Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lasa dr. Alina ca urmatorul copil il facem baiat, si o sa ne balosheasca si pe noi.
Irina, ai vazut ca zice lumea ca seamana copiii intre ei? Sa vezi ce nepoti frumosi o sa avem.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana, e nebuna bona ta daca pleaca.Nu cred sa plece, n-are curaj, ca in alta parte n-o sa-i fie mai bine. Auzi, ai o poza cu ea sa-i vad fata.....ca spune multe. Sunt curioasa, na!

am uitat sa va zic ca steff de 1 sapt nu mai vrea legume la amiaza.Gata! Parca ii dau otrava. Eu ii fac si supa de vita cu taitei pe care o papa cu placere, o cana.
Cum sa-i dau carnea sau oul......?????
azi i-am facut sos de rosii amestecat cu piept de pui. a luat2 l-ite si gata, strambaturi de numa.....a baut ceai si la culcare.
Deci de cand bea formul 400/zi + 150 titi sau mai mult, nu mai papa legume. Ce chestie. Trebuia o schimbare nu?
Dr. mi-a zis sa-l las in pace cateva zile cu legumele.
ieri i-am dat supa si dupa aceea a baut 100 ml lapte. Pai n-as vrea sa-i dau lapte. Altceva n-am stiut ce sa-i dau.
Ce sa-i dau la amiaza sa pape? Veniti cu idei.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Saru´mana de urari, nici nu-mi vine sa cred ca am pitic de 11 luni. I-am facut 2-3 poze, o sa le pun mai incolo.
Ioana, vazut/placut domnisoara incoronata, tare scumpa e.
Vorbeati de mers, sotul meu a mers singur prima data la 7 luni si ceva (nu l-am crezut, da mi-a confirmat tot familionul) si nu are absolut nici o aplecare catre sport, este total asportiv. Fiul nu il mosteneste, ca si acum tot la 4 labute lucreaza. Si la premergator, alearga parca-i strutz.
Ma duc sa fac de mancare, of, of...

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Multumim din inima celor care l-au felicitat pe Tudor

De aseara am inceput sa il bat la cap pe Mihnea ca azi e o zi speciala , ca Tudu face un an , ca o sa ii cintam etc .Stiti ce a facut el dimineata ? L-a imbratisat si mi-a spus "Uti mama !Beti Tudu!"Sper ca nu aveti nevoie de traducere

Am si un alt motiv de bucurie pe ziua de astazi :am primit un telefon de la gradinita unde voiam sa il dau pe Mihnea ,dar eram trecuta doar pe o lista de asteptare .S-a eliberat un loc .Asa ca voi avea parte cit de curind de mari emotii .Deja sunt in al noualea cer .Si el stie gradinita ,si daca il intreb daca vrea sa mearga la copii imi spune foarte serios "DA".Asa sper sa imi mai adun si eu fortele si sa ma pregatesc sufleteste pentru alte probleme care vor decurge de aici:raceli , viroze ,etc.Noi speram sa ne adaptam si sa trecem cu bine peste toate necazurile si sa ne bucuram de toate achizitiile lui noi .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana .

Hilde ai incercat sa-i faci de exemplu piureu de cartofi cu gratar de pui? Lui Vladut ii place. Eu i-am facu asa si separat sosulet de legume si cand n-a mai vrut si sos, i-am dat doar piureul cu carnita (el e mare fan carne ).

Vladut a ivatat sa pupe jucariile prima data. Va dati seama ce oftica era pe capul meu cand il vedeam cu pupa porcul si pe mine nu .

Carmi e clara treaba cu mrsul, tine de fiecare copil, dar gasim si noi fel de fel de chestii pe care 'sa dam vine'

Gabi succes cu gradinita.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

vaaai, ce ma bucur ca m-ati linistit...nici alexutza nu merge singurica, doar de o manutza sau tzinandu-se de mobila...ma tot innebunesc (si rudele mele si cele prin alianta) ba ca eu am mers la 9 luni, ba ca sotul meu a mers la 10 ba ca alti copii de prin vecini merg de la 7 luni si tot asa. Ma innebunesc cu faza asta si cu faza cu olitza, ca nu i-am luat dom'le olita pana acum. Asa ca tzelul meu la Baby Expo e sa ii cumpar fetii olitza (normal ca o sa mi se lipeasca mana si de alte chestii pe acolo, nici o grija).
Sper totusi sa mearga si alex, mi-ar placea mult sa o vad mergand la ziua ei, dar daca nu e sa fie, asta e, ma declar multumita de pe acum.

Comentez un pic achizitiile lui Iaris de pe tavitza. Da, Marinela, cred ca Iaris va fi plin de bani, (poate fotbalist, cine stie, e o meserie tare cautata, va fi card la usa lui de Diane Munteanu, Ilene lazariuce si alte frumuseti) si poate foarte credincios (poate nu chiar popa, la urma urmei cartea de rugaciuni poate fi interpretata ca o simpla carte, si atunci va fi un fotbalist destept si cult, o raritate prin tagma asta, si cu atat mai cautat, nu?)

Hilde, eu de cand ii pun si un pic de orez in mancarici papa mai cu placere, poti incerca si asa. Sau cu painica, cum ii da Kristinutza?

Hai mai, sa ne punem un pic de acord cu intalneala de la Baby Expo. Cine merge in ce zile. Eu va zic ca merg cu cuscra Nadina sambata pe la pranz. O sa fie aglomerat, stiu, dar in alte zile sau ore nu prea putem (chestii de serviciu, bone, cine sta cu cupilu' etc) Deci cine mai vine sambata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Sunt ramolita, clar. Vroiam sa le urez si celorlalti pitici nascuti pe 20 la multi ani si multa sanatate !
Ioana, bona ta e cam ciudata. Sa nu-i dai nici un ban si spune-i ca nu se mai fac carti de munca, am vazut eu la TVRI reportaj ca vor disparea din 2007.
Na, si sa ma laud si eu, la capitolul pupat stam tare bine...de vreo 3 luni, pupa la comanda (cu balele de rigoare)si daca-l intreb daca ma iubeste imi spune ´pa´ (adica ´da´)si ma pupa. Cum naiba sa nu te topesti ca lumanarea?!?
Hai, ´pa´ !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Tonnia , eu cred ca fiecare copil are propriul ritm de a se dezvolta .In ceea ce priveste stimularea lor la mers iti pot spune ca ai mei baieti sunt total diferiti :Mihnea a invatat doar de unul singur sa mearga , nu a acceptat sa il plimb de mina (nici acum de altfel nu accepta) si a facut primii pasi exact la petrecerea de un an .Tudu m-a plimbat incepind de pe la 8 luni , dar abia la 11 luni a facut pasi singurel .Iar acum inca prefera sa ma plimbe

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabi, scrie te rog si traducerea urarilor lui Mihnea, ca pe una dintre noi nu o duce imaginatia. Ma bucur pentru locul la gradi, succes!
Carmi, 'pa'.
Veronica, bona e simpatica, arata normal.

Bonei i-am explicat chiar eu cu gura mea ca noua lege cu indemnizatiile de maternitate specifica sa platesti impozit toate cele 12 luni inainte de nasterea copilului. Nu am putut sa nu-i spun, stiu ca sint prea corecta pentru societatea in care traim. Si cum vrea sa se marite la vara ... e normal sa caute loc de munca legal.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Daca nu ati inteles ce se intimpla de scriu atit de multe mesaje , sa stiti ca dorm ambii copii odata .Maaaare minune!

Cge, si eu auzisem de Cola in caz de deshidratare la copii ,chiar pe forum , si am si probat pe Mihnea .Acum nu stiu sigur daca asta l-a reglat intestinal , dar promit ca data viitoare o sa incerc prima data doar cu ccc Cola

AAA, uitam sa spun ca m-au amuzat si pe mine pataniile din prima zi de scoala a lui Victor .

Zilele trecute l-am invatat si eu pe Tudu sa dea pup , dar stiti cum :la oglinda .Imi dadeam mie pup , apoi si-a dat si el lui , apoi intr-un final mi-a dat si el mie.Dar acum a uitat, sau poate nu vrea sa dea ,cine stie .Ieri i-am lasat pe copii fiecare la cite o bunica ,iar seara cind a ajuns Tudu acasa a venit singur si mi-a dat .

Poze

Mergi la inceput