Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mai ce ghinion! scriu al treilea mesaj, ca de doua ori am apasat pe nu-stiu-ce din graba si s-au dus mesajele mele...asa-mi trebuie, daca nu scriu in word si apoi sa dau copy and paste, lasa sa "muncesc" de pomana...
Io m-as baga la facut tort insa copiii care vin la noi au peste trei ani deci pot minca din tortul pe care il comand. Singurele care nu au acces sint rachie si alinuta ( verisoara-mea spera s-o nasca pe 25 Oct. cand ii este due date)asa ca nu prea se merita sa fac un tort doar pentru rachie, care, oricum, nici un stiu daca o sa pape din el.

Catutza astept semnele de sarcina. Inca se incapatineaza sa apara.
Nasol pentru mama ta. Nici nu poate fi condamnata, saraca femeie, gospodina casei imobilizata la pat...cumplit,stiu asta pe propria-mi piele, ca nimeni nu le face ca mine (sic!)

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi ce bine ca si-a revenit cu kk!!
Hai ca maine-poimaine cere sa pape cu lingurita, ca o d-ra mare, ca de, acu' face anu' si probabil vrea sa-l si impresioneze pe Andreiu' a lui Corapino.

quote:
Originally posted by lavi02
Ina
Cat despre plictiseala: bucura-te de ea, degust-o, savureaz-o, ca peste 8 luni adio mare si aleluia! Sa vezi atunci activitati pe tine!!!

io as avea ce face, da nu vreau sa risc.

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

raspund pe rind, ca apoi uit.
Madau, noua abia acum doua zile ne-au trecut mucii! In total am mucit zece zile!!! Si am trecut exact prin aceleasi tzipete ca si tine. Tot ce am putut sa-i fac a fost sa-i poun picaturi de apa salina si cica asta ii mai desfunda.
Apoi am folosit vaporizatorul citeva nopti, dar doar ultimele ca mi-a fost cam lene sa-l scot din dulap. Daca nu ai vaporizator, poti sa stai in baie cu ea vreo 15 min. si sa faci un fel de sauna, lasind apa fierbinte (daca ai asa ceva ) sa curga. Nu e economic, dar asta e.

Roxi felicitari mergaretei. Poate la asta sa ma astept si eu intr-o saptamina???

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ina, draga, eu am invatat de-aici ca tortul de 1 an nu e de mincat, si de bagat fata toata in el!
Aoleoo si eu trebuie sa ma gindesc la ce facem. Cum a mea nu e inca crestina, nici nu stiu daca are rost sa-i tai turta.

Cit despre cadouri, probabil ca va voi ingrozi, dar eu nici nu ma gindesc sa cheltui o groaza de bani, pentru ca nu prea cred ca la virsta asta ii pasa prea mult. La fel de fericita o poate face si o jucarie de $5 si ceva de $100. Pina una alta vreau sa iau un scaun pentru bicicleta care o sa ma coste ceva.. asa ca poate ii iau doar o jucarie muzicala, ca nu am din astea. Nu eram de acord cu ele si nu avem, dar am vazut ca se bucura mult la ele.

Anda, bestial Nichita cu pupaturile lui!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Ina

felicitari.ai grija de tine si de samburel. si de Rachelina cea cuminte....

Bic

ba cica tortu-i de mancat.numai ca trebuie sa-l manance singuri -si sigur ca ajunge pe fata, in par si nu numai....

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!

Imi pare rau sa citesc de copii bolnaviori!!! Sanatate muulta si insanatosire grabnica.

Noi suntem ok, facem progrese zi de zi, mergem cu premergatorul dar pe dinafara lui. Practic plimbam premergatorul. E mai bine asa zic eu.

Madau si eu am folosit cu succes Colargolul dar...se pare ca sunteti pe drumul cel bun.

Bine ai revenit Angi!

Si nu in ultimul rand si cu intarziere deoarece ieri nu am avut net.... pt Maria, Dara si Calin si cate o pt mamicile lor!!!

Acu' merg sa fac mancarica si sa-l pregatesc pe Stefan sa mearga afara cu ta'su!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Neata pe la pranz!

Aseara nu am mai revenit ca m-am uitat la un film dragut.

Bic , nici eu nu intentionez sa-i iau cadou scump, dar vreau ceva care sa-i placa, la o jucarie care face galagie(a se citi canta), m-am gandit si eu...sau la un carucior de papusi, mai vad pana atunci, mai veniti si voi cu idei.Oricum nu-mi permit sa cheltui foarte mult.
Tu inteleg ca te plimbi des cu bicicleta! Super! Eu ador sa merg pe bicicleta, dar aici nu prea am unde, orasul e prea aglomerat, parcurile sunt pline de copii, asa ca nu prea am unde.Sa pui poze cu Sma in scaunel.

Lavi , ce tort faci tu pt copii? Ca ai spus ca faci tu tortul, as incerca si eu, dar o reteta testata de voi. Si Anda spunea ca face ea tortul, ce reteta faci Anda?

Noi si Bianca

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna

am vb zilele trecute despre petrecerile pt copii,si nu mai stiu cu cineparca noki?????????si am promis ca vb

ei bine-cunostinta mea are o vila inchiriata pe mosilor,spatiul este destuld emare,cu loc de joaca pt copii,clovn,iar afara are deasemenea loc de joaca si o mica piscina-mai multe nu stiu sa va zic pt ac nu am fost eu sa vad,mama stie ca ea a fost acolo,daca este cineva interesat va pot pune in legatura cu tipa care se ocupa de asta

pupicuri

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza nu fac nici un tort pt copii. Cum Nati nu mananca albus pana la 1 an, nici zahar si nici alte chestii care intra intr-un tort, n-o sa-i dau atunci prima oara sa mai pateasca ce stiu eu ce. Asa ca am sa fac unu singur tort pt adulti + Silvia si inca un copil de vreo 2 ani care vine la noi, e marisor si poate manca.

Probabil fac unul simplu, cu blat, fructe, crema de vanilie si frisca. Vreau sa pun frisca naturala, am gasit reteta pe forum, dar va trebui sa o incerc inainte sa vad ca-mi iese. Vreau tort fara nici o chimicala.

Fiecare cu pasaricile lui, eu am un stol.

So, nu va luati dupa mine .

Uite aici un subiect de vreo 5 pagini cu torturi, poate te inspira.
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13951&SearchTerms=torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ce liniste pe-aici in weekend!

Ina, Anamari, am ramas cu o mica nelamurire: in tortul de 1 an bagi fatza bebeului sau fata (=fetitza) cu totul ?

Lavi, zici de frisa facuta din smantana la cutie, din cea UHT? Cred ca din asa ceva a facut maica-mea tortul la botez, a fost taare bun (poate doar cam fara intaritori frisca...)

Camelia_daniela, Peritolul e intr0adevar pentru urticarii. Dar are efect advers sedativ, si de multe ori se mai foloseste pentru adormit copii

Noi avem o maare problema mai nou. Bebele nu se mai satura de mers, vrea tot in picioare. Pana intr-acolo incat nu mai vrea DELOC in funduletz! Nu-l mai pot aseza nicicum nici in scaunul de masina, nici in cel de masa, nici in vanitza, nici in carucior... . Nu mai stiu cum sa-l pacalesc, parca ar avea arici in fundic! Pe spate nici vorba sa stea - asta e pedeapsa maxima . Iar pe burta iarasi nu vrea, nici gand sa se tarasca sau sa mearga in 4 labe...
Ai vostri au patit la fel cand au inceput sa mearga? Va rog spuneti-mi ca e doar entuziasmul pentru noua achizitie si ca o sa-i treaca!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput