De unde ne cumparam haine (reduceri, magazine...)
Raspunsuri - Pagina 7
craciunitza spune:
quote:
Originally posted by sirimie
Stie cineva de unde pot eu sa imi cumpar niste blugi negri clasici, cu talie inalta?
La Mark&Spencer.
Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.
Poze
olguttza spune:
pt. fetele cu zefiru: au numai tzoale de dama si de copii? sau si ceva barbatesti? ca io m-am cam imbracat pt. toamna-iarna, da sotu-i cam despuiat.
si apropo: am descoperit un magazinas vis-a-vis de stadionu' dinamo, pe stefan cel mare, intre o fornetarie si banca transilvania (mondexim, pare-mi-se), care cre'ca e magazin de desfacere, recent deschis, unde gasii reduceri mai mari de 50%. niste costumase foarte misto, de lanica, bej, grosute, sacou + fusta peste genunchi, la 790.000 (pretul initial era de 2.490.000!). culmea, am gasit si marimea 46! . fuste lungi, de toamna, nici foarte subtiri, nici foarte groase, la 390.000 (pret initial 900.000). tot ce e de vara (bluzite cu maneca scurta, maieutzuri) era la 99.000. marfa se vindea vazand cu ochii. io fusei miercuri la shopping, iar vineri, cand voiam sa-mi mai iau ceva, am gasit magazinul aproape gol. vanzatoarea mi-a zis ca urmeaza sa primeasca marfa (tot la preturi d-astea, zicea ea) sambata sau luni. e deschis pana la 8 seara (sambata nu stiu, da' e deschis). m-ar bate gandu' sa le fac si luni o vizita, da' mi-e ca cine stie ce ma mai ispiteste. barbatesc n-avea nimic.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Freia
fusai si eu azi la Zefir si pt mine am luat o pereche de pantaloni la juam de pret, au reduceri de 50% la pretul afisat pe eticheta. dar atat am putut sa imi iau ca restul.. nu erau pe gustul meu. la colectia noua, preturile variau... pana la 150 RON, haine OK.
Ficamii i-am luat de la mag din fatza curtii 1 pullover usor cu 5 RON, o bluza pe gat grosuta cu 5.5 RON si un tricou polo maneca lunga cu 12.4 ron si sosete cu 2 RON. Preturi super ok pt copii, si marfa de buna calitate, dar tre sa sapi si sa ai noroc la marimi. pantalonii de copii aveau un pret de cazi pe spate de 14 RON, cand acelasi model si acelasi material eu il iau cu 8 RON.
Am mai vazut dragutz un jacheta dama cu 25 ron, cardigan cu 52 ron, pijama cu 25, rochie fara maneci cu 16 etc
multumesc de pont, uitasem de zefir :)
Freia si " target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
Va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti si mie unde este acest magazin.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
olguttza spune:
Cristina, uite:
quote:
Originally posted by Zenobia
Azi am descoperit o faza super tare. M-am dus la magazinul fabricii Zefir (sos. Iancului 90) si am descoperit ca ei sunt producatorii pentru Naf-Naf. Mi-am cumparat o pereche de pantaloni Naf-Naf din colectia trecuta cu numai ... 75.000 lei (vechi). Au si o colectie noua, mai scumputza, ce-i drept, dar nu foarte, ffffff dragutza, nishte paltoane stil englezesc dementza!! Dati navala!
De la nunta...
Zenobia spune:
Olguttza, pentru barbati au doar camashi, si la preturi f bune. Altceva nu.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
nuschu spune:
Fetele, am si eu o intrebare relativa la magazinul Naf-Naf-Zefir: reducerile la pretul de pe eticheta sunt valabile numai la produsele de vara, nu ?
Ca am fost si eu vineri si, sincera sa fiu, numai din colectia noua, de toamna, mi-as fi luat cate ceva. De maine, cand primesc banii .
La cele de vara, vreo cateva fuste mi-au placut, 2-3, dintre care una cam transparenta, alta deja mi-am luat-o acum 2 ani, de la magazinul N-af-Naf de pe Magheru, la reduceri. Si niste camasute, numere insa prea mari pentru mine . Deci, Ana-Oana si Jasmine, gasiti masuri mai mari !
Bmagdaro, pe mine m-ar interesa reducerile de la Steilmann, pentru mama, mai ales (ma deranjeaza foarte tare faptul ca pentru 40+ nu prea se gasesc haine faine, moderne, dar nu tipatoare; dar deja asta cred ca ar fi un alt topic).
Li
miria_cristina spune:
Ieri seara am avut drum prin zona si am trecut sa vad exact pe unde vine magazinul de care vorbiti. Normal ca la ora aia nu mai era nimic deschis, dar acuma stiu unde sa merg. Asa ca, saptamana asta acolo merg! Tare imi mai trebuie niste costume! Sper sa gasesc ce-mi trebuie acolo!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Cristina, uite:quote:
Azi am descoperit o faza super tare. M-am dus la magazinul fabricii Zefir (sos. Iancului 90) si am descoperit ca ei sunt producatorii pentru Naf-Naf. Mi-am cumparat o pereche de pantaloni Naf-Naf din colectia trecuta cu numai ... 75.000 lei (vechi). Au si o colectie noua, mai scumputza, ce-i drept, dar nu foarte, ffffff dragutza, nishte paltoane stil englezesc dementza!! Dati navala!
De la nunta...
Multumesc.
Astazi ma duc sau maine
Sper sa nu am surprize sa nu gasesc numarul meu sau sa vad num ai preturi mari....
olguttza spune:
quote:
Olguttza, pentru barbati au doar camashi, si la preturi f bune. Altceva nu.
Multzam de info! si cam la ce preturi? vreau s-ajung maine...
De la nunta...
CristinaT spune:
Eu acum am venit de la Zefir.
Mie in afara de paltoane, nu mi-a placut nimic. De serviciu costumase cu fustita nu sunt, doar cu pantalon evental, dar mi s-au parut de toata ziua.
Eu mi-am luat 2 paltoane, de iarna nu aveam decat o geaca, asa ca eu sunt foarte multumita.
Daca aveti intrebari va astept....