Montignac: ce am mancat azi (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Fetelor sfecla avem voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Larra, sfecla nu avem voie!
Dupa experienta mea de ieri, raman la parerea mea ca o cina glucidica, poate nu ingrasa neaparat, dar nici nu slabeste! Au fost bune turtitele mele cu mere de ieri, si Monty..., si limonada cu fructoza a fost buna, si Monty...dar azi aveam iar 55kg (dupa ce ieri avusesem 54,7!). Deci, am luat decizia ca, pana ajung la 52kg macar, nu mai mananc glucidic seara!
Azi, meniul meu este:
D: o para si, mai tarziu, 2 feliute paine integrala prajita, una cu salata de vinete (fara ulei), una cu gem fara indulcitori si o cana de lapte 0% cu cacao;
P: ciorbita de pui, brocoli gratinat si salata de varza;
Pt seara, inca nu stiu...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Laura-ai dreptate cu mesele glucidice. Eu saptamana asta am avut foarte multe mese glucidice(100% Monti) si am slabit doar 600g. Inainte, in prima saptamana de Monti slabeam cel putin 1.5KG.

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna tuturor Montignacelor, felicitari pt ambitia voastra si pt reusite!!! Sunt o ex/montignaca sa zic asa am tinut Monti inainte de a ramane insarcinata, ceea ce mi-a prins tare bine ca nu am luat pe sarcina deact 9,5 kg si am dat jos absolut tot la alaptat. Era tare bine si frumos...ehhhh...pana ce am pus vreo 3 kg bune dupa ce am intrerupt alaptatul, si credeti-ma se vad rau de tot, sunt depuse tocmai unde nu trebuie...Ma tot chinui de ceva luni bune sa ma reapuc de Monti si nu mai am ambitia, nu inteleg de ce...ma cain zilnic ca am sunci dar nu fac nimic. De aceea mai intru pe la voi sa imi tot fac curaj si sa ma reapuc si eu cu voi. Baietelul meu are 1 si 3 luni. Iar eu cred ca mai am putin si bat spre 58 kg , la 1,68 inaltime, unde dupa o luna de la nastere aveam 55 ufffffff.

Promit sa va urmaresc indeaproape si cand ma apuc serios dau si eu retetele zilei.

Am o intrebare: nu am mai recitit cartea de ceva timp. Insa este voie vinete (legume) cu paine??? Am vazut la tine Laura ca manaci combinatia asta? Iar ciorbita o faci fara bors, nu? acolo trebuie vazuta combinatia banuiesc. Multumesc!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Corect la treaba cu mesele glucidice ... se slabeste mai greu cu ele, dar in acelasi timp ai senzatia ca ai mai putine restrictii, mai ales daca organismul cere dulce. Apropo de asta eu tocmai am papat ieri un colac secuiesc cu ciocolata si bineinteles mi-a fost rau dupa aceea. Imi pare rau ca l-am papat, dar nu m-am putut abtine de atatea mirosuri faine prin oras de ziua Iasi-ului.
Maine voi da si eu raportul, oricum cred ca e pe minus fata de ultima raportare. Azi ma dreg doar cu sana ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns watty spune:

Salut fetelor!
ieri dimineata m-am cantarit si deja aveam un kg in minus!Si tocmai alaltaieri ma plangeam ca eram tot la 69 ca luni dimi cand am inceput...se vede ca n-am avut suficienta rabdare pana s aincep sa ma plang.
Meniul meu de ieri :
dimi- lapte 0,05% cu doua lingurite de fructoza si paine integrala uscata
pranz - 3 mere si o grefa
seara snitele de piept d epui facute cu ou si in loc d efaina am pus parmezan ras,a iesit super bun ,cu muraturi facute de mine(deci sigur nu au zahar sau alt echestii neMonti)

Meniul de azi:
dimi- 3 cacchi(un fel de fructe dulci ca un fel de mere-gutuie-piersica la un loc, e un fruct autohton ,habar n-am in romaneste ce-ar fi)
pranz- salata de rosii cu ardei gras ,ceapa si cu o farfurie de branza de tot felul (cascaval simplu,cascaval afumat,cascaval picant)
seara-mai vad,poate reusesc s-o duc tot cu cacchi si grefa

Si daca tot tre sa fac cumparaturile azi,poate iau si niste conopida ca m-ati convins ca se poate (nici eu nu prea sunt o adepta a conopidei, in afara de cea murata)

Ne citim maine la raport,o duminica placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

salutare fetelor

am cam lipsit un pic, am facut ceva renovari in apart si nu prea am mai avut timp de net ...
dau raportul astazi, de maine am iarasi mester la lucru ... deci dupa zile de monti 100% si zile cu abateri mai mari sau mai mici am mai dat jos un kg si am 57.5 ... nu mai am asa de mult de dat de aceea mi-am permis sa trec intr-un fel de faza II un pic mai severa

despre conopida, eu am tot incercat tot felul de retete de cand tin monti, dar in afara de conopida cu maioneza nu m-a convins nimic ... asa ca prefer sa mananc altceva

si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Buna tuturor. Asta vara tot intram la subiect, dar in afara de Anda Panda si acusor...nimeni! Ma bucur cand deschid sb si vaz ca am muuuult de citit....asa ca spor la treaba tuturor!

La raport: 80,8 kg...ce fericita sunt...nu mai e mult! Poate saptamana viitoare voi spune ca am 80...cine stie, eu nu am de gand sa fac nici o abatere!(de altfel de la inceputul dietei, nu am calcat stramb niciodata, exceptie ziua fetitei mele...am papat tort si a fost foarte bun). Anda Panda, curand te insotesc...mi-era mila de tine....sa stai tu singurica in capul listei....nu se poate!

Acusor, hai ca nu mai e mult, arati deja super, asa ca...astept sa scrii raportul si curand ...sa ne "mutam"!

Spor la treaba tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

sfecla cruda indice 30
gatita 65
larra, daca vrei raspuns mai repede, poti sa te uiti la
http://www.montignac.com/en/ig_tableau.php
corbioara bine ai venit ! sa-ti traiasca baietelul ! daca vrei "sa iti dam de lucru", da-mi PM cu adresa ta de mail si iti trimit cartile in format electronic.
legumele sint ok cu piine (ma refer la cele permise) daca nu au ulei.
watty, banuiesc ca nu puteai sa schimbi meniurile...adica sa maninci la prinz snitel si seara mere si grefa.... daca da, incearca sa le inversezi si vei avea rez mai bune.
in ultimele sapt de dieta, tin minte ca "am trisat". mincam seara f usor sau deloc. vreau sa zic ca a tinut smekeria, chiar daca monti e impotriva teoriei caloriilor. ce e drept am ajuns la tinta mai repede dar faza I tot am mai tinut-o inca vreo sapt-doua (cu toate mesele complete) ca sa se stabilizeze greutatea "in mod civilizat" si "sa n-avem vorbe la proces".

imi doresc sa vaz la raport cit mai multe fete cucuiete ca au ajuns la tinta propusa !!!! haaai, pliiiz !

bafta si spor !

ps: de acusor si de teo sint curioasa. ha ha ! v-am bagat in linia I !!! clar ca tre' sa dati bine la raport !!!!!

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvilla spune:

Buna dimineata!
Vaz ca sunt prima la raport si totul merge bine ..in echipa lui Monti.
Dieta mea cuprinde foarte multe legume fiert fasole verde, telina, conopida, spanac) in abur cu putin ulei de masline la servire, compoturi de fructe fara zahar, salate de tot felul, carne de 2 ori pe saptamana si numai la pranz( fiarta de vita si gratar de pui), branza sau lapte la micul dejun, fructe crude, oua fierte tari, maxim de 2 ori pe saptamana si in rest peste.
Deci, la raport spun 86.2 kg, deja incep sa se cunoasca hainele usor largi , va pup pe toate si va urez o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput