Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

test ora

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mai, taaare mult imi place sa citesc raspunsurile inaintea intrebarii.... si ma toot uit si eu in urma.

ADDYA, se da fara prescriptie vitamina b?
ca o sa incerc daca-i pe asa.

ma duc sa-mi umplu un castron cu mere si struguri si ma bag in pat sa ma uit la meci.
nu de alta, dar cristi este antifotbal, mie-mi place dar singura, nu prea are farmec.
plus ca sunt comentatoare rau de tot

by si NOAPTE BUNA

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Originally posted by addya

bon soir si de la noi!

Ei, si la pranz bag eu triumfatoare piticul in sac...si incepe Dansul Viermelui Pus pe Jar. Pana la urma dupa niste zbierate, tavaleli, trante etc s-a obosit micul vierme si a cazut lat, a dormit 2 ore. Acum e bagat iar in sac, dar ne-am jucat un pic inainte de nani (cu piticul in sac) si cred ca a dedus el ca nu-i prea rau, vad ca nu protesteaza.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

SUPER FAZA...TE SI VEDEAM DAND TURE DUPA EL.....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Seara buna

Se pare ca puiu mic are viermisori. Azi a zis sotul ca i-a vazut, eu o tineam si ma pregateam sa-i spal poponeata si n-am apucat sa vad nik. Ideea e ca ajungem cat de repede sa facem analize si sper sa-i fugarim iute tare.

Ioana, faine pozele de la mare, se vede treaba ca i-a priit tare.

Noki, nu fi de deochi, ce vitezomanca mica ai.

Si noi ne pregatim sa ne uitam la meci. Pupalai.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Lavi, am vazut ca ai citit

revin cu intrebarea mea off topic: am nevoie de cineva pentru reparatiile de dupa pus termopane.Chiar nu stie nimeni pe nimeni???

O sa incep si eu sa il las pe Vic cu mana in mancare, asta e, si mie mi-a recomandat pediatra.

Fetele cu probleme cu somnul: mie mi-a dat peritol dr. , corelat si cu mucii existenti.In cateva sapt. ( doua parka) s-a reglat ca tot asa ma trezea din 2 in doua ore.Cred ca vorba de schimbarile survenite , nu stiu.Acum nu se mai trezeste decat de 2 ori max si ii dau ceai sa bea sau suzi si adoarme la loc.

Daca vreti sa cititi cartea mea despre cum sa culci copilul si sa il inveti sa adoarma singur, etc. ma ofer sa o imprumut.Autoarea spune ca primele 12 luni copilul ei se trezea din 2 in 2 ore , deci era super naspa.

Joy, incearca si nu ii mai da noaptea sa manance, asa faceam si eu si cred ca era o greseala.De cand i-am dat numai ceai nu s-a mai trezit. Lapte bea doar dimineata cand se trezeste, de regula intre 5 si 6 am.Si inainte sa ma culc eu ii dau sa bea in somn ceai caldut ( babycalm) si suge 30, 40 de ml.Incearca si tu , poate merge.

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:

Ei, si la pranz bag eu triumfatoare piticul in sac...si incepe Dansul Viermelui Pus pe Jar

adina, esti fantastica

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Bileana bien ai venit!
Fetitza mea Rachel este nascuta in aceiasi zi cu Ana-Maria.

Nokisor, inca putin si tu o sa scapi de treburile casnice cu un asemenea ajutor! Mai, ce-am mai ras cand am vazut-o pe Sara cum alearga prin casa ca un calut! Dulce foc, harnicuta ta micuta!

Bic, Madau, Meems insanatosire grabnica pentru frumoasele voastre!
La noi este lege; cum vad un semn de raceala, ii dau cu suc de portocale si asa am reusit noi sa nu fim bolnavioare niciodata pina acum.

Anda, inca ii mai miroase gurita dimineata…nasol.
Maine ma duc la dr. cu ea, dar prevad ca o sa-mi spuna ca-i normal. Noi avem vreo cateva periute de dinti ( una stimulatoare, pentru gingii, alta care sa o “introduca” in ale periajului, este din plastic, alta care sa-i maseze nu mai stiu ce pe-acolo…) dar la cei doi dinti pe care ii are, cata mancare poate sa-i ramina ? o spalt cateodata seara dar asa, ca sa o obisnuiesc cu ideea pentru mai tarziu.

trimit mesajul ca sa nu trimit o alta placinta, nu de alta, dar unele dintre voi stiu ca sinteti la regim!

ps- sper ca nu incepeti acuma sa ma acuzati ca vreau sa-mi trag cat mai multe puncte!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

in ultima ora s-au postat 3 mesaje: ina, dorsia, roxi, deci asta o sa apara inaintea lor:

ina, te rog sa intri sa spui ce a zis dr. "imediat" cum te intorci, in masura posibilitatilor. dk nu esti multumita de ce a spus dr., dar si oarecum in functie de vorbele lui, sun si io pediatrul. vreau sa fie bine rachelina-bubulina. de-abia astept maine sa ne zici ce e sau ce spune.

roxi, fata mare are mama! ce minunat, cate progrese a facut "batausa" in cateva zile!
io n-am asa cu ce sa ma laud ca pushlamaua n-a facut nimic nou azi.

noki, inspirata de tine, am cumparat azi ham. sa vad maine dk foloseste la ceva pe lumea asta...
sa stii ca am mess la serviciu:))) deci, da-i drumu'!:))

ina, again, io am fost asa in timpul sarcinii! am avut greata doar 2 zile la inceput, dar cred ca a gost indusa, adik era greata psihologica:), ca ma gandeam ca trebuie sa-mi fie rau, doar sunt insarcinata, nu?! altfel, m-am simtit mai bine decat neinsarcinata!
de unde ce concluzie tragem? si, cu ocazia asta, ma lansez in primul pronostic: eu zic ca este una bucata baietel!

mai aveam sa raspund, dar maine, ca-mi plesneste capul de durere, nu stiu ce am

a, are si nichita muci si ii trage in sus si in jos...nu stiu de la ce, nu gasesc cauza, n-a stat in curent, nici dezbracat, nici...cel putin asa zice si bona...cred ca a luat de la ai vostrii, de pe forum:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare pe seara!!!

Nasol scor la meci dar....totusi jucam cu o echipa care joaca FOOTBAL deci...mai avem de invatzat!

Despre noi ... ceva probleme cu somnul ca de ieri il pun la nani la pranz ca ii cad ochii in gura pe la 14.00 si la 14.30 se trezeste urland de plans. Azi la fel numai ca azi aurlat ffff tare si i-am dat niste Sab Simplex ca am crezut ca il doare burtica. Bine ca doarme noaptea neintors vreo 10-11 ore. Si-a revenit totusi. Si kk face mai moale dar....nu chiar diarie. Cred ca o fi de la dintzosi dar...nu stiu ce sa zic.!

Daca continua asa o sa ma duc cu el la Dr si i-as face si eu un copro ca prea baga in gura toate prostiile. Dar sa vedem cum evolueaza.

Acum va pup si va spun Noapte Buna!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Eu astazi ma duc la dentist, trebuie sa-mi faca anestezie si mi-a spus ca-i in regula, desi mie nu-mi prea convine ideea. Of.
Nu stiu cum se intimpla ca de cate ori ramin mai descopera si dr. cate ceva de facut care necesita anestezie.

Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarea cu congelarea/decongelarea alimentelor.

In alta ordine de idei, eu nu am absolut nici un semn ca as fi gravi; nu tu greturi, somnolenta, pofta de mancare...NIMIC! Ba, as putea spune ca de vreo cateva zile am o energie debordanta, avind in vedere ca am renuntat si la cafea.
Este normal sa nu "simt" nimic?
Voua vi s-a intimplat asa cand ati fost gravi? Eu as fi in a5a saptamana de la ultimul cm.

Am pus niste poze in ct. comun sa vedeti ce mare s-a facut pufoasa mea ( ma rog, sint de vreo cateva saptamani facute)

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput