Catalogul Schwab (Otto)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

vai, nu-mi vine sa cred. asa nasoale sunt produsele?:O de ce sunt odioase? explica putin. in privinta bluzei nr 3 de la pagina 136...eu cred ca nu stiti sa interpretati ce scriu ei. de exemplu scrie ca e 100% poliester. si apoi mai spune" meterial tricotat" aici e chestia. pt ca doar materialul tzesut e mai dens. tricotul e mai rarefiat. ceea ce nu spun ei cred ca e grosimea sau greutatea firului. aici fac economii serioase. sunt curioasa cum sunt cele din bumbac 100%. cred ca stravezii si alea. of, si imi place asa mult o rochitza, dar e 149 ron si mi-e frica sa nu se desire la prima imbracare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Silvia iti spun de ce sunt ODIOASE..delfinii aia fosforescenti ptr camera copilului, sunt din cel mai ieftin si prost plastic posibil, nu au venit cu adeziv individual, ci in ditai punga era o bucatica din aia mica de scotch dublu adeziv..mare cat o patratica de ciocolata, iar celalalt produs...oliviera...e un spray minuscul, care nu numai ca nu functioneaza, ci s-a dezlipit capacul de indata ce l-am desfacut. Marfa mai buna gaseam in mod sigur la cea mai ordinara ghereta din Europa. Sicer ma bucur ca nu au venit si cu restul produselor..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axe10 spune:

Dau si eu cu parerea...am comandat la Quelle pentru ca sunt mai grasuta...adica 78kg ...si in magazinele noastre(in afara da Marks and Spencer) nu vad decat marimi ca de manechin....am returnat numai ca nu mi-au placut culorile...totul mi-a venit perfect...pantaloni, bluze, sutiene, chiloti...trebuie sa va masurati conform tabelelor de la sf catalogului altfel va luati plasa si pierdeti timpul pe la posta. In afara de asta va anunt ca de ceva timp cei de la Quelle trimit si prin curier...am vazut la comanda de pe net...astept un colet acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

acesti schwab /otto prin ce firma trimit produsele? ca eu nu sunt in orasele cu livrare la domiciul, si am primit azi un colet de la TCE Logistica cu ramburs, si nu stiu de unde e. singura sansa e sa fie comanda de acum 2-3 luni pe care am pus-o la schwab astia. cele care ati primit coletele de la ei, nu mai stiti asa ii zicea la firma de expeditie, TCE?

de fapt nici nu stiu daca sa mai ridic pachetul, ce sa mai fac acum cu plovere si veste. dupa 3 luni se gasesc ei sa trimita?

11+ si Alexia (07.10.2002)
www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

MISSY..io zic ca mai bine te lipsesti sa te duci sa le iei , nu stiu, mie mi-au lasat asa un gust amar..sunt extrem de neseriosi. Parca TCE ii zice la firma..deci e posibil sa fie de la ei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Am primit si eu in sfirsit dupa 100 nai catalogul lor.
Produsele mi se par destul de scumpe.
A mai comandat cineva produse de la ei? Sint ok calitativ? Tot asa de "repede" vin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

am comandat catalogul nou prin februarie si nici acum nu a venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Da.. si eu tot prin februarie, dar la mine a venit.
Dar daca tot asa de mult o dura si cu produsele mi-e si teama sa comand. Ca ma apuca iarna.

Mergi la inceput