Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)
Raspunsuri - Pagina 26
nanadana spune:
fetelor vreau sa va zic ca eu aici am luat teapa cu baby expo
pt ca am gasit lucruri mult mai ieftine in magazine ca la BE si inpkus am mai platit si intrarea
,acum nu stiu cum este in romania dar va dau un sfat studiati preturile si piata
sa nu va suparati pe mine ca vam spus ![]()
poze
miflore spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!

Fetelor, nu mai pot veni sambata la BabyExpo, vin nasii in vizita. Dar raman pe baricade pentru vineri! Vedeti ca sambata cica se repeta ceva pentru marsul francofonilor si s-ar putea sa fie inchisa circulatia pe o gramada de artere...si cum eu vin din Militari...probabil ca n-as avea pe unde s-o iau. Asta-i treaba.
Mimsi, ai zis ca vrei matineu vineri atunci hai la matineu! Sa zic de ora 11.00 la standul Miniblu? E bine? Mai devreme chiar n-am cum sa ajung... Inca o chestie, Mimsi; stii c-am pus okii pe MaxiCosiPrioriXP scaunul de masina, am fost azi la Miniblu la Favorit in Dr. Taberei si-l aveau cu 8700000!!! Codruta, tu ziceai ca era pana-n 4 milioane, nu? ce naiba e umflatura asta? 

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Antoanela23 spune:
Victor adora sa urce scara in 4 labe de ma ia cu fiori cand il vad. casa scarii e deschisa si cum il scap din ochi o secunda cu e deja pe a 2-a trepta
. Asa ca acusa urc si eu cu el in 4 labe, sport = sanatate.
Chiar vroiam sa ve intreb pe cele care spuneti ca va pupa copii, cum i-ati invatat.
Victor nu stie sa tuguie buzele, dar aeara era langa mine, si-a scos suzeta, si-a lipit gura (deschisa si baloasa
) de obrazul meu si apoi si-a bagat suzeata inapoi in gura. M-am emotionat toata ca m-a pupat copilul, e prima data cand face asta in mod voit ![]()
![]()
.
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
miflore spune:
Ioana, felicitari Mirunicii care urca si coboara scari!!!
Ruxi, conced placut! Ce misto! Si eu am inteles ca pleaca cu tot cu Mateius.
Nici Ana nu merge biped, 4x4 e mult mai bun !![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
nanadana spune:
Azi de dimineata facind patul am gasit pe jos "verigheta lui barbatu-meu" ........ titiiiiii ce cauta aici........mister.........
nu va spun ca mi_am pus o gramada de intrebari care tot eu imi raspundeam
........si dupa citeva minutele hop top suna
barbatu........nervos minune mare injura de ziceai ca ce i_ai facutsa imi spuna ca apierdut verigheta ........la care eu ca sa aflu mai mult il intreb dar cum ai reusit
.......pai nu stiu,.......aha deci totusi este mister
.........pina la urma i_am spus ca am gasit pe jos ,la care el aha aseara cind mi_am dat cu crema pe maine mi_o fi alunecat 
poze
miflore spune:
Ioana, si eu m-am gandit initial sa merg in prima zi ca toata lumea e mai rabdatoare si mai plina de cadouri; dar pe urma m-am gandit mai profund si-am zis c-o sa primesc mai multe cadouri daca ma duc chiar de ziua Anei!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
mimsi spune:
Neata!
La multzi ani bebicilor aniversati azi!
Scriu in viteza, in sfarsit nu m-a mai pacalit o tanti la curatenie si acum presteaza (si eu pe langa ea). Prestatia este pt Craciunul trecut si Pasti, poate chiar pt Craciunul viitor.
Mifloricico, e ok cu matineul, eu sunt libera (ma rog, un fel de-a spune) - copila e la bunici (n-are nici o treaba, nu plange dupa mine
. Of, nerecunoscatori de mici copii astia
). Probabil ca isi va aduce aminte ca am exilat-o vineri cand ma va vedea si atunci o sa ma certe (sper eu!). So, eu zic sa nu stabilim fix ora si standul, ci care ajunge prima da bip (ca sa se stie c-a ajuns), urmand ca cea care ajunge ultima sa dea telefon ca sa ne gasim (hai ca ti-am facut program - ma inscriu pe adresa comuna cu nr de telefon si-l iei de acolo). E mai linistitor pt amandoua ca la cum se circula in buc nu se stie niciodata. Oricum eu sper sa fiu la 11 acolo.
Gata, ma intorc la deztzelenire!
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
b_irina_c spune:
Anto si Vladut pupa exact cum ai zis tu, cu gura deschisa (eventual baloasa dupa suzeta
). Mai exerseaza singur si face ca atunci cand imiti deschisul unei sticle (nu stiu cum altfel sa explic).
Nanadana
. Oricum e o chestie ca ai barbat care se da cu crema. Al meu face o mie de fite pana ma da la mare cu crema pe spate
. Cat despre baby expo eu am impresia ca doar promotiile sunt 'reduceri' in rest nu mi s-au parut mai ieftine lucrurile pe care le-as fi cumparat.
Miflore eu parca tin minte ca scaunul luat de Codruta a fost la promotie la mom respectiv...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze