De unde ne cumparam haine (reduceri, magazine...)
Raspunsuri - Pagina 6
andreea_ro spune:
buna fetelor,
Apropo de magazinul HATU din H:are multe modele trandy si preturi bune.Insa dezavantajul este aglomeratia si preturile care se nu sunt afisate.Si eu sunt de aceeasi parere cu voi :se face pretul in functie de client.
De fiecare data cand merg acolo vin multe tipe faine,am vazut si pe neti sandu,pe corina caragea de la pro tv.
Celalalt magazin fain din H-Tranio a ridicat mult preturile in ultimul timp.Acum un an si ceva erau super ieftine lucrurile de la ei.
sirimie spune:
Stie cineva de unde pot eu sa imi cumpar niste blugi negri clasici, cu talie inalta? Caut de nu stiu cit timp si nu gasesc, au disparut de la Unirea de unde mai luam eu inainte?
Multumesc frumos pentru ajutor!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
nuschu spune:
quote:
Originally posted by pitzirica30
Ca tot vorbim de toale.Mi-am luat un plovaras tare frumusel facut pentru NEXT,dar are o problema,ma rog,N-ARE NASTURI.Asa e modelul si mi-ar trebui o brosa ceva sa-l prind pe-un umar.E culoarea cognacului.
E f sic,dar de unde iau eu BROSA?Una asa mai haioasa ,nu de-aia de pe vremea bunicii,stil ac de siguranta,sau mai stiu eu.In magazine de-astea gen Meli Melo n-am vazut!
Ajutati-ma cu o sugestie,please!
Pitzirica
Incearca pe la magazinele Tria Alfa - pe Covaci, in zona Lipscani (strada care merge din Bv Bratianu inspre Hanul lui Manuc) aici sunt vreo 2 magazine la distanta de 2-3 intrari unul de celalat, langa Intercontinental (langa Cellini) si in zona Pta Amzei (cumva vizavi de Angst, pe partea cu Comart).
Eu mi-am luat brose de la ei, dar acum 2 ani, poate.
Fetele, haine dragute puteti gasi si la un magazin cate se cheama MAT Design (nu sunt sigura ca asta e numele), pe Campineanu, langa Ma Damme (partea dinspre Magheru) si un altul, acelasi "brand", prin spate pe la Spitalul Coltea. Preturile sunt "normale", nici prea mici, nici prea mari.
Zenobia, felicitari pentru subiect, foarte util
Li
ana-oana spune:
fetelor,
la naf naf (zefirul) au si nr mai mari sau numai pt manechine? sa stiu sa nu ma duc degeaba acolo.
mersi.
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
andreea_ro spune:
Fetelor,
Haine dragute am gasit si langa magazinul Eva,de fapt in statia lui 168,368 pe str.episcopiei.Magazinul este exact langa statie.
Este un magazinas,langa Meli Melo.Au haine dragute si preturi ok.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by ana-oana
fetelor,
la naf naf (zefirul) au si nr mai mari sau numai pt manechine? sa stiu sa nu ma duc degeaba acolo.
mersi.
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Buna intrebare!Astept si eu un raspuns.
Jasmine si Radu (26.10.2004)
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by ana-oana
fetelor,
O.
Tocmai, ca cele de super manechine s-au cam dat. Serios, cand m-am dus eu erau absolut toate marimile, mai ales marimi mai maricele. Bafta la shopping.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
Freia spune:
fusai si eu azi la Zefir si pt mine am luat o pereche de pantaloni la juam de pret, au reduceri de 50% la pretul afisat pe eticheta. dar atat am putut sa imi iau ca restul.. nu erau pe gustul meu. la colectia noua, preturile variau... pana la 150 RON, haine OK.
Ficamii i-am luat de la mag din fatza curtii 1 pullover usor cu 5 RON, o bluza pe gat grosuta cu 5.5 RON si un tricou polo maneca lunga cu 12.4 ron si sosete cu 2 RON. Preturi super ok pt copii, si marfa de buna calitate, dar tre sa sapi si sa ai noroc la marimi. pantalonii de copii aveau un pret de cazi pe spate de 14 RON, cand acelasi model si acelasi material eu il iau cu 8 RON.
Am mai vazut dragutz un jacheta dama cu 25 ron, cardigan cu 52 ron, pijama cu 25, rochie fara maneci cu 16 etc
multumesc de pont, uitasem de zefir :)
Freia si " target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC