Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)
Raspunsuri - Pagina 25
cge spune:
Antonia, eu cred ca depinde de copil.
Victor a mers la 11 luni. Si atunci si acum avem aceeasi mobila.
Poate ca l-am tinut eu mai mult sa mearga fiindca am stat acasa cu el, si pe Anca nu o fi tinut-o bona.
Am mai fost si la dr sa o intreb de ce nu merge Anca, mi-era frica sa nu aiba ceva la picioruse. Dar e ok, din fericire.
Anca a mers 4*4 tot mai tarziu, dar apoi a recuperat.
Cred ca si acum va fi la fel.
Chiar mai sunt copii la 1 an implinit care nu merg singuri?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
nanadana spune:
Buna dimineata 
La multi ani celor care azi fac un anisor TudorGabriel,Dennis Sven

poze
b_irina_c spune:
neata la amiaza,
La multi ani Tudor-Gabriel si Dennis Sven
Revin...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
nanadana spune:
tonnia lasa_l ca o sa mearga el cind vrea,aicea zice sa nu il fortam sa mearga ca se face cracanat
,un mare pupi sa iesi din depresia de toamna 
ioana bravo Mirunei
locca sanatate lui Matei sa treaca mucisori ,si noi am fost mucos si dr mi_a zis foarte bine spalat nasul cu mult ser dimineata si seara dupa care pus o solutie nazala (asa mi_a dat aici) si ia trecut in 3 zile
cit despre suc, bea si nu bea (special pt bebei) dar de preferat este apa
poze
Anya20 spune:
Tonnia, nici Anya nu merge bine de o manuta. Face cativa pasi si apoi ma prinde si cu cealalta. Din diverse motive (si eu sufar cu spatele) nu o prea stimulez. Acum stateam sa ma gandesc ca nici 10 minute pe zi. Prin casa bantuie peste tot si se agata de toate. Cand o fi sa-si dea drumul la mers o s-o faca singurica dintr-o data.
Da, si ea mananca fructele ca atare, iar de baut bea doar apa (am avut eu niste tentative de facut suc de fructe si de morcovi, dar le-am cam rarit). Ceai nu i-am dat niciodata.
quote:
Originally posted by Ioana75
Pe mine ma amuza chestia cu "i-a placut copilului X", unde X este ceva ce n-ar trebui sa manince un copil de 1 an. Eu i-am dat duminica Nestea (suc cu mai multe E-uri + cofeina nu cred ca exista pe fatza pamintului) si din doua inghitituri devenise dependenta, avea niste ochi de ziceai ca ma omoara daca nu ii mai dau. Dupa ce s-a terminat paharul inca statea cu el la gura, poate-poate mai pica ceva
. Noi parintii ar trebui sa fim responsabili de cite E-uri si chimicale bagam in copii, ca daca ar fi dupa ei, cred ca n-ar mai minca niciunul legume fierte. Cred ca si daca i-as baga o tzigara in gura ar fuma, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i dau sa fumeze
.
A, Ioana, ai fost pe sufletul meu. Asta le tot explic si eu mamicilor, ca astia mici defapt doresc gestul in sine (sa manance atunci cand noi mancam, fie ca le e foame sau nu) si nu "poftesc" la ce mancam noi, decat daca le dam cu buna stiinta. Multa lume ma intreaba cum de vor copiii sa manance fara sare sau sa bea fara zahar. Pai daca nu au de unde sa stie cum e cu, evident ca n-au incotro.
Anya20 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Sa le treaca mucii lui Matei si lui Vladut 
Am vazut si eu pozele de la ziua Ancutei. Aveti niste copii foarte reusiti si cred ca s-au simtit f bine impreuna.
Apropo de Baby Expo: ati stabilit vreo intalnire dupa, la vreun cico? sau in parc? Acolo cred ca va fi foarte aglomerat si ar fi greu sa ne gasim.
Ioana75 spune:
Dr Alina, multumesc
.
Antonia, am uitat sa scriu sa nu-ti faci griji cu mersul; si eu stiu ca pina la un an jumate au tot timpul sa mearga.
Zino, eu daca as fi in locul tau m-as duce joi de dimineata la tirg, ca atunci dau multe mostre, sint rabdatori cu explicatiile, etc.
Dana frantuzoaica, pupici lui Antoine
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
ellaalessia spune:
La multi ani si o aniversare frumoasa tuturor piticilor care azi implinesc 1 anisor! Sa cresteti mari si destepti!

Va multumim pentru urari!
Ieri am implinit un anisor. Am avut invitati. Am avut tort cu lumanare de 1 anisor.
Alessia a fost tare incantata. S-a jucat cu copiii, s-a bucurat de cadouri si a alergat prin casa.
A fost foarte hotarata cand a trebuit sa-si aleaga obiecte de pe masa.
A ales repede repede: LANTIC DE AUR, RUJ, PORTOFEL, PIX si imediat a pus manuta si pe CARD.
A fost cuminte si n-a mai plans cand i-am cantat La multi ani.
VA MULTUMIM CA VA GANDITI SI LA NOI si va pupam pe toti pitici si mamici!
Inca o incercare cu poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ella.2000/album?.dir=6ca9re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ella.2000/my_photos
b_irina_c spune:
Tonnia Vladut a mers ca asa a vrut el
. Venea si ma lua de mana sa mergem - adica deplasare 4*4, se ridica in picioare tinandu-se de picioarele mele si la drum
.
Ruxandra ce fain ca pleci in concediu.... Eu desi am venit de 2 saptamani asa as pleca iar
. Toata ziua m-as plimba daca ar fi dupa mine. Nu prea conteaza unde, imortant e sa plec din Bucuresti
.
Ioana miruna are toata admiratia mea pt felul in care se catara pe scari. I-am aratat lui Vladut si i-am zis sa ia aminte, dar degeaba
. Pe scari nu vrea singur...
ai fost tare la faza cu tigara
.
Noua ne da de furca maseaua aia din care a iesit doar o bucata... iar treziri pt miorlaieli noaptea... La un mom dat il auzeam cum ofta in somn... abia astept sa treaca perioada asta de iesit dinti/masele, desi mi se pare ca la varsta asta e super si as vrea sa tina cat mai mult.
Si inca o chestie va mai zic si gata
. De ieri Vladut a inceput sa ma pupe
. A venit tati de la servici si ne-am pupat ca de obicei, doar ca acum eram cu Vlad in brate, care m-a pupat si el. A mai incercat apoi la fel... daca ma pupa tati ma pupa si el... Inutil sa va zic cat sunt de fericita
, nu?
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze