Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 16
roxisialexia spune:
Hello hello!
Cat ai dat pe sac adina?
gandacel, multumesc pentru sugestie, insa patul e mai mare decat cele standard si nu am gasit pe marime.Cred ca pina la urma o s acumpar vreo doua aparatori si vad ce iese.
noki, felicitari pentru micuta schumaher....
meems,bic, madau sanatate multa pentru puisorii vostri.
Fetelor am inceput sa ma intelg cu Alexia, o intreb daca mai vrea sa pape si ea da din cap ca nu, cand nu mai vrea ceva la fel da din cap.
Merge peste tot in casa se tine de pereti, a invatat sa se coboare din pat, cere sa se urce pe fotoliu....a fost foarte frumos prima data cand s-a pus in fata fotoliului si a inceput sa ridice de fundulet sa se urce singura, sa o fi vazut-o cum ridica piciorusul doar doar sa ajunga sus!
Afara vrea numai pe jos, urca si coboara trepte...a facut o pasiune din asta, cum le vede cum intra pe pilot automat si numai asta face pina oboseste( obosesc eu si ea pas!).Merge de manuta pe linga carucior si are rezistenta nu gluma, nu o mai pun in ham ca am impresia ca se sufoca, tuseste mereu camd ii pun hamul.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
catutza spune:
Buna seara fetelor !
Nu mi-a functionat netul zilele astea asa ca am mult de citit ca a-ti scris nu gluma.Dar cine stie cand o sa am timp.
Cristina.B , multumesc pt ajutor, am reusit sa pun pozele in contul comun,asa ca daca vreti sa le vedeti stiti unde le gasiti ![]()
Ina , eu nu am avut niciun semn ca as fi gravida, nu tu greturi, stari de somnolenta..nimic, asa ca pt mine ce spui tu e ceva normal. Tu in prima sarcina ai avut "semne"?
Diana , si eu sunt dezamagita de scor, dara lasa ca si realul a mancat bataie-iar iei joaca fotbal, asa ca...data viitoare o sa fie mai bine !
Felicitari pt urcatul lui Stefan in pat !
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
catutza spune:
Tot eu...Gabi , cum te simti? Sper ca esti bine si tu si puiutul tau
-ici multi de la noi.
Am incercat si noi olita! Dar ce credeti ca sta pe ea? Nici gand! Se ridica in secunda in care o asez pe ea, se pune in fund si si-o pune in cap, sau i-si baga ea fata in olita 

, sa mor de nervi nu alta !
Si alt stres : nu mai sta sa o schimb pe pampers...sa o imbrac...sa nimic. Cum o pun culcata pe spate cum se intoarce si o ia la goana si rade. Seara dupa ce vin cu ea de la baie, o sterg si cand sa o imbrac ea o ia la fuga deabusilea prin pat pana la picioarele patului, unde se culca pe burta cu fata lipita de cerceaf si rade strengareste ca stie ca ma supar.
Cam atat despre noi.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
meems spune:
Multumim ca va ganditi la noi.
Ina draga, i-am dat si eu azi Riannei suc de portocale, sper s-o ajute. I-as fi dat mai repede dar nu am suspectat ca o paste raceala. A fost ok si azi-noapte dintr-o data s-a trezit tusind si atunci am auzit ca respira infundat. E asa de greu s-o vad asa... mi-e tare mila de ea. Apropos de sarcina, sa stii ca si eu am avut una super-usoara, fara niciun fel de probleme. La 3 luni eram in Paris si am batut orasul in lung si-n lat pe jos, dupa care am plecat in Romania unde m-am simtit extraordinar de bine, incat chiar ma intrebam daca oare mai sunt gravida
Sper sa te tina si pe tine tot asa! 
meems spune:
Joy, eu ii pun Riannei apa salina in nasuc si incerc sa-i aspir mucisorii, desi sunt foarte aposi acum. Pentru tuse nu i-am dat nimic ca am observat ca tuseste ft. rar si mai mult ca sa-si curete gatul. In schimb stranuta destul de des. Acuma am pus-o la nani de seara si am golit o capsula de Karvol (ce mi-am adus din RO) pe un prosopel aproape de patutul ei, si in plus am bagat si vaporizatorul la priza. Sper s-o ajute si maine sa fie mai bine, ca azi tare maraita a fost.
Va pupam si noi si va uram nopti mai linistite 
Catutza si Ina, am vazut si eu pozele, dulci foc printesele voastre!
meems spune:
Joy, te-a pacalit forumul - lucreaza la fel de ciudat. Vezi raspunsul meu... inaintea mesajului tau! 
joy04 spune:
neata si de la mine 
nu se dezminte puiul meu pe timpul noptii asa ca-s matinala ca de obicei.
si nici meciul nu l-am vazut ca am adormit....deja la primul gol dormeam.
ILENUTZA, eu as avea pe cineva, dar cred ca-i ocupat.
o sa-l sun astazi si-ti dau de stire.
dar zi-mi te rog cate glafuri...cu balcon, fara sa stiu ce-i zic.
baiatul este extraordinar, cu banii asa si asa, adica nu-i nici ieftin, dar nici scump.
MEEMS
-ici RIANNEI.
ce-i dai pt nasuc si pt tuse?
stiu ca-i naspa, am trecut si eu cu piticu cand a avut mucisori si saream din pat sidaca se intorcea de pe o parte pe alta.
sanatate puiutei.
CATUTZA ce face grasunica de BIA????
am vazut pozele din contul comun si este superbisma grasutza...
icesc mult motata.
INA nici eu nu aveam nici un "simpton" decat ca deja eram
cu aproape 5 kg in plus...
ANDA hai ca nu ti-a bagat mesajele inaintea celor 3....
s-o fi rezolvat ceva !?!?
ILENUTZA azi noapte...vroiam sa zic ca nu i-am mai dat sa manance.
da i-am dat. stiam eu ca s-a mai trezit o data[BINGO]...ma intreba cristi cand si numai eram sigura, PUR SI SIMPLU CREDEAM CA AM VISAT!!!!
i-am dat pe la 01.30 ca toata ziua nu a mancat aproape deloc!!!
adica la 08.30 a mancat 190ml...apoi tocmai la 18.00 a mai mancat 90ml...si la 20.30 vreo 70ml.
a zis dr acuma cat e cu dintii astia sa-i dau si numai lapte daca vrea numai sa manance.
dar o sa fac si sa, cu toate ca-s copii si copii.
stiu pe cineva care are fetita cu 3 saptamani mai mare decat piticu meu si care se trezeste la 2 ore sa bea ceai.
intr-o noapte bea cam 500-750ml de ceai!!!!
fug si eu la una alta treaba!!!!
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
MEEMS....

da ce cauti la ora asta aici?????
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
am reeditat ca mancasem niste semne pe aici.
Bic spune:
Madau, eu cred ca daca nu mai are muci dar tuseste s-a copt raceala, cum se spune, deci e pe vindecatelea. Sanatate!
Nu stiu daca stii sa incerci sa nu-i dai lacatate sau cel putin sa limitezi cantitatea. Cica lactatele contribuie la cantitatea de mucozitati.
Inghetare-reinghetare - eu stiam de dinainte de a avea copii ca ce s-a dezghetat nu se mai ingheata la loc, in special la carne, dar nu stiam care-i explicatia. De cind am copil am si aflat-o: mincarea dezghetata incepe sa produca bacterii si deja e in proces de descompunere. Ca sa tina, mincare trebuie inghetata imediat ce a fost facuta. Nu prea stiu sa explic la ora asta, sint cam obosita. Imi pica ochii-n gura. Eram oricum obosita si am baut si o bere si sint cam...
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bic spune:
hmmm, acum am vazut si eu cum ii dadeam raspuns lui Gandacel inainte sa puna ea intrebarea...
Sa continui mai sus
despre inghetare. O resursa foarte buna www.fsis.usda.gov/Fact_Sheets/Focus_On_Freezing/index.asp" target="_blank">aici
Gandacel, o sa pun niste poze in contul comun cind gasesc nenorocitul ala de cablu. Promit ca zilele astea.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC