Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)
Raspunsuri - Pagina 24
locca spune:
Matei s-a strambat rau de tot la pepsi. I-am pus pe buze stiind ca nu o sa-i placa, facusem inainte testul cu apa minerala, dar era singurul mod in care puteam sa scap de miorlaieli (altul decat sa nu mai beau nici eu pepsi, inacceptabil la momentul respectiv
)
Alina, plecam sambata, o saptamana. As vrea sa scape de muci pt. ca stiu pe pielea mea cat e de naspa sa zbori cand esti racit.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Ramona, merci frumos ptr poze.
Maria e o scumpa.![]()
Ioana, ai dreptate noi suntem responsabili ptr ceea ce mananca/beau copii. Dar daca gusta un pic din chestiile 'interzise', iar nu-i foc.
Nu le pui Santal sau Cappy in biberon, dar daca gusta un pic nu cred ca e foc.
Eu stiu un copil de 2 ani caruia i s-a interzis toate bauturile si mancarurile 'junk'.
La 2 ani, ii dadeau maselutele, nu suporta sa isi perie dintii, si din cauza resturilor de mancare ramase in dinti, ii mirosea foarte urat gura.![]()
Si au fost la stomatolog, si acesta le-a recomandat gumita de mestecat.
La multi ani Tudor-Gabriel si Dennis Sven! Sa cresteti mari si sanatosi! La multi ani si juniorilor Milan, Alexandra si Fabiano!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
Nici Anca nu merge in picioare singura, si nici tinuta numai de o manuta.
Decat sa invete sa mearga ea biped singura, i-a invat sa mearga 4*4 pe ceilalti de la cresa.
Am citit un articol in care se zicea ca ar tb sa mearga biped in medie pe la 14 luni si ca daca nu merg pana la 18 luni, trebuie mers la dr.
Ruxandra, sa aveti un concediu reusit si fara incidente.
Scapati voi de muci intr-o sapt.
Eu sunt racita cobza si maine seara plec in team building cica la mare.
Si da, eu inca fac sucuri la storcator ptr amandoi copii (dar decat in we).
Cristina,
Sefii Casei
alexuta2005 spune:
Eu i-am dat Alexiei numai suc de la Hipp si suc facut de mine.Cu apa Alexia e cam certata, mai mult de 50 ml nu bea si pe aia o bea cu multe strambaturi.
Ca sa bea mai multe lichide ii puneam in bibe jumatate de sticla de suc hipp si completam cu apa.O pacaleam asa sa bea 200 ml lichid.
Casiana si Alexia
alexuta2005 spune:
Nici Alexia nu merge in picioare, prefera 4x4.
Dar de 2 zile danseaza.E asa comica cum isi misca ea corpul, numai pe anumite melodii. Are deja preferinte muzicale!
Casiana si Alexia
Ioana75 spune:
Ruxandra, ce fain ca mergeti in Creta! Sa va distrati fain
. Si sa ma inveti si pe mine cum e cu miorlaitul la sot, ca mie nu prea imi iese, noi mergem in concediu unde vrea el, nu unde vreau eu
.
Cristina, sigur ca gustatul nu e o problema. Si Mirunei ii mirosea gura, asa ca acum o spal aproape zilnic pe dinti, ca sa o pot pupa
. Ce fain ca va duce firma la mare! Sper sa iti treaca raceala. Si sotul ramine singur cu amindoi copiii?![]()
![]()
Hihi, eu nu m-am gindit sa-i dau cola copilului, dar mi-ati dat o idee buna pentru duminica
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Sa stiti ca in cartile de bebelushi scrise de francezi se recomanda cola in caz de hidratare cand au diaree.
Ma gandesc ca e atat de importanta hidratarea in cazul asta ca si cola e buna.
Ioana, planurile erau sa vina sotul cu copii dupa mine la mare si sa mai stam o zi. Acum zice ca are treaba cu scarbiciul lui la Arad, asa ca vine maica-mea sa stea cu nepotii.
Isi ia o zi din concediu, bineinteles.
Cristina,
Sefii Casei
Tonnia spune:
Cge, mai spune-ne despre Victor! Sunt fan!
Deci sunt mai multi patrupezi printre ai nostri...dar tot nu mi-ati spus, ii tineti sa mearga mult? Mamele celor care au mers devreme(Irina, Ioana, Gina etc) i-ati ajutat mult?
Locca, ce misto ca pleci? lasi copilul acasa? Cred ca da.
Ioana75 spune:
Antonia, eu am inteles ca Ruxandra il ia si pe Matei in concediu. Miruna a mers mult singura prin casa, avantajul mare a fost ca toata "mobila" din living era la nivelul ei si obiectele apropiate astfel incit putea face turul camerei. Incontinuu facea ture, mai rodea un raft, mai baloshea televizorul, mai se catara pe calorifer, etc
.
Casiana, copilul meu era mare fan Hipp de caise, dar nu i-am mai dat de mult (de lene, nu de altceva
).
Am uitat sa-mi laud copilul acum citeva saptamini, cind si-a insusit foarte bine tehnicile de urcat si coborit scarile
. Cind coboara, se intoarce cu laterala spre directia de coborit si flexeaza piciorul de sus cit trebuie; eu o tin de un deget pentru stabilitate.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)