Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

A, Irina, chiar esti fericita. Eu ma rog de Anya in fiecare zi sa ma pupe. Dar ea nu este genul de copil lipicios (nici eu nu am fost asa, deci ce pot sa-i cer ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mifloricico, mare atentie ca si la BE trecut, un scaun Maxi Cosi era la standul miniblu mai scump cu 1,5 mil decit la standul Lyada. Nu vreau sa fac anti-reclama, dar eu multe produse le gasesc mai scumpe la mini blu decit in alte parti (exceptind ghetele mirunei). Succes la cumparaturi cu mimsi!
Dana.

Pe mine nu numai ca nu ma pupa copilul, dar nici nu sta la pupat, intoarce capul; adevarul e ca nici eu nu sint pupacioasa, cind ma intilnesc cu rude sau prieteni prefer sa nu ma pup cu nimeni, dar de multe ori nu scap, si mi-e rusine sa le zic ca nu-mi place sa ma pup.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

De dimineata tot ma tzin sa va zic cu bona: mi-a zis azi ca ii trebuie carte de munca sa faca imprumutul la banca pentru cei 20 de milioane pe care mi i-a cerut acu o luna. Mie mi se pare clar ca imi forteaza mina sa-i dau banii, dar chiar si de-mi iau concediu fara plata, si tot nu-i dau. Sa vad eu unde isi gaseste ea servici cu banii pe care ii dau eu, plus beneficiile pe care le are aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello la mamici si copilasi! Intru repede sa urez "La multi ani!" aniversatilor de azi, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Am citit asa printre rinduri caci am o saptamina foarte incarcata. La capitolul pupat pot spune ca Alberto e "fan pupat" de pe la vreo 10 luni dar asta numai si numai cind vrea el. Daca ii cer sa ma pupe de cele mai multe ori da din ca si face si cu minuta" Nuuuuu" dar cind vrea el vine singur si ma pupa mult de tot iar eu ...sunt complet topita in astfel de momente!

O zi buna in continuare si toate cele bune,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

MiFloricica, bine gandit.

Fetele au vazut cumnata-mea e insarcinata.
Si sambata trebuia sa batem Bucurestiul cu Anca dupa noi ca sa isi completeze ei trusoul cu reducerile fetei.
Va dati seama cum era sa cumpar lucrusoare de nou nascut ptr Anca.

Dana
, mortala faza.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dinu ma tot pupa, a devenit mai mamos, tot sta cu toti care-l iau si nu plange dupa mine dar din cand in cand isi aduce aminte, vine si ma baloseste si pleaca iar la treburile lui importante.

Cica faza cu mersul e ca e cam asa: nu are relevanta varsta la care merg dar daca o fac pana intr-un an, cat mai devreme, cica sigur au aptitudini sportive. Asa ca as zice ca are o oaresce relevanta.

Am fost la eco, am IR-urile alea mari. Cine le-o fi descoperit si pe astea...

Mergi la inceput

Antonia, stii solutia pentru micsorat IRR-uri, nu? Telecomanda in mina si tzushti pe canapea, sa te relaxezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pe mine ma pupa Anca (baloshea) asa din cand in cand. Dar pe Victor, nu.
Si suferea saracul.
Dupa prima zi de cresa, cum il prindea pe Victor, cum il pupa.
Era atat de fericit.

Mai nou, musca.
Si o cearta Victor : "Fetitele nu musca, numai cateii". Si ii arata cu degetul. Si ea rade cu chicote.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu de multa vreme ma straduiesc sa-l invat sa ma pupe. Eu sunt destul de pupaciosa de felul meu si ma ofticam ca tocmai el nu ma pupa . Nici el nu e mare fan pupat, dar nu are incotro .
Am uitat sa va zic ca il baloseaza si pe tati si apoi se rusineaza (stie el ca barbatii nu se puap intre ei )
Ioana cu rudele nici eu nu sunt pupacioasa, mai ales daca au trecut de 60 ani si insista sa te pupe pe toata fata de 50 ori . Nasol cu bona asta a ta...

Tonnia ce mai face bb2? Sotul a facut sport de performanta, deci sa zicem ca e meritul lui ca a mers bb mai repede. O sa se umfle ca un cimpoi daca ii zic (eu am fost 0 barat la sport ).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Of, ce n-as da sa ma umle si pe mine copilu' de bale. dar ea nu si nu. Si dupa cum spune Ioana nu sta nici s-o pup eu. De stat sta la toata lumea si nu se omoara sa-mi dea mie atentie. Doar cand ii e somn si vrea sa suga intinde mainile sa o iau in brate si se baga in mine. In schimb cand intra ta-su pe usa e toata numai un zambet. Si toata ziua m-a innebunit cu "tati": dimineata cand se trezeste, pe strada, cand suna telefonul, seara la culcare etc. Mie imi spune, evident, "mama" si numai cand e suparata.

Mergi la inceput