Cum va faceti toaleta intima?
Raspunsuri - Pagina 4
Marilena12 spune:
Da, bicarbonatul modifica ph - ul pielii. Pt asta se foloseste si in cosmetica. Dar numai in caz de micoze se recomanda spalaturi vaginale, alterantive, bicarbonat, apoi o lingurita de sare la 1 l apa fiarta si racita, apoi la aceeasi cantitate de apa o lingura de otet bun. Sau cu infuzii de pelin, galbenele etc, pt iritatii ale colului (cervicite) s.a
Asta cu pauze de 2 zile intre ele, ca adjuvant in timpul tratamentului prescris de medic. Dusul vaginal nu este deloc sanatos. Nu stiu de ce tot incearca femeile sa scape de o secretie fiziologica normala. Daca e mai mult decat atat, fuguta la analize!
Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by Karina
Chiar ma miram ca de muuult n-a mai fost acest subiect
Citeste si mai jos, poate te lamuresti:
Cat de importante sunt spalaturile vaginale ?!
intrebare de baraj...-spalaturi vaginale
Spalaturi vaginale ?
Spalaturile vaginale
Succes !
Karina+ Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Silfiduta,tu cum faci? Ii dai cu spirt si dupa aia o flambezi?

nu dadea! Nu dadea ca glumeam, uiŽ ma jurui!

Surpriza

Allure spune:
quote:
Originally posted by Lauraaquote:
Originally posted by Karina
Chiar ma miram ca de muuult n-a mai fost acest subiect
Citeste si mai jos, poate te lamuresti:
Cat de importante sunt spalaturile vaginale ?!
intrebare de baraj...-spalaturi vaginale
Spalaturi vaginale ?
Spalaturile vaginale
Succes !
Karina+ Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Silfiduta,tu cum faci? Ii dai cu spirt si dupa aia o flambezi?
nu dadea! Nu dadea ca glumeam, uiŽ ma jurui!
Surpriza
Am ris cu lacrimi!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
carmen94 spune:
Lauraa....................am ras cu pofta la postarea ta!!!
cat despre igiena intima.......pana sa fiu
foloseam irigatorul o data pe luna,imediat dupa perioada de ciclu pentru a indeparta resturile ramase.de regula folosesc gel intim,iar cand mai raman in pana dau atacul la spuma de ras a lu'barbate-miu(am citit ca este indicata si pasta de ras)Daca ar sti mustata al meu de ce i se termina spuma de ras asa rapid!!!!!!!!![]()
Carmen 
Marilena12 spune:
Scuze, folosesti spuma de ras sau gel intim in irigator, intravaginal? Poate am inteles gresit 
, dar daca e asa, nu e deloc bine. Aia inmoaie parul si hidrateaza, ori spalarile vaginale nu au scopul asta...
. Imi cer mii de scuze daca am inteles gresit. Pt. exterior cred ca nu-i bai.
carmen94 spune:
Marinela12............m-am exprimat eu incomplet.........intravaginal folosesc bicarbonat cu apa sau ceai de coada calului,coada soricelului.gelul si spuma...........extravaginal.
Carmen 
Marilena12 spune:
Imi cer scuze ca am inteles aiurea, de fapt acum chiar am ras copios de ce am inteles eu. E foarte bun ceaiul de coada soricelului si bicarbonatul. Dar de spuma de ras habar n-aveam. Poate de-aia mi-a trecut prin cap ca a-i folosi asa ceva intravaginal. 
Poate dau si eu iama in spuma sotului, cred ca e buna mai ales dupa epilare. Eu o sa dau si cu after-shave.

. Glumeam.
mayarna spune:
Irigatorul se poate folosi o data pe luna ( sau chiar mai rar daca sunteti putin lubrefiate ) pentru o spalatura vaginala cu ceai de galbenele, dupa menstra. Circularea lichidului folosit in vagin prin canula il curata si de bacilii Doderlein, care apara organismul de infectii, de asta nu se utilizeaza mai des.
In rest el este indicat in tratamente.
Igiena trebuie facuta obligatoriu zilnic cu...degetul "ajutat" de gel intim.
Baia ramane sfanta, iti relaxeaza organele genitale si psihicul, oricat de ocupate ati fi, faceti o baie saptamanal...daca mai des nu aveti timp!
Toate bune,
maya
saddie spune:
Ce te faci daca nu ai cadaaaaa...... 

. Eu sufar ingrozitor, m-am mutat de curand nitr-o garsoniera care nu are decat dush 

http://pg.photos.yahoo.com/ph/odeta83/album?.dir=/1277re2
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by saddie
Ce te faci daca nu ai cadaaaaa....... Eu sufar ingrozitor, m-am mutat de curand nitr-o garsoniera care nu are decat dush
http://pg.photos.yahoo.com/ph/odeta83/album?.dir=/1277re2
vanita de coopii, lighian mai maricel... ideea este sa sezi acolo in apa aia calduta
Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

+ Bogdanel