Cum va faceti toaleta intima?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana06 spune:

Am vazut in farmacii diverse dispozitive pentru spalaturi vaginale, care sunt mai bune oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by ana06

Am vazut in farmacii diverse dispozitive pentru spalaturi vaginale, care sunt mai bune oare?

tocmai asta se discuta aici ca nu sunt bune spalaturile vaginale...

Bine ai venit pe forum

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Gabbriela, am inteles ideea dar eu ma refeream la situatiile in care se impun spalaturile vaginale. Am pus aceasta intrebare aici ca sa nu mai deschid alt subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayarna spune:

Irigatorul clasic adica e ca un cilindru de ~ 1 l care are un furtun si doua dispozitive care se ataseaza : unul pentru vagin, cealalta pentru anus. Nu se foloseste niciodata inainte de a steriliza canula si furtunul prin fierbere 20-30 minute cu o tableta cloramina B , iar vasul se spala cu apa si sapun minutios.
Irigatorul gen seringa e apa de ploaie...ideea e ca un litru de ceai de galbenele sau de apa fiarta si racita cu o lingurita de permanganat de potasiu sau cu un plic de tantum rosa sa irige zona.
Ca tehnica: ridici un picior pe cada, canula cu putin gel intim ( sa alunece ) o introduci in vagin FOARTE USOR pana gasesti unghiul iar apoi ridici vasul la nivelul umerilor ( daca ai unde sa-l agati e bine, dar se poate foarte bine si fara ).
Toate bune,

maya

Mergi la inceput

Multumesc Maya, asa ceva am si eu dar vroiam sa-l inlocuiesc cu ceva nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

ana,
incearca tantum rosa. este foarte simplu de folosit (e un fel de burduf)

gabi

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

De-asta am si eu, dar incape mai putina solutie, pui de doua ori eventual dar ramane si pe fundul lui la urma...eu il folosesc de cateva ori pe luna cu apa simpla.

Mergi la inceput