Montignac: ce am mancat azi (79)
Raspunsuri - Pagina 19
Ankutzika spune:
Buna dimineata, fetelor!
Rapotez: pentru prima data de cand tin monti 5 luni, am uitat sa ma cantaresc azi. (Si ma cantaream zi de zi, chiar de mai multe ori pe zi...). Asta e... cred ca se explica: ma duc la dentist azi si mor de frica! Nu mai imi trebuie nimic. Acusorule, mai vorbim maine. Tine-ma tot acolo!
acusor spune:
Anda, Teo, m-ati facut sa mor de rusine cu laudele. Eu tot 68 am la raport pentru ca ieri am mancat ca un interzise.
Dimineata m-am sculat lesinata de foame si intetionam sa mananc un mic dejun protido-lipidic. Asa ca, sotul meu face niste oua ochiuri si mi-a fost imposibil sa le mananc goale asa ca am mancat paine. Mai scoate si un borcan cu duceata de visine si bineinteles ca am mancat si eu o felie de paine unsa bine cu unt si dulceata.
La pranz, maica-mea face piure si placinta cu dovleac. Dovleacul e moartea mea. As manca si o tava intreaga. Am "hapatit" repede 3 bucati de placinta.
Seara, am fost mai cuminte si nu am mancat decat 2 mere. Da' ce folos? Cantarul nu s-a miscat. Bine ca nu in sus.
Ma simt si bine ca mi-am facut pofetele , dar si rau ca n-am avut destula vointa.
Azi, m-am "certat" bine si sunt cuminte.
Chiar nu stiu cum sa ma ambitionez mai tare. De fapt, cum sa rezist ispitelor. Am momente d-astea cand ma lasa vointa f. tare.
Bravo Teo! Mai ai f. putin.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Laura T spune:
Ioana, ai voie legume cu painica integrala sau cu paste/orez integrale, dar fara pic de grasimi! Ciorba o fac cu bors, nu mi-am pus niciodata problema ca ar fi o abatere..., desi acum ma gandesc ca e facut din taratze...; voi ce ziceti, fetelor?
Watty, bune rau kaki-urile...numai ca aici nu se gasesc, sau daca se gasesc sunt extrem de scumpe. De fiecare data cand vin in Italia, recuperez...
Deci maine se da raportul? Mai bine, credeam ca azi...Acusor, ma actualizezi si pe mine la tabel? Data inceperii: 04/10, greutate initiala 56.3kg, greutate tinta 50kg.
Azi am asa:
D - suc fresh de portocale si gref, apoi 2 batoane integrale facute de mine, 330ml lapte batut 0%;
P - brocoli gratinat, salata de varza alba si rosie, un iaurt mic natural;
C - ciorbita de pui, piept de pui la gratar cu ardei copti.
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
teodraghici spune:
quote:
Originally posted by acusor
Anda, , m-ati facut sa mor de rusine cu laudele. Eu tot 68 am la raport pentru ca ieri am mancat ca un interzise.
Dimineata m-am sculat lesinata de foame si intetionam sa mananc un mic dejun protido-lipidic. Asa ca, sotul meu face niste oua ochiuri si mi-a fost imposibil sa le mananc goale asa ca am mancat paine. Mai scoate si un borcan cu duceata de visine si bineinteles ca am mancat si eu o felie de paine unsa bine cu unt si dulceata.
La pranz, maica-mea face piure si placinta cu dovleac. Dovleacul e moartea mea. As manca si o tava intreaga. Am "hapatit" repede 3 bucati de placinta.
Seara, am fost mai cuminte si nu am mancat decat 2 mere. Da' ce folos? Cantarul nu s-a miscat. Bine ca nu in sus.
Ma simt si bine ca mi-am facut pofetele , dar si rau ca n-am avut destula vointa.
Azi, m-am "certat" bine si sunt cuminte.
Chiar nu stiu cum sa ma ambitionez mai tare. De fapt, cum sa rezist ispitelor. Am momente d-astea cand ma lasa vointa f. tare.
Bravo ! Mai ai f. putin.
Pupici
Andreea si (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Acusor, mama mamii ei de treaba, da-o incolo de paine si dulceata....ouale poti sa le faci putin mai tari si le mananci cu branzica....hai ca nu mai e mult...dar ce e drept e cel mai greu!
Mie asta imi place: Cand vaz cat de putin mai e nici de afurisita nu pun nik in gurita interzis....si nici nu ma gandesc ca as pofii la ceva. Cand vezi ca ceilalti mananca ceva intrezis...pune-te si tu la masa si adapteaza! de multe ori nici nu-si vor da seama ca tu nu mananci ca ei!
Spor....si de la mine de asta data primesti: (ca stiu ca tu nu te superi!)
Pupici
corbioana spune:
Anda iti multumesc pt primire Eu am o singura carte Monti dar vad de la voi ca va ghidati dupa mai multe. Probabil trebuie sa ma apuc de recitit si eu daca vreau sa-mi amintesc.
Laura uite asta nu-mi aminteam deloc, stiam desigur de paste/ orez integral numai cu legume. Dar la paine cu vinete de ex. ma gandeam ca sigur e prea frumos sa avem voie. Dar cum faci atunci salata de vinete? fara ulei??? fara nimic in ea? Pai da, la ciorba la bors ma gandeam si eu, si bineinteles nu pui morcov banuiesc, nu tu paste, nu cartofi ....asa e?
Bafta tuturor! Si sper sa ma tin si eu de voi si de Monti!!
Ioana
zirina spune:
Bine v-am regasit, dragelor!
Raportez: 91.8 kg.
Pe de o parte ma uit la cele care va luptati undeva pe la 60 kg sau chiar mai jos si ma demoralizez (la ce bun?????? n-am sa reusesc niciodata bla-bla-bla), pe de alta parte ma uit de unde am plecat si cand vad ca totusi n-am stat degeaba, parca-mi vine sa mai traiesc!
In week-end am fost cu toata trupa pe la mama si pe la soacra-mea si am rezistat eroic la urmatoarele: iahnie de fasole, galusti cu prune si snitele de pui cu piure. Offfffffffff mai ales galustile erau preferatele mele, dar am reusit. Am mancat doar salata de vinete (cu ulei, dar fara paine, ci cu salata de rosii si apoi cu salata de varza, deci Monti), am iesit la o carciuma cu niste prieteni seara si am mancat gratar+legume gratinate (din care am ales si-am dat la o parte bucatile de morcov) - tot Monti.
Am avut o singura abatere: am baut un gin tonic (cu ff putin gin, dar totusi nepermis, asta e).
Nu va zic ca sotul meu mi-a cerut cartea s-o citeasca! El n-a avut niciodata probleme cu greutatea, dar trecand de 40 de ani a facut un "pui" de burta, cred ca daca da 5-6 kg jos a rezolvat problema. Dar m-am simtit tare incantata ca m-a intrebat "cum e cu metoda aia a ta".
Mai tineti minte ca va spuneam de conservele Bonduelle cu lastari de fasole? Ei bine, mi-am facut o minunata salata asa: 1 conserva mica lastari + 1 conserva mica fasole verde + 1 lingura ulei de masline + zeama de lamaie + 2 linguri telemea rasa deasupra. A iesit grozava si e mai mult decat suficient pentru o cina!
Azi am revenit la MD si cina cu eternele mele mere; asta pana imi mai vine vreo idee de diversificare. Pranz - cascaval+ salata de ardei gras si rosii.
Va doresc o saptamana usoara, spor la tot ce va propuneti, inclusiv la slabit!
Laura T spune:
Ioana, da, ciorba fara paste, fara cartofi...doar cu morcov si pastarnac intreg (le scot apoi), telina, zarzavat de cirba din rosii, ardei, verdeata...
Salata de vinete: toci vinetele coapte si pui doar ceapa taiata marunt si usturoi pisat.
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
mihaela_e spune:
Buna fetelor,
Iaca si cu vesti bune si cu de-alea rele.
Pentru raport 58,5 kg. Asta e vestea buna. Vestea rea e ca am o enterocolita sevara si ca mananc numai orez cu morcovi (doctora mea stiind de regimul meu mi-a precizat raspicat orez alb, nu brun - adica integral), biscuiti sarati si foarte sarati, si mere coapte cu branza de vaci. Deci tot ce nu am voie. Si regimul trebuie sa-l tin o saptamana, asa ca sunt chiar curioasa cate cifre in sus o sa se mute cantarul meu. Asta este. Dar dupa aceea cine se reintoarece la Monti spasita????
Cu meniul de azi, nu are rost sa povestim
danat spune:
Saliuti fetelor!
Intru pe fuga, sunt pe picior de plecare in delegatie la Brasov pt 2 zile, dar sper din tot sufletul sa ma pot tine de Monti.
Zilele astea am fost cumintica, dar am calcat putin pe bec (daca pot spune asa) cu niste struguri maaari roze, din care am halit un ciorchine intreg Nu stiu ce am fetelor, eu nu eram cine stie ce mincatoare de fructe, insa de cand m-am apucat de Monti, parca imi curg bale numai cand vad un mar verde, un ciorchine de strugure si alte ca astea.
La cantar am scazut pe saptamina trecuta numai vreo 500 gr, dar ma simt foarte balonata, nu stiu ce e cu mine. Poate de la cruditati, poate de la pesmetii integrali....
Azi dimineata am baut un pahar de iaurt degresat si 2 pesmeti integrali
Prinz: un gogosar si 3 feliute minuscule de cascaval
Cina: nu stiu...ce oi gasi prin Brasov, sper ca o salata!
LauraT vroiam sa te intreb, de care lapte batut 0% bei tu? Ca eu am studiat toate etichetele si sub 2% nu am gasit.
Fetelor exista cumva chefir sau sana mai putin grase de 3%??? Ca eu ma innebunesc dupa astea.
Teo felicitari pentru tenacitate! Esti super!
Hai va pup fetelor, spor la Monti si sa ne revedem cu bine!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
corbioana spune:
Laura, asa ma gandeam si eu la ciorba, desi am una facuta fresh ieri de vacuta insa am pus morocov ras pt cupil in ea, deci probabil nu voi manca, nici ieri nu am gustat-o. Aaa pai e buna salata de vinete si asa cred, fara ulei, mai ales ca pui usturoi e buuuna. Eu imi amintesc ca o mancam cu rosii si branza in vremurile cand am tinut Monti. Dar e bine de stiut si varianta asta
MD: Azi am mancat si eu paine integrala cu telemea si un pahar de lapte. Margarina vegetala e voie? ca nu mai tin minte ?! Si facusem vineri o prajitura de post (care e si Monti zic eu, daca vreti va rescriu aici reteta, am gasit-o si eu pe net) si am papat doua bucatele.
Pt pranz: am rasol de vita cu hrean (cartofii si morcovii ii las pt sot si bebe) iar eu am garnitura o mancare italiana de vinete la cuptor. Sper ca e si asta Monti.
Cina: sper mere.
Doamne ajuta!