Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 17
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Hello si de la noi la pranz.
Noi am fost azi de dimineatza afara, ca e prea frumos ca sa nu amortizam frumusetze de vreme. Iacata progrese: mergem din ce in ce mai bine,www.dropshots.com/day.php?userid=184762&cdate=20060926&ctime=145637" target="_blank">mai nou cu hamul!!!!
Noki, voi ati bagat-o in ham dupa ce a inceput sa mearga singura? Ori inca o tineati de manute? Din filmulet se vede ca ar merge singura... nu are tendinta sa se apuce de ceva. Si se mai vede ca aveti un apartament minunat!
Bic, ai un exemplu de jucarie din aia care se impinge? ca eu asa ceva caut, cu o baza stabila, insa prin magazine nu am gasit inca. Nu am cautat la multe, dar oricum... Nu il pot lasa sa impinga premergatorul, ca ala are viteza prea mare. Exista unele care se misca mai usurel?
Lavi, ca vrei sa sari etapa canutei cu cioc, am inteles de prima oara. Ce nu am inteles este DE CE?
Buluci, ti-am zis deja ca nu e bine sa recongelezi mancarea, dar sufar de lipsa de credibilitate... n-am explicat de ce. Cat despre daca le pui fierte, si asta am zis: da, poti face portii gata preparate pe care le bagi la congelator si scoti o portie o data.
Ilenutza, eu nu ti-am raspuns la off-topic pentru ca, desi fac INCA reparatii prin casa, am schimbat pana acum patru echipe, din cauza ca lucreaza prost. De asta nu ma bag sa-ti recomand! Cauta la anunturi, sunt tone! Ia la telefon cativa si apuca-te de treaba. Bine, barbatul tau, nu tu!
Eu il tot las pe Bogdan sa bage mana in mancare, de control. Ca sa vad la fiecare masa cam ce are de gand sa faca. Daca nu duce la gura, ci imprastie pe jos ori pe el, gata! La masa aia nu mai incercam. Deci sunt pe la mijloc, cumva. Nu ne murdarim deocamdata fara sens. Nu il las sa-si bage toata mana in castron. Daca baga un deget, il las sa faca apoi desene pe masa cu el.
Ina, bucura-te de sarcina fara probleme!!! E un semn ca totul merge bine. Insa greturile mai pot inca sa apara. Nu ai ajuns in perioada critica, satamanile 6-10... Eu iti doresc o sarcina usoara!
Roxi, eu de asta nu vreau sa cumpar ham, ma mai chinui eu putin pana merge singur. Plus ca am impresia ca ii forteaza incheieturile de la umeri si n-as vrea sa aiba efecte pe termen lung.
Cam asta pe ziua de azi! Mergem la treburile casei! Pupici.
P.S. Uitam sa zic ceva celor care o intreaba pe Lavi diverse chestii legate de doi copii: mai sunt si altele care au doi! Zau! Nu le uitati!
Gandacel
si Bogdanel (14.11.2005)
madau spune:
Buna dimineata!
Sa va zic intai minunea..e ora 9.20 si Miruna inca doarme
, io n-am mai putut ca, deh, am ceasul biologic in fund
Aseara a fost destul de rau mandra, a facut febra 38.2, i-am bagat un supozitor cu Novocalmin si dupa 2 ore avea 38, deci i-am mai dat si niste Nurofen. Abia dupa asta a cedat febra, noroc cu Peritolul ca a dormit si ea saraca. S-a trezit pe la 2 noaptea infundata rau, am aspirat-o si s-a culcat la loc, si acum inca doarme, nasucul fiind ok din ce aud eu. Mai rau e ca a inceput sa tuseasca ceea ce ma enerveaza crunt. Pediatra a zis s-o las pana la pranz fara ceva ptr tuse , sa-i dau restul de pastile si vb la tel.
Cum vi se pare chestia asta?????????
Acu ma duc sa citesc din urma ca am vazut ca nu e mult, si revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
felicia74 spune:
Neata!
Madau cum sa mi se para? Ca e timpul sa mergeti la doctor. Prea devine serioasa treaba.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
joy04 spune:
bai, eu numai pot!!!!
incerc sa fac si e curat in sifonier, dar numai de-a busilea dupa fimiu merg.
MADAU asa si vladut mai tusea prima oara cand a avut mucisori, dar doar sa se curete.
adica se auzea ca nu vine din piept..
acum la ultima raceala a inceput cu putin, dar se cunostea ca va incepe mai rau si mi-a dat stanciu SINECOD.
i-as mai da si eu peritol...ca mi-l daduse stanciu tot cand a fost racit sa-i dau 10-14 zile, dar eu atunci i-am dat numai vreo 6 zile...
ma duc ca urla in premergator si ma trage de pantaloni
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Bic spune:
Gandacel, am pus poze cu "aparatus" in contul comun. Se cheama "rotile. "
Ina, ce frumusica si cocehta e pufoasa si vesela taaaaare! Avem si noi Robeez-ii aia roz cu floricele albe. Iar tu, ce mamica moderna!
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi! Nimik nou, toate bune deocamdata.![]()
Bic- asa, ai perfecta dreptate cu mersul. io de mult am okit o chestie de-aia, de fapt are un baietel in parc si :
Sarah e fana, dar e a altcuiva...Am vrut sa-i iau si eu si cea care mi-a placut, de la Vtech este 2,5 mil, ceea ce mi se pare enorm. Atata am dat pe carucior, vorba aia!
Meems- 

pentru aprecieri. sanatate muuuulta de tot Riannei cea scumpa. sa-si revina repede. Asa am patit si noi prima noapte de raceala, desi ii pica capul de son, adormea doar cate un sfert de ora, maxim jumatate si se trezea de la mucisori. Dar a doua znoapte a fost deja mai bine. i-am dat si peritol, la sfatul dr, e drept.![]()
quote:
congeltorul meu se dezgheata manual. Sincer l-am dezghetat o singura data, cam dupa 6 luni si acum se implineste anul de cand il am si s-a cam adunat gheata
Lavi-
organizam o dezghetare sincron, ca si la mine e exact aceeasi situatie.quote:
Dansul Viermelui Pus pe Jar
Addya- tare tare tare!!!!

pai din acelasi motiv ma-ma hotarat io sa zic pas la sacul de dormit si sa o acopar pe fii-mea cu paturica + haniutze groase.Ina-

de aprecieri. Cu semnele de gravi, ce sa zic: mie diminetile imi era putin rau, vomitan odata si cand ajungeam la serv gata treaba. Dar am slabit 2 kg. starea generala era cam naspa adica ceva mai slabita si ceva mai multa...greaza ca de obicei.Ando- ce te lauzi aicea cu "primul" tau pronostic. ca io i-am zis de vroe sapt lui ina ca o sa aiba fetitza. Si mai era cineva, buluci parca cu baietel. Nu?
Roxi- ce frumos ai povestit de progresele Alexiei! Suuuuuper!

Pischi- ooofff...viermisori? Musai fa ceva sa afli daca sunt sau nu. Tin pumnii sa fie raspuns negativ.
Dau send ca am copt o ditai placinta.
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
madau spune:
Gata am revenit
Meems sanatate si Riannei, mai dea e sezon de copii raciti?

Feli asa ma gandeam si eu sa mergem la doc, dar nu prea imi vine s-o scot din casa pe vremea asta, mai bine o aducem pe doc la noi.
Roxi multumim ptr urari
Vad ca Miruna inca DOARME, am pus mana pe ea si parca nu ar mai fi calda, nasucul pare bine, sa vedem cum o fi cand se trezeste. Sper ca mai bine.
Feli sa nu uit..ca pe tine vroiam sa te intreb...Ilincutza cum a fost cu bronsiolita aia? Adica papa ca lumea, avea chef de joaca, tot??? Tusea, ce facea exact?. Ca mi-e frica rau cu tusea asta, ii dau eu o tona de pastile..dar oare o trbui trecuta pe antibiotic?
Hai ca te-am zapacit..sper nu prea rau
Ina la mine greturile si simptomele de garvi au inceput fix dupa echo de la 7 s. Dar depinde de fiecare in parte, mie mi-a fost tare rau in primele 3 luni.
Dau si eu pronostic...BAIETZEL.. ![]()
![]()
![]()
Noki jucariia aia umblareata am vrut s-o cumpar eu alaltaieri de la Miniblu, ca tot aveam voucherele de la Baby Star, numai ca mi s-a parut riscanta rau, nu avea nici o piedica, tre sa fie ptr bbelusi care merg bine sau tinuti musai, eu nu o vedeam decat pe Miruna care se cocoatza pe orice, cum da cu gura de bara aia..sau mai rau, cade cu ea. Deci am zis pas
Ma duc sa trezesc mandra sa-i fac "constatarea" si revin cu detalii
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
felicia74 spune:
Madau primul simptom al bronsiolitei a fost raguseala. Apoi dupa cateva ore a inceput sa tuseasca urat de tot, ca un om care fumeaza de mult timp. A avut si pofta de mancare la inceput (la noi a durat povestea 3 saptamani). Erau si muci destui dar tusea ma ingrijora.
Bronsiolita a luat-o de la Doru care facuse viroza.
Ceea ce aveti voi pare mai degraba raceala. Insa e bine s-o vada doctorul pentru a-i pune diagnosticul corect. Daca poate veni el acasa - cu atat mai bine!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Noki_Lara spune:
Gandacel- noi am inceput de alaltaieri sa mergem in ham, semn ca ne tinem binisor pe picioare. uneori merge chiar drept-drept, alteori are tendintza de a merge mai catre fatza, sa-si gaseasca un punct de sprijin. Io am luat hamul demult, dar pana acuma nu a fost cazul de el, acuma insa mi se pare ca da. dar cand e obosita sau nu are chef de mers imi semnaleaza si nu o pun il el, ci o duc de manutza sau manutze - doua.
saru mana de aprecierile referitoare la apartament.![]()
Cu jucaia aia de care intrebai pe Bic, i-am raspuns io...dar cred ca si tie o sa ti se para cam mult 2,5 mil. Mai era una, tot la MiniBlu cu 1 mil, dar nu facea mare lucrus i nici rotile nu mia-u placut, deci am zis pas si la aia.
Madau- acea jucarie e super ok DACA copilul merge binisor pe picioare. daca nu, nu normal. dar ploduletzul trebe sa o impinga si tu il supervizezi din ham. Ai vazut poza pe care am pus-o, Acolo se vede super. Nu e nimik riscant. Deinde de cat de bine merge copilul insa. Sanatate multa Mirunicii.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Azi nu am chef de nik dar....nu ma intreaba nimeni! noi suntem ok exceptand o maraiala acuta care cred ca e de la al 8-lea dintzos. Dar daca dintele sparge si incepe sa creasca mai face pb gen febra, diharee si maraieli???
Asteptam sa vedem azi cat doarme puiul ca....ieri si alaltaieri a dormit cate o jumatate de ora...deci...Sunt curioasa.
Acu' va las ca ma duc sa vad ce imi face ciorbitza lui Stefan.
PS: Madau cum e tusea??? seaca sau...De fapt eu cand a inceput sa tuseasca i-am dat antibiotic dar dupa o sapt de la terminarea antibioticului l-a apucat iar tusea si i-a trecut cu Ambroxol picaturi si i-a trecut in 2-3 zile!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005