Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 13
mandyksch spune:
Neata la pranz. Hai ca am intrat si eu un pic inainte de papa lui Kriszti....apropo acuma el sta lipit de masina de spalat -care e in plina functiune, Ce-i mai place ![]()
Ca sa raspund la intrebarea lui Ripley, Kriszti cand se trezeste noaptea (si il si aud)
, de obicei se ridica in picioare si aud mai degraba cum se trage in sus pe zabralele de la pat. De plans nu plange, nu tipa, eventual daca vede ca nu il baga nimeni in seama incepe sa povesteasca pe limba lui. De obicei ii dau sa bea ceva, apa, ceai, sau ii pun suzeta in gura si adoarme la loc. Mai nou pana pe la la 7 dimineata asa ca e super ok.
Lavi, sa stii ca si noi trecem prin aceeasi faza kkcioasa, diareica. Are zile cand e ok si apoi pac cate un kk diareic. Il tin pe regim de cateva zile bune, orez, morcovi, banane la greu, ceai de menta, smecta, ziceti sa incerc si eu ecoflorina asta. Ca eu nu am intrebat pediatra ce sa fac. In prima faza ma gandeam ca e iar de la dinti, ca mai vin doi; dar parca la ceilalti sase nu a fost chiar asa de moale scaunul. M-ati pus pe gand.
Silvia, Joy, ma bucur ca va mai ganditi si la mine. Eu intru mai rar, citesc f. putin din cauza de job. Dar asta e, ce sa fac.
Noki, sa aveti drum bun, imi pare rau ca nu ne putem intalni si noi, chiar vroiam sa mergem la Cluj zilele astea de week-end, dar ne-am adus aminte ca in week-endul asta e Festivalul Castanelor la Baia Mare asa ca se pare ca mergem maine. As fi vrut azi dar sotu' e la lucru si azi asa ca exclus.
De Kriszti ce sa va zic, umbla destul de bine, dar nu singurel, se tine el de mainile noastra si aproape ca fuge, cand oboseste se pune in patru labe si continua asa, e un dulcic si jumatate. Am senzatia ca intelege tot ce ii spun, si cand face cate o boacana rade cu gura pana la urechi de parca stie ca ce a facut e o traznaie. Ii place la ai mei, dar spre seara e deja nelinistit si cu ochii spre usa, ne asteapta sa venim dupa el si tot chiuie cand ne vede. Imi pare bine ca e la ai mei, sta toata ziua afara (vad ca se anunta o toamna lunga si frumoasa). Ma gandesc insa cu groaza la iarna.
Na, bine, m-am intins, ma duc sa-i dau papa la Kriszti si poate mai arunc o privire.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
maria_alexia spune:
Ripley, in domeniul asta avem indelungata experienta
. La noi trezitul e precedat de ceva foieli, apoi pare sa se linisteasca, si dintr-o data incepe plansul

Dar de ce intrebi, sper ca nu s-a molipsit si Ana de povestile de pe-aici, vad ca e la moda... 
catutza spune:
Ripley , Bianca, atunci cand se trezeste noaptea se trezeste plangand , uneori geme si o trezesc eu. Ea se trezeste foarte/foarte rar noaptea,dar se mai intampla. Am observat ca in general are un somn destul de linistit.
Azinoapte am fost la toaleta la 6,30 si m-a auzit si facuse ochii mari, m-am pus langa ea in pat si o mangaiam pe caput, iar ea cu ochii impaienjeniti de somn zambea, am murit de dragul ei!
Sondaj : ce fel de tort le faceti la copilasi ? Eu nu stiu, sunt total pe dinafara. Voi v-ati gandit?
Joy , multa sanatate, si vezi ce faci cu spatele ca nu e bine deloc, ai ajuns la dr?
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
Ina869 spune:
Lavi si Madau sanatate bebelaselor, sa treceti cat mai repede de probleme!
Anda, portocala poate da scaune moi, depinde in ce cantitate ii dai, eu nu am depasit niciodata 180-200 ml. si nu-i dau niciodata lapte dupa, astept cca doua-trei ore.
Angi si Bileana si fetele care vreti sa va puneti pozele in contul comun trimiteti un mesaj la adresa nov_dec_2005. Si noi vrem sa va cunoastem pe voi si copilasi!
Alinus, ce misto de tine ca te plimbi din Olanda in Franta!
Sananate, sa-ti treaca repede pardalinica de tuse!
Noki sa aveti o vacanta placuta si sa veniti sanatosi!
Joy sanatate cu spatele!
Ripley, Rachelina mea mai plange prin somn, foarte rar, probabil ca viseaza ceva urat.
Catutza cum se mai simte mama ta?
Astazi am pus-o pe Rachel in patutul ei in timp ce eu mi-am aspirat camerele si apoi mi-am facut si o baie.
A fost premiera pentru noi! I-am pus un cd cu “cutiuta muzicala” si a stat cuminte, cu jucarioare in jurul ei. Am avut timp sa citesc/scriu si pe forum! ![]()
De obicei cand se trezeste stau numai pe langa ea, fara nicio sansa sa am timp si de altceva.
Ieri m-a sunat dra si mi-a spus ca HCG-UL este 28.5 si nivelul progesteronului 52 deci sarcina este buna, nu am nevoie de nimic suplimentar. Deci este oficial, inca sint insarcinata! 
Seara ma mai apuca dureri de burta – in general dupa ce fac cate ceva prin casa- asa ca ma intind repede in pat si stau cuminte. Dra mi-a spus ca daca este sa nu-l pot tine, asta este, nimeni nu are cum sa ma ajute
La noi ploua mocaneste, probabil ca o sa-mi iau fata sa mergem la cumparaturi,ce altceva sa facem? Bai, ce plictiseala! Nu credeam ca o sa spun asta vreodata...pai, de muncit nu am voie ca pierd sarcina, de carat nici atit, cu plimbarile trebuie sa fiu precauta ( desi inca o plimb de doua ori pe zi, dimineata si dupa-amiaza)am limitat vizitele la prietene, am redus plimbarile prin magazine, nasol, nasol de tot. Ce sa fac, mai strang din dinti vreo 8 luni si pe urma ...ehe, pe urma o sa am doi copii ( sau mai multi
) care ma vor tine inchisa in casa, asa ca poate peste doi-trei ani ajung si eu sa fiu "normala" . Eh, nimic nu dureaza o vesnicie, ma pot obisnui cu gandul. 
We placut tuturor!
Rachelina ( Noiembrie 23,2005) Ina
+ samburel
bianca_mo spune:
RIPLEY, serban are uneori, cam o data pe saptamana, in ultima vreme, treziri in plans, tipete inconsolabile, il iau in brate, as vrea sa-l trezesc dar NU pot, il tine cam 5-10 minute, eu ii vorbesc si incet se potoleste. s-a intamplat in ultimele 2 luni, inainte nu, cred ca viseaza urat sau il dor gingiile, ca avem 6 dinti iesiti in aceasta perioada.interesant e ca plansul apare dupa maxim 2 ore de somn, ca eu nici nu apuc sa adorm, pe la 11, 12 pm.
am fost azi la un gratar la niste prieteni, a fost super, as pune poze da nu stiu, poate ma lamureste tati.
si we placut! sanatate tuturor, mari si mici!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
bianca_mo spune:
CATUTZA, eu vreau un tort in forma de masinuta, ca e fan copilul meu , toata ziua bum, bum... e o cofetarie care are diverse modele dragute..cred ca il voi comanda, ca eu la dulciuri NU ma pricep...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
anda77 spune:
cu prima aniversare, eu o sa comand un tort de cioco pt. adulti si o sa gatesc
un tort pt. copii. o sa fie niste copilasi cam de varsta lui.
uitati aici link pentru torturi pentru prima aniversare a copilului (de mere, de morcovi, d-astea bebelusesti) http://www.wholesomebabyfood.com/tipFirstBDay.htm
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
Vad ca discutati de diaree .
Si Patricia are scaune ff moi dar unul pe zi.Ea de obicei e f constipata dar de cind a facut tratamentul pt afte are pb astea.
Ecoflorina se da numai in anumite cazuri?
Anda super retetele pt torturi,chiar ma gindeam cu ce o sa servesc bb-i care or sa vina la ziua fetei. Numai sa le si placa..
Ai incercat vreuna din retete?
va pup si sanatate bb-ilor
edit: Este ora 23 dar imi apare mesajul ca fiind scris la 22...deci Anda nu esti singura !
SIMONA si PATRICIA
catutza spune:
Mai ce putin a-ti scris azi...se vede ca a fost vreme placuta.
Ina ,
, sarumana ca ai intrebat de mama, draguta ca deobicei. Acum e bine (daca pot spune asa), sta toata ziua in pat, se mai muta pe fotoliu...si atat. E disperata ca nu poate face nimic si ia terorizat pe tata si pe fratele meu :vezi ca nu ai curatat bine covorul, vezi ca farfuriile alea nu au locul acolo..etc. Se plictiseste rau de tot. Vineri ia scos firele si peste 2 saptamani merge la radiografie sa vada cum e.
Tu cum te simti? Tot fara "semne"? Ma bucur ca dr a spus ca e ok, mai stai si tu putin linistita, 8 luni trec relativ repede.
Bianca , si eu vreau tort in forma de ...ceva, dar nu stiu de care. Noi vom face 2, unu pt joi cand sarbatorim cu familia si unu pt sambata cand vor veni finii, nasii si niste prieteni.
Anda , super site-ul dat de tine!Dar eu nu ma bag la gatit. Eu de fel nu ma bag la ce nu stiu, adica i-mi e teama sa incerc sa gatesc ceva ce nu am gatit niciodata atunci cand am musafiri.Daca nu-mi iese cum trebuie si atunci mor de jena? Dar daca tu incerci...poate ma bag si eu.
Ma duc la dus si sa-mi incalzesc o cana de laptic, si revin, poate mai apare cineva.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
lavi02 spune:
Natilici e mai bine, a facut azi 2 kk tari, legati, dar cam puturosi. Continuam regimul si prafurile. 
Ma bucur ca si Mirunica e spre bine si sper ca si Nichita.
Constat ca am fata mare, dragelor: nu mai are chef sa manance banana pasata cu furculita si amestecata cu iaurt, musca din ea direct. La masa de seara a balotat 2/3 dintr-o banana + un iaurt de 200.
Sa vedeti ce am patit la pranz: pun la fiert o ceapa, un pastarnac si 3 morcovi si apoi orez peste astea. Dau prin mixer (mai tot) + niste piept de pui. Imi iese ceva gen borcanas
(chiar, Tania, cum mai mananca Stefanel, cum mai stai cu imitatul borcanaselor). Nati - cucu! n-a vrut. Noroc ca imi pastrasem vreo 4 felii de morcov fiert din care s-a servit cu manuta
si niste boabe de orez fiert pe fundul cratitei pe care le-a mancat cu ligurita de nu mai stiam in final din ce colturi ale cratitei (rotunde) sa le mai adun!
Asa ca am fata mare
, maine nici nu mai pun mixerul, ii dau felii de morcov (oare pastarnac o manca?) si orezul cu lingurita. Nu stiu cum oi face cu carnea. ![]()
La gustarea de dimineata (data de Virgil) a mancat mar copt vreo 7 bucatele tot asa, cu manuta, cel pasat cu br de vaci - nici n-a vrut sa auda.
Nasol cu mancatul asta cu manuta proprie, ca mananca mai putin. Dar pe de alta parte e o achizitie noua si e de bine.
Ina draga, in primul rand felicitari pentru sarcina, ca totul merge inainte!
Cat despre plictiseala: bucura-te de ea, degust-o, savureaz-o, ca peste 8 luni adio mare si aleluia!
Sa vezi atunci activitati pe tine!!! 
Joy
dar nu eram disperata, doar ingrijorata cat sa simt ca ma depaseste problema si sa apelez la dr. Am fost eu, si disperata la viata mea mamiceasca...
Mandy ce bine ca ai mai intrat cu vesti despre Krisztian care va fi unul dintre primii sarbatoriti!
Ripley draga, habar n-am ce face noaptea Nati cand se trezeste pt ca ma duc la ea in camera numai daca plange de cateva ori bune si nu se potoleste. Uneori mai da cate un strigat de lupta - doua, dar daca se opreste o las in pace, nu ma duc. Asa imi cresc sansele sa adoarma singurica la loc. Ca daca ma vede se schimba situatia...
Catuta inca nu stiu ce tort am sa fac, poate il comand, dar parca mai bine unul facut de manuta mea...chit ca n-o fi asa aspectuos.