Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau - mie dr mi-a zis la raceala aceea pe care a avut-o Sarah- dar la noi fara febra deloc - ca daca incepe sa tuseasca sa-i dau Paxeladin 3 ml de 3 ori pe zi, timp de 4 zile. Dra la noi NU a fost cazul ca nu a tusit.
Ce fel de tuse e, chiar? Daca e de-aia ca se inneaca de la muci, nu cred ca ar trebui sa-i dai ceva. Dar mai bine intreaba dr.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asa....am trezit mandra..ne-am doctorisit..acum papa singurica lapte.

Cu mucii e mai bine, adica n-am tras mare lucru cu batista bb, febra nu a mai facut dar i-am dat in continuare Nurofenul, insa tuseste ca un magar si e si nitel ragusita. Am vb cu pediatra, cica suna a laringita ceva (tusea nu e seaca..e din aia rasunatoare asa), o sa vina pe la 2 sa ne vada si mai vedem. Pana atunci sa bem ceai cald si sa luam patilele in continuare. Sper ca e spre bine daca mucii au cam trecut si cu febra e ok pana acum. Va tin la curent. Pupicei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Fetelor: intrebare-sondaj: CUM VRETI SA SARBATORITZI PRIMUL ANISOR AL MICUTULUI?????
Io ma gandesc la o petrecere de plozi organizata intr-un loc special amenajar...dar costa ceva. Pe de alta parte, e dregutz.

Voi la ce v-ati gandit?

Exact la asta ma gandisem si eu... sa va intreb . La noi inca e si mai complicat, caci 22 dec e chiar inainte de Craciun, toata lumea e prinsa in pregatiri... De asta imi doream eu mult sa nasc de Craciun sau dupa - asa, un 28 dec mi se parea ideal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor: intrebare-sondaj: CUM VRETI SA SARBATORITZI PRIMUL ANISOR AL MICUTULUI?????
Io ma gandesc la o petrecere de plozi organizata intr-un loc special amenajar...dar costa ceva. Pe de alta parte, e dregutz.

Voi la ce v-ati gandit?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

acasa. cu cele 2 perechi de bunici+ una matusa in dotare (preferabil fara "cumnatel").

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Referitor la petrecerea pentru 1 anisor - nu stiu deocamdata - insa ma gandesc ca o sa facem "ritualul" de rupere a turtei acasa si dupa aceea vom iesi in oras (asta pentru ca acasa nu prea am loc de nimik)!

SANATATE MULTA, MULTA, MUUUUUUUUUUUUULTA TUTUROR BEBELACILOR RACITI, MUCIOSI DE ORICE FEL!!!! Sa va faceti bine !!!
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

cu petrecerea ...va fi acasa ca avem o gramada de copii prin vecini si prieteni ca vor veni.
desul de comun, asa-i?
ca sa nu zic banal.

dar chiar co motul cum se face??????
la 1 anisor, nu??

vce KKT de vreme...in berceni ploua..

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mesajul MARIEI a aparut inainte de intrebare...

sexi rau de tot

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello hello!

Se pare ca noi vom da startul la aniversari, suntem senioare ,si eu ma gandeam tot la un cadru organizat( de aceea te si intrebasem de booboo,noki pina la urma cam cat a costat?).
Sambata sunt invitata la aniversarea de un anisor a unui baietel, e un loc de joaca pe decebal.... nu mai stiu cum ii spune, o sa vad cum e si acolo si in functie de finante vedem!

ela ce mai faci, ce face uka?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ATENTIONARE DC: Acest mesaj contine mesaj subliminal de natura a bulversa comunitatea dc, deoarece este "prepostat"="antepostat"=postat inainte cu o ora de timpul real, adicatelea contine raspunsuri la intrebari pe care inca nu le-ati citit...
Nu recomandam distonocalm, extraveral etc fara sfatul medicului.

Pentru fetele care vor sa taie motul/rupa turta, in fct. de sexul plodului, in alta zi decat ziua in care implineste 1 an, nu va recomand daca sunteti credincioase. Preotul va poate da mai multe detalii cu privire la importanta zilei de nastere. Obiceiul sarbatoririi ei nu este pagan, este crestin si se refera la celebrarea care "ar face placere", se pare, ingerilor care guverneaza ziua respectiva din an. La evrei stiu ca asta are o si mai mare importanta. In fine, orice preot va poate explica in termeni mai "biblicesti" decat mine, io zic cu cuvintele mele modeste ce stiu de la biserica. Acestea fiind zise, noi serbam chiar pe 9 decembrie.

noki, iarta-ma, n-am observat ca nu sunt prima cu pronosticul. Ete, si ce-avea dk ma lasai sa fiu prima..

eu sunt in dubiu cu forma petrecerii, dubiu de locatie-spatiu, dubiu de ora, dubiu de invitati, dubiu de mancare, dubiu de servire etc. Astept sa va mai exprimati voi, sa compar variantele.

ioana, nu te panica asa, chiar dc esti insarcinata. eu stiu persoane cu anestezii la dentist in primul trimestru si n-a avt bebe nimik. acuma nu stiu care e regula, dar nu dispera inainte de vreme, mai ales ca nici nu stii dk esti sau nu.

io am urmarit evolutiile copilasilor bolnaviori, vad ca toate le-ati dat medicamente pana la urma. Ese cineva care a "tratat" doar cu pompita si suc de portocale? si a mers? ca noi avem muci, respiram pe gura si stranutam. suc de portocale si imbracat gros. sa mai fac altceva? poate trece asa...

PS: poate cineva sa dea quote la mesajul meu si sa-l traga mai in fatza:)))?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput