De unde ne cumparam haine (reduceri, magazine...)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Pitzirica, multu' de info, ma'c si eu maine, sunt pusa pe achizitionat, iar banii nu ma dau afara din casa. Paltonul de tweed de care zici l-am vazut si eu, este super, stil englezesc, nu? Mi s-au scurs si mie ochii dupa el.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by pitzirica30

Si mai stiu alte 2 magazine f faine,in pavilon H,la Herastrau.
Unul este TRANIO si celalalt cred ca tot ceva cu ...LOOK.Acelasi stil de haine,cu mult bun gust.Vanzatoarea sau proprietara magazinului e o tipa Violeta de vreo 40 ani cu un breton f scurt.Citeodata e mai acra ,dar are un talent in a alege marfa si masura.Doar se uita la tine si-ti da un teanc si e imposibil sa pleci cu mina goala.Superfitoase se imbraca de acolo,chiar si multe,,vedete din showbiz''.Are gagica o agenda cu clientele ei fidele si masurile care le poarta fiecare.Si vin si multe tipe de pe la ambasade,ca nu vb tot timpul romaneste,mai vb si in engleza,franceza cu cite unele.
Singurul invconvenient este faptul ca magazinul e mult prea aglomerat.Citeodata se intra cite 5-6 persoane,restul asteapta afara,si n-au decit o cabina de proba.Cine se grabeste sau n-are rabdare am vazut ca se probeaza direct in magazin,ideea e sa ai fusta pe tine,o ridici si te imbraci cu ce vrei.
Sper sa va fie de folos ponturile oferite de mine,le-am primit si eu la randul meu.
Pitzirica

magazinul de care zici tu se numeste HATU, dar trebuie sa ai multa rabdare acolo; nu are mereu haine frumoase iar daca Violeta e in toane proaste.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzirica30 spune:

Clyo,ai dreptate!HATU DESIGN se numeste.Mi-a ramas ideea cu LOOK,probabil de la revista LOOK,ca dau pe-acolo idei de garderobe.
Si cu toanele Violetei,mi s-a intimplat si mie sa fie ciufuta,imi venea s-o!

Mergi la inceput

apropos de cele 2 magazine din H, nu vi se pare ca in ultima vreme au luat-o razna preturile si acolo?

am vazut acum cateva zile un sacou frumusel, subtirel, fara captusala, era 1,1 mil
mi s-a parut enorm de mult, mai ales ca era no name.

e doar parerea mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

quote:
Originally posted by clyo

apropos de cele 2 magazine din H, nu vi se pare ca in ultima vreme au luat-o razna preturile si acolo?

am vazut acum cateva zile un sacou frumusel, subtirel, fara captusala, era 1,1 mil
mi s-a parut enorm de mult, mai ales ca era no name.

e doar parerea mea?

Da, foarte scump. Am dat 1,1 mil pe un sacou din stofa captusit, cumparat din Cora.

Nina

Mergi la inceput

Sincer sa spun:DA!Si mie mi se pare ca au luat-o in sus de tot preturile.Mi-a adus cineva sapt .trecuta un sacou super,facut pt.Steilman:maro inchis,un material fff bun,finisaje fara cuvinte,fara greseala cu 750.000.Si era bineinteles si captusit!
De ce insist atit pe finisaje?Pentru ca mi s-a intimplat nu de putine ori sa vin acasa cu lucruri noi si sa ma apuc cu forfecuta sa tai ate pe ici pe colo,sa mai intaresc un nasture ca sta sa pice,si altele.Si mi s-a format o obsesie pentru treburile astea.Si hainele erau cumparate din magazine cu pretentii.La no name-uri ce sa mai zici.
Iar trendul ascendent al preturilor din H,tot noua ni se datoreaza:dam buzna dupa toale si fetele ce sa faca?cresc preturile.Daca-i obs.la Hatu nimic nu are pret.poate sunt nebuna,dar citeodata mi se pare ca pretul e dupa clienta.Mi-am luat odata,doua bluzite complet diferite ca stil,una cu bretelute de vara,un fel de top aproape banal si una mai sofisticata cu niste volanase pe piept,destul de elaborata.Surprise:amindoua la acelasi pret.Prima data am intrebat de aia cu volane si mi-a zis 650,apoi am intrebat de cealalta:tot 650.
Va pup,

Mergi la inceput

da, da, da Pitzirica, ai dreptate, aceeasi senzatie o am si eu, preturile sunt in functie de cumparator

edit: vreau si io sacou steilman cu 700.000

Mergi la inceput

Cu mare drag,sacou,daca as avea de unde.Mie mi l-a adus o prietena care lucreaza la o banca.La ele in birou vine cineva care lucreaza lohn pt Steilman,si de fapt sacoul il vroia gagica,dar nu prea avea airbaguri,si sacoul presupunea si asa ceva,iar eu cum am in posesie o pereche stralucita,m-am facut cu sacou Steilman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Daca e sa vorbim de bijuterii haioase eu va recomand o fata foarte talentata care sta in Piata Romana cu o taraba mica cu bijuterii din astea cu foarte mult bun gust, desi nu sunt din nu stiu ce metale de mare efct. Desi nu sunt aur sau argint, materialul este de buna calitate, nu se innegreste. Multe sunt stil hippie dar sunt si de alte feluri pentru cei ce nu agreeaza stilul. Eu de la ea mi-am luat multe chestii de efect pe care si acum le port cu placere. Incearca acolo, Pitzirica. Nu imi amintesc sa fi vazut brose, dar nici nu m-am uitat dupa asa ceva. Ma gandesc ca e imposibil sa nu aiba. Taraba ei este pe langa KFC-Everest Pta Romana. Imposibil sa nu o recunosti, tipa e fff tinerica si hippie. Bafta.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Ca tot vorbim de toale.Mi-am luat un plovaras tare frumusel facut pentru NEXT,dar are o problema,ma rog,N-ARE NASTURI.Asa e modelul si mi-ar trebui o brosa ceva sa-l prind pe-un umar.E culoarea cognacului.
E f sic,dar de unde iau eu BROSA?Una asa mai haioasa ,nu de-aia de pe vremea bunicii,stil ac de siguranta,sau mai stiu eu.In magazine de-astea gen Meli Melo n-am vazut!
Ajutati-ma cu o sugestie,please!

Mergi la inceput