Catalogul Schwab (Otto)

Catalogul Schwab (Otto) | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

Am gasit in cutia postala un catalog similar cu al firmei Quelle, se numeste www.ottoonline.ro/index.php?idpag=5" target="_blank">Schwab si contine haine si o multime de maruntisuri pt. casa(nu electrocasnice, nu jucarii), preturile sunt ceva mai mici decat in Quelle, iar despre calitate nu stiu nimic, de aceea le intreb pe cele care au comandat in strainatate- sunt produse bune?
Scrie oricum ca se pot returna, dar nu am timpul si dispozitia sa stau la cozi la posta,asa ca va rog sa va spuneti parerea despre produsele firmei Otto.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

In cat timp ti-a veniy catalogul dupa ce l-ai comandat?Eu am facut comanda pentru catalog de doua saptamani si nimic!De calitate nu stiu,sunt abia veniti in Romania dar cu cei de la Quelle ,m-am lamurit!
Monica

quote:
Initial creeata de Teodora D.

Am gasit in cutia postala un catalog similar cu al firmei Quelle, se numeste www.ottoonline.ro/index.php?idpag=5" target="_blank">Schwab si contine haine si o multime de maruntisuri pt. casa(nu electrocasnice, nu jucarii), preturile sunt ceva mai mici decat in Quelle, iar despre calitate nu stiu nimic, de aceea le intreb pe cele care au comandat in strainatate- sunt produse bune?
Scrie oricum ca se pot returna, dar nu am timpul si dispozitia sa stau la cozi la posta,asa ca va rog sa va spuneti parerea despre produsele firmei Otto.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Monica, nu am facut nicio comanda, nu aveam habar ca exista in Ro, m-am trezit cu catalogul in cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Hmmmm si eu mi`am comandat catalogul de pe site dar inca nu am primit nimic.
Sunt tare curioasa

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Hai ca am comandat si eu daca v-am citit pe voi Mor de curiozitate.

Monika, ce experiente ai avut cu cei de la Quelle?
Zenobia
Cununia civilaDeja casatoriti
-----------------------
Love, think, help, read

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Frumos e sa citesti la conditiile de livrare si alte amanunte de gen : se plateste suplimentar un cost de 9.99/comanda (da da, in PLUS) si la returnare (daca e cazul) costurile ocazionate sunt suportate de CUMPARATOR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Catalogul asta este gratuit ca cel de la Quelle?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by Kittie

Frumos e sa citesti la conditiile de livrare si alte amanunte de gen : se plateste suplimentar un cost de 9.99/comanda (da da, in PLUS) si la returnare (daca e cazul) costurile ocazionate sunt suportate de CUMPARATOR...

, mami de pisoi

Kittie,conditiile sunt aceleasi si la Quelle.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Kittie

, mami de pisoi

Da,si eu am platit aici costurile de returnare.Comandasem de la Otto niste rochii de ocazie care in catalog aratau f bine.Pe linga ca-mi erau si mari(port 32 sau 34 si astea erau cel mai mic nr),materialele erau de proasta calitate.
Eu nu vreau sa mai am de-a face cu ei .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzy spune:

Da, dar spre deosebire de Quelle livrarea se face la domiciliu, prin curier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Ma iertati ,n-am obiceiul acestor cumparaturi iar conditiile astea nu mi se par convenabile. Sau poate daca marfa m-ar fi dat 'gata', as fi fost tentata sa comand (deci s-accept clauzele lor). Insa nu pot spune, dupa frunzarirea catalogului, ca m-au sedus. Unde mai pui c-ar trebui sa vina cu niste oferte incredibile, de vreme ce sunt numai ei si Quelle pe piata de genul asta. Cucu! Marfa e 'ordinara', preturile maricele... nici macar o paleta serioasa, doar cateva pagini (mi-aduce aminte de cataloagele metro) si alea traduse infect!

Mergi la inceput