Catalogul Schwab (Otto)
Raspunsuri - Pagina 8
roxana1974 spune:
eu am comandat de la Schwab (Otto) ceva de vreo 2 luni si inca nu au venit produsele...
madau spune:
Roxana ne luam de mana...io am deja 3 luni, nici nu le mai astept

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar
Bratu Monica spune:
de unde nu ati primit nimic de 2-3 luni de la Otto sau La Redoute?
Otto sunt deja de tot rasul>Atata tam tam si nimeni nu a primit nimic.halal firma sau tot ce e atins de Romania se strica![]()
Afara stiu ca se respecta aceste firme prin livrari si termene respectate.
Monikka
Jasmine spune:
Am trimis si eu un mail la Otto,sa intreb ce se mai aude cu produsele pe care le-am comandat.Am primit urmatorul raspuns :
"Buna ziua,
Din pacate produsele comandate de dumneavoastra nu au sosit posibil o lipsa
de stoc, comanda dumneavoastra a fost inregistrata pe data de 1.11.2006 si
ea dureaza cca 3-4 saptamani in limita stocului disponibil daca acestea nu
sunt in stoc comanda dumneavoastra mai intarzie.
Firma noastra va va anunta cu cca 48h inaintea livrarii acestora.
Va multumim pentruintelegere.
Serviciu clienti Otto"
Adica nu m-au lamurit cu nimic.Ca intarzie (ceea ce am constatat deja) dar nu se stie cat.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
karfe spune:
dupa 2luni si reiinoit comanda am primit si eu catalogul schwab.dezamgire,eu nu port deloc sintetic,nu am gasit nici un pulover din bumbac.si la quelle in catalogul din iarna trecuta,erau multe pulovere din bumbac in cel actual doar 2.as vrea sa fim tratate si noi la fel ca ceilalti consumatori europeni,chiar m-am gandit sa le scriu celor de la quelle sa nu-si mai bata joc de noi.avem si noi dreptul la marfa de buna calitate.
voua vi se pare ca in romania gasiti haine de buna calitate chiar la firmele mari(gen zara,mango etc.)
fab
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by madau
Roxana ne luam de mana...io am deja 3 luni, nici nu le mai asteptMadau si
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=0&source=browse&large" target="_blank">filmulet aniversar
aici ma inscriu si eu
iar operatoarele sunt incredibil de incompetente, chiar tampite: nu stiu sa poarte o conversatie telefonica, nu stiu ce se intampla cu comenzile, nu le gasesc deloc in computer, te pun sa le explici adresa de 3 ori, spun ca te vor suna si nu suna cu saptamanile - trebuie sa insisti tot tu, vorbesc intre ele in timp ce stai la telefon pe banii proprii, etc. jenant pentru patron si pentru cine manageriaza afacerea, dezastruos.
genul care vrea sa faca comert dar nu stie cum si nici n-are ce vinde. daca nu au marfa de livrat, ce naiba vand?
Jasmine spune:
M-am gandit sa sun sa anulez comanda dar cred ca n-are nici un rost.O pot considera anulata deja,ca vad ca nu ne baga nimeni in seama.Nu prea mai sper sa primesc produsele.
La Quelle am asteptat mult dar pana la urma au venit toate hainele si toate jucariile pe care le comandasem.
Eu nu-i inteleg deloc pe astia de la Otto.Ce rost a avut lansarea catalogului daca ei nu pot livra nimic timp de 2-3 luni?Au vrut doar sa vada cam cate comenzi primesc,sa faca un studiu de piata,sa stie daca merita deranjul de a dezvolta afacerea si in Romania?
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
madau spune:
Surpriza, surpriza...cine m-a sunat aseara sa-mi spuna ca a sosit comanda????? Ati ghicit, dupa 4 luni, m-au sunat sa-mi spuna ca or sa vina produsele, dar numai 3 din cele 10 comandata

. Ptr restul le-am spus sa anuleze, mi-a ajuns

Madau si
pozici la 1 anisor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Jasmine spune:
Wow!!!S-a intamplat minunea!
Esti prima care primeste comanda de la Otto.Sa ne scrii si noua impresiile tale,please.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)