Spalaturi vaginale ?

Spalaturi vaginale ? | Autor: Adema

Link direct la acest mesaj

Spalaturile sunt recomandate numai ca metoda de tratare a unor afectiuni locale sau trebuie facute in mod curent?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Nu trebuie facute in mod curent. Doar la indicatia medicului in cazul unei afectiuni. Si pentru linistea ta, o data pe luna spalaturi cu ceaiuri din plante.

Multa sanatate.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria

http://community.webshots.com/user/lastusedpixel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

eu sunt de parere ca ar trebui facute saptamanal. infuzia de galbenele, pelin cu bicarbonat, sunt cele mai bune medicamente pt a preveni bolile specifice. dar, bineinteles, noi ca 'femei moderne ce suntem' lasam igiena asta pe planul 5 si ajungem mai des la medic cu o gramada de probleme.
scuze, nu vreau sa apostrofez pe nimeni(decat pe mine ca si eu sunt cam delasatoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu ma spal doar cu apa si bicarbonat si ma simt foarte curata.

Anca siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Spalaturile vaginale nu trebuie facute prea des pentru ca distrug flora locala, flora care de fapt protejeaza impotriva infectiilor. Nu abuzati de spalaturile vaginale.
Daca nu spalati vaginul, nu inseamna ca acesta e murdar, in cazul in care sunteti sanatoase.
Si ceva picant: s-au facut studii care arata ca secretiile vaginale naturale contin feromoni, iar acestia fac ca femeile sa fie dezirabile pentru barbati (adica trezesc un raspuns fiziologic in partenerul de sex opus). Si am mai citit ca cu cat ne spalam mai mult (adica si cand nu trebuie), cu atat indepartam mirosurile care in mod natural atrag partenerii.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mie dr ginecolog mi-a spus sa nu mai fac spalaturi vaginale pt ca se distruge flora, si ca vaginul stie sa se curete singur

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ma bucur ca a deschis cineva asa o discutie, ca am si eu o intrebare :cum va spalati singure acasa ? Eu am irigator, am incercat sa ma culc pe jos, am agatat de ceva irigatorul dar curgea cu mare viteza si la fel de repede eliminam din vagin ceaiul de plante si asa ca nu sunt sigura ca m-am spalat corect .
Voi cum procedati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamunteanu spune:

o pompita (para) de la farmacie e cea mai buna metoda. igienic simplu si comod. se gasesc acum in farmacii si variantele mai moderne dar si ceva mai scumpe. sa nu abuzezi insa...folosirea intensiva duce la distrugerea florei lucru pe care il fac si diversele produse de igiena intima...lotiuni si spray-uri.
arunca irigatorul....parerea mea si ia-ti o pompita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Irigator Tantum Rosa. E foarte usor de folosit. Costa ceva, dar merita toti banii.
Spalaturile vaginale nu trebuie facute prea des. Asa cum s-a mai spus distrug flora locala. Vaginul are capacitatea de a se autocurata.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Donia

Spalaturile vaginale nu trebuie facute prea des pentru ca distrug flora locala, flora care de fapt protejeaza impotriva infectiilor. Nu abuzati de spalaturile vaginale.
Daca nu spalati vaginul, nu inseamna ca acesta e murdar, in cazul in care sunteti sanatoase.
Si ceva picant: s-au facut studii care arata ca secretiile vaginale naturale contin feromoni, iar acestia fac ca femeile sa fie dezirabile pentru barbati (adica trezesc un raspuns fiziologic in partenerul de sex opus). Si am mai citit ca cu cat ne spalam mai mult (adica si cand nu trebuie), cu atat indepartam mirosurile care in mod natural atrag partenerii.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Stiu ca barbatilor le place pestele, insa eu una nu-i poci suferi....

Ramonika si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Stiti bancul ala cu orbul care intra intr-o piata de peste si spune "buna ziua, fetelor!" ?

E bine sa te speli inauntru dar nu des, eu cel putin am renuntat la irigator (l-am aruncat), dar mi-am dat seama ca n-am facut bine si acum trebuie sa imi cumpar altul. Din cand in cand, eu zic ca e musai, mai ales cu ceai d eplante sau bicarbonat.

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput