Cum va faceti toaleta intima?
Raspunsuri - Pagina 3
crinuta spune:
Si eu stiu ca nu e bine sa folosesti irigatorul, decat cand ai infectii de genul Candida, sau mai stiu eu ce, si atunci se fac spalaturi cu bicarbonat, in rest nu.
Crinuta si
Rayan
Zenobia spune:
[quote]Originally posted by numeioana
Cum fara sapun?? Adica fara nimic??!! Fara sapun sau gel intim, special??
Si mie imi place nespus sa fac baie in cada...cu apa fierbinte, fierbinte...
Ioana
Cu gel pentru igiena intima, da, dar in nici un caz cu sapun pentru ca modifica flora vaginala - doctor's recommendation, si n-am facut in viata mea vreo infectie de nici un gen.
Zenobia (Raluca)
-------------------
Noi
-----------------------
Love, think, help, read
Anca Vlad spune:
Am mai scris eu si in alta parte. Stiam ca nu e bine sa folosesti irigatorul daca nu ai probleme de nici un fel, insa o doctorita de la ginecologie (cu un renume foarte bun de altfel) s-a oripilat cand a auzit! Dupa parerea ei neaparat trebuie folosit! L-am utilizat si eu dupa ovule (ca sa indepartez deopzitul acela cretos dinauntru) dar dupa aceea nu! Chiar nu mai stiu ce sa cred!
Lorenza spune:
Saraca doctorita,probabil e oripilata de pacientele cu igiena precara si asa imi explic eu reactia ei exagerata,cere mai mult ca sa obtina macar putin!
Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!
mariana_1976 spune:
Da, asa este, suedezii nu recomanda irigator.Nici nu am vazut de vinzare asa ceva.
Mariana
18+
mama de Monica, Matei si Markus
Gabbriela spune:
da da asa e si in usa in interzic categoric
Sanatate si numai bine 
Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
alintaroma spune:
grati.ela
ai fost mortala cu degetzelul .. ![]()
Inainte de a naste kupilu mai aveam timp de rasfat in baia cu spuma dar apoi 5 ani am facut numai si numai dus si nu am avut nicioadata nici o infectie cu nimic .
Acum de citeva luni de cind am o durere la ovarul drept , am descoperit singura ca daca stau in cada cu apa fierbinte imi trece durerea - exact ce spunea si Gabbriela.
Deci acum alternez dusul cu baia la cada care vorba cuiva de mai sus oricum se sfirseste sub dus .
„A scapa cu invatatura dintr-un necaz e mai folositor decat absenta necazului insusi” Blaga
Gabbriela spune:
acuma curiozitate ... de ce in ro se recomanda spalaturile cu bicarbonat..aici medicu a zis ca nu are nici un efect... la ce ajuta bicarbonatu?
Sanatate si numai bine 
Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
[purple][b]acuma curiozitate ... de ce in ro se recomanda spalaturile cu bicarbonat..aici medicu a zis ca nu are nici un efect... la ce ajuta bicarbonatu?
Cica la schimbarea ph-ului din acid in normal!Oare?
"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

[b]acuma curiozitate ... de ce in ro se recomanda spalaturile cu bicarbonat..aici medicu a zis ca nu are nici un efect... la ce ajuta bicarbonatu?