Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 15
camelia_daniela spune:
Buna seara la final de w-e!
Ma bucur ca bebicii sunt mai bine ! Oricum, sanatate tuturor ... sa va faceti bine "de tot"!
LMA sarbatoritzilor de week-end, de 30 si 1 

!!!!
Am si eu o intrebare pentru mamicile care dau Peritol bebicilor, la ce e bun asta ?(eu am citit ca este pentru dermatite, urticarii, alergii, etc.)
Camy & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
addya spune:
buna seara si de la noi!
mama mama ce se discuta de aniversarea de 1 an 
eu nici nu prea ma gandesc la ea ca mi se face parul maciuca...pey eu as vrea sa o fac acasa deoarece intuiesc ca al meu cupil nu va merge in picioare, mai bine sa de frasuie pe covorul personal. Problema mea majora nu e tortul - pe care il voi cumpara, ci persoanele pe care sa le invit. Adik eu as vrea petrecere de copii cu parintii aferenti (amicii mei de-o viata) si socrii viseaza cum o sa dau eu o mare masa cu toate neamurile (adica hoarde de babeti).
Cred ca o sa-si cam ia teapa cu masa
.
In alta ordine de idei, sa raspund si eu la sondajul lui Ripley: al meu se trezeste foindu-se un pic dupa care de pune pe plans. Pai stiti cum isi cauta conu' Razvan suzeta? Nu deschide ochii doamne-fereste, nu pipaie cu manutele, ce-i fraier? Nooooo, zbiara el si se scoala ma-sa chioara de somn, repereaza obiectul in patut si-l inmaneaza proprietarului in boticul deschis si tuguiat, adica nu care-cumva sa nu pricep unde se pune dopul. Total time=10 sec. am incercat eu sa nu mai prestez dar degeaba, s-a pus pe racnit si a fost muult mai nasol, ca l-am adormit mai greu dupa. Nu am sa scap de asta cred decat odata cu aruncatul suzetei pe geam, dar m-a zis drita sa i-o mai las, pt ca il mai calmeaza la dinti 
Hm, vad ca m-am lungit, ia sa dau eu un send ca poate dispare bunatate de mesaj..
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
ilenutza spune:
Citesc pe diagonala, o sa raspund si cu otrava de gandaci, tre sa caut numele firmei.
Victor in fiecare zi are o sesiune de pupat, mai ales cand stam si ne jucam, vine la mine in brate sau peste mine si ma pupa la greu pe obraz
, bineinteles ca io ies balita toata din aceasta operatiune.
Si el face la revedere, bravo-bate din palme, da noroc si bate palma
, nimereste cerculetele la piramida aia in care trebuie sa pui cercurile unul peste altul.Dr. a aintrebat candida: Le pune in ordine???-bineinteles ca nu
si imi arata ursuletul din cartea lui preferata intitulata sugestiv: cu ce ma joc eu!
datale la 9 luni: 76 de cm si 9200
cam atat cu laudele, nu dati cu rosii , plec la nani
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
ancaloredana spune:
Pup fetele !!!
Noi ne plangem de o raceala care tine deja de o saptamana.Am luat si eu de la Vanessa si asa ca santem 2 mucoase in casa
.
Chiar ma gandeam si eu sa serbam ziua micutei asa mai special,adica cu mai multi invitati (din pacate adulti)copii nu prea cunoastem si sa i fac eu bineinteles tortul.Ma voi inspira din net ptr. o reteta buna ca ai de unde alege.Si cel de botez i l-am facut tot eu cu etaj,nu sa ma laud dar chiar imi place tot ce are de-a face cu arta culinara. Am sa fac si ceva aperitive aspectuase si bune buneee.
M-am disperat putin,otr. ca mananca foarte putin si cand spun asta sa ma credeti.De ex. astazi a mancat doar o budinca si nici nu pot sa spun ca livhide ar fii baut mai mult.Sper ca dupa ce i trece sa isi revina.Oricum joi mergem la vaccin si sa vedem ce spune "tanti doctor"
Va puuuuuuup dulce si numai bine !!!
ancaloredana spune:
....am uitat sa spun de cadou.Pai ca sa fie si ceva mai special ptr. prima aniversare si sa i si placa ,de obicei se plictiseste repede de jucarii,ne-am gandit sa i luam ursuletul ala galben din desenele Winnie Poo.E cu baterii si merge in patru labute si vorbeste...chema bebele sa mearga dupa el si mai multe chestii face.Costa cam la 40 euro dar ptr asa o ocazie deosebita se merita.
Puuuuuup 
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by Bic
Ina, draga, eu am invatat de-aici ca tortul de 1 an nu e de mincat, si de bagat fata toata in el!![]()
Maria, eu nu stiu nimic despre faza cu tortul.
Lavi, super link-ul !Acum ma indrept spre magazin sa-mi cumpar tort

fug ca fica-mea imi distruge toata casa!!!!

Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
ancaloredana spune:
maria cu aceeasi probl. ne confruntam si noi.Nu vrea nicicum doar in picioare plimbata si bineinteles tinuta ,iar mie imi rupe spatele .Schimbatul scutecului e un chin si restul exact ca la tine deci...nu esti singura

Un link misto de decorat torturihttp://www.torten.at/kindergeburtstag.html
meems spune:
N-am mai scris din cauza de ... Rianna mucoasa
E tot la fel de aproape o saptamana acu', i-am facut tot ce am stiut dar se pare ca nu scapam asa usor de muci. Cand am sunat la spital mi-au spus sa ma astept sa o tina tot asa vreo 2 saptamani, deci mai am de asteptat
Problema e ca eu nici n-am tinut-o doar in casa, si cred ca si asta-i prelungeste raceala. In zilele cand am fost eu acasa am iesit cu ea la plimbare, iar in zilele in care am lucrat ea a mers la cresa. Bine ca nu-i mai rau. Problema cea mare e ca a devenit o maraita si jumatate, ea care abia plangea (ft. ft. rar), acum tipa constant iar cand vine vremea de schimbat pampersul e jale mare. Vrea numai in brate, prea putin se mai joaca singura, nu mai prea vrea la nimeni decat la mine... Total opus de cum a fost pana acum. Pun starea asta pe seama racelii (combinata cu dintii) si astept sa treaca repede. Ma dispera si sper sa-si revina in curand!!
Ripley, Rianna se trezeste ft. rar noaptea si de obicei doar maraie o data sau de doua ori, dar eu nu ma duc la ea. Ca si Lavi cu Natalici, si eu ma duc la ea in camera s-o verific doar daca plange in hohote, dar asta nu se prea intampla.
Anamari, ce bine ca ai mai intrat si tu sa ne dai de veste! 
anamari spune:
Maria
e o chestie americana-cica sa cumperi un tort mic pe care il dai sarbatoritului/sarbatoritei sa faca ce vrea cu el. sigur ca unii isi baga toata fata in el, a mea copila rupea bucati cu o mana si cu cealalta si le indesa in gura...
no, mai circula si ideea sa ii bagi fata copilului in tort daca nu si-o baga singur. Dar eu zic ca asta e o varianta prost inteleasa si mi se para cam brutal...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents
Ina869 spune:
Anamari multumesc mult!
Si la multi ani Liei
, sa-ti traiasca sanatoasa si frumoasa !( daca inca nu ai vazut inca mesajul meu de ziua ei).
Ce progrese a mai facut Liam?
Meems sanatate Riannei bolnavioare. 
Si eu am probleme cu Rachel cand vreau sa-i schimb pampersul, o ia la fuga. O tot "mint" cu "uite cutu-cutu, uite veverita, uite pisica " altfel nu o scot la capat.
si o noapte buna,
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)