la pag 136 modelul 3! Si celelalte pe care le astept sunt : pag 137 - modelul 5 si pag 128 - modelul 5...
Asta este..
Missy spune:
Dar dupa ce faci retur, iti trimit banii raapid macar?
Ca si eu mi-as comanda 2 plovere, daca mai vin pana e iarna le tin, daca vin la primavara nu le accept si gata. Dar ma intere daca le returnezi cate luni trec pana trimit banii, ca macar quelle sunt totusi rapizi la returnat banii.
www.babiesonline.com/babies/f/fratila
Jasmine spune:
Intr-adevar bluza de la pag 136 arata bine in catalog si nu pare a fi din material supraelastic.Si in nici un caz nu se vede ca ar fi transparenta.Sa-i ia naiba cu pozele lor,ca una vezi in catalog si alta iti trimit.
Eu mi-am comandat astea:
-bluza de la pag 120 modelul 4
-bluza de la pag 126 modelul 1
-fusta de la pag 136 modelul 1
Daca vor ajunge la mine intr-o buna zi...ma astept la orice.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
madau spune:
Am primit azi o parte din comanda..dupa ce imi spusesera ca trimit 4 articole..au venit doar cu 2
..o oliviera si niste delfini fosforescenti ptr pitica mea. Sunt ODIOASE ambele..niste porcarii..nici nu ma mai chinui sa fac retur, ca au costat doar 210.000 lei. 

Madau si
pozici la 1 anisor, Revelion 2006