Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

E varza cu mesajele astea!!!

Multzumim tuturor pt raspunsuri. Azi pe seara ma duc pe la obor sa vad niste combine frigo si va spun la ce ma hotarasc. Stiu ca alea care au dezghetzare automata pe congelator sunt muuult mai scumpe deci...cred ca nu tusesc de 2 ori pe an sa dezghet congelatorul.

Despre raceala....noi dupa ce mucii nu treceau cu ser si Sterimar am bagat Colargol si in cateva zile au trecut. Iar pt tuse am luat Ambroxol. Si Nurofen initial dar nu a cedat raceala.

Melkule eu cand ii fac gris cu lapte il fac din lapte de vaca si il amestec cu fructe.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by anda77

felicia, cand faceam ieri testele alea am dat ora inainte, inapoi, in toate directiile. nu e asa de simpla solutia. e ceva de pe server cred eu.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Asta zicea si Doru, ca problema vine de la ora calculatorului-server. Se face transfer de pe un pc cu ora aiurea si atunci ajung... aiurea adica la ora acelui server. Mama, hai ca-l pun sa ia legatura cu administratorul forumului! Asta daca nu a patit ceva admin de nu mai raspunde Doamne fereste!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Edit: eu intre timp citesc scutece de anul trecut, ca macar de acolo inteleg ceva. Eu si Corap abia ne intorsesem acasa cu si Ilinca ajunsese la "fenomenala" cantitate de 45 ml la o masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vad ca e cam liniste pe aici...io plec la Cora la cumparaturi, Miruna vad ca e mai bine, febra n-a mai facut, iar nasul e sub control deocamdata.
Va pupam si multumim inca o data ptr sfaturi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bileana spune:

Salutare! Sunt un memru nou al acestui site si m-am bucurat ca am gadit acest club al bebelusilor nov-dec 2005. Am si eu o bebelusa, Ana-Maria, nascuta pe 23 nov 2005, si mi-ar face mare placere sa satau de vorba cu mamici (chiar si tatici) cu bebelusi de aceeasi varsta. Poate, cine stie, descoperim un bebelus nascut chiar in aceeasi zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bine-ai venit Bileana!

Noki, chiar daca am inceput devreme cu olita nu ma astept sa terminam decit pe la 1 an si jumatate cel mai devreme. Cam asa scria in cartile pe care le-am consultat. Dar poate fi si mai tirziu.

Am vazut filmuletul cu Sara! Scumpa foc. Da' fara suparare, , din cite imi dau eu seama, daca e asa de grabita inca nu are echilibrul necesar ca sa mearga. In stadiul asta, in care e si Smaranda acum, am observat eu ca le place mult o jucarie pe roti pe care sa o impinga si sa mearga ei asa impinging jucaria.

Buluci, uitasem sa-ti spui ca Simioane, Simioane e foaaaaaarte frumusel si cu par si fara par!

Madau, puicutza mea e racita de aproape o saptamina; ii curg mucii ca la balamuc; am inteles ca in afara de apa salina si de pompat mucii cind se poate (la noi NU se poate), nu prea ai ce sa faci altceva.
Sanatate!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ca sa fim si noi in ton cu restul grupului, Rianna e plina de muci si tuseste usor de azi-noapte Nu stiu de la ce s-a racit, am dus-o sambata la piscina si poate i-o fi fost frig, ne-am intalnit sambata seara cu un baietel care tocmai ce fusese racit si poate a luat ceva de la el, nu-mi dau seama... Dar azi-noapte am cam facut de garda langa ea ca se infunda cu mucisorii din gat si incepea sa planga. Se vedea clar ca e moarta de somn, dar nu putea dormi reprize foarte lungi ca se trezea sa respire si sa tuseasca. I-am pus si eu apa salina in nasuc si sper sa scapam de muci, iar tusea sper sa nu se inrautateasca. Of, of, of...

Noki, e super filmuletul cu Sarah-grabita! Are o viteza titilikul tau de nu te poti tine dupa ea. E o dulceata! Si off topic: aveti un apartament tare dragut

Ioana, tot am vrut sa-ti spun... Superbe pozele de la mare!!!

Bileana, bine ai venit!!

A inceput mandra sa se frece la ochi, ma duc sa-i fac lapticul sa vedem poate adoarme si mai recupereaza reprizele de ne-somn de-azi-noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:
Mamici care faceti gris cu lapte la pitici, cum il faceti? Cu lapte de vaca? Merge si cu lapte praf?
ia sa vedem mie unde imi apare mesajul...

Melku, eu inca nu i-am dat gris, dar i-am dat orez cu lapte!Am fiert o cescuta de orez cu 4 cescute de apa, iar la sfirsit am adaugat 6-7 doze de lapte bebelucesc!Cred ca acelasi procedeu si la gris!Ideea e , sa nu mai fierbi dupa ce adaugi laptele bebelucesc!(formula)

Bileana, sedere placuta pe !

Cred ca nu voi mai posta citeva zile, pina se face ordine pe dc, kiar ca si pe mine ma apuca oboseala sa ma tot uit indarat!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dordia congeltorul meu se dezgheata manual. Sincer l-am dezghetat o singura data, cam dupa 6 luni si acum se implineste anul de cand il am si s-a cam adunat gheata.

Bulucelu vezi ca e absolut nerecomandabil sa recongelezi mancare.
Motivul: cand se congeleaza mancarea, ea se tine pt ca nu se mai inmultesc bacteriile in ea. Dar cand se dezgheata incep sa se inmulteasca intr-o veselie (mult mai repede decat in mancarea necongelata). Why? Nu stiu.
De-asta se recomanda sa pui legumele/carnea congelate direct in apa fierbinte, sa nu le mai dezgheti, si chiar daca le dezgheti sa le prepari f f repede. De asemenea, nu mai ai voi sa recongelezi pt ca au apucat sa se inmulteasca cam tare bacteriile in perioada decongelarii.

Solutia in cazul tau: din pachetul de ficatei congelati, unul il faci pt Simon si restul pt voi.

Gandacel eu as vrea sa sar etapa canitei cu cioc, dar deocamdata e pur teoretic, sincer nu stiu daca o sa-mi iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Bulucelu vezi ca e absolut nerecomandabil sa recongelezi mancare.
Motivul: cand se congeleaza mancarea, ea se tine pt ca nu se mai inmultesc bacteriile in ea. Dar cand se dezgheata incep sa se inmulteasca intr-o veselie (mult mai repede decat in mancarea necongelata). Why? Nu stiu.
De-asta se recomanda sa pui legumele/carnea congelate direct in apa fierbinte, sa nu le mai dezgheti, si chiar daca le dezgheti sa le prepari f f repede. De asemenea, nu mai ai voi sa recongelezi pt ca au apucat sa se inmulteasca cam tare bacteriile in perioada decongelarii.

Solutia in cazul tau: din pachetul de ficatei congelati, unul il faci pt Simon si restul pt voi.

Lavi, mersi mult de sfat!Cu ocazia asta mi-ai dat o idee ce sa gatesc miine la prinz:ficatei inabusiti ptr mine si tati!
Dar de cum spunea Ina, ce parere ai? adica sa-i pui la congelator fierti deja(valabil si ptr pieptul de pui)!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

bon soir si de la noi!

na k am dat-o pe frantuzeste sa fim in ton cu marele summit arzai-ar pe matze cu circulatia lor cu tot!

fetelor, dupa ce am citit de sus in jos si de jos in sus e o varza in creierii mei de nu mai stiu ce sa raspund si unde :)

a fost discutia cu invelitul, chestie care m-a inspirat sa dau o fuga la Titan de unde am luat un sac de dormit (si 2 body ca prea erau frumoase). Ei, si la pranz bag eu triumfatoare piticul in sac...si incepe Dansul Viermelui Pus pe Jar. Pana la urma dupa niste zbierate, tavaleli, trante etc s-a obosit micul vierme si a cazut lat, a dormit 2 ore. Acum e bagat iar in sac, dar ne-am jucat un pic inainte de nani (cu piticul in sac) si cred ca a dedus el ca nu-i prea rau, vad ca nu protesteaza.

Joy, si noi am avut cam aceeasi problema cu somnul. stii cu ce s-a reglat? Vitamina B (siropul de la Eipico), 5 ml/seara.
Cand am inceput sa i le dau, cam intr-o saptamana am scapat si de masa de la 5 dimineata si de muuuulte sculari pe noapte. Nu zic ca nu se mai trezeste cate o data in cautare de Suzi dar in 10 sec a adormit la loc. Ia vezi si tu, poate-poate.

la noi raceala s-a dus cu sinupret, un pic de nurofen si Batista BB. Pt ca nu sta al meu sa-i pui ser in nas eu il duceam la baie, ne spalam pe fata si-i turnam apa calda in nas, ieseau mucii la greu.

noapte buna copilasi si mamici, eu ma pun la un film

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput