Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Irina, imi pare foarte rau pentru bunicul tau!

Mai, incredibil ce mari copii aveti, al meu mi se pare mic inca. Vladut si Miruna zici ca sunt gata de gradinita, sunt frumosi foc si parca seamana intre ei.

Eu citesc tot ce spuneti dar nu ma lasa lenea sa scriu prea des, n-am vlaga deloc, si parca nici idei nu mai am. S-a pogorat o ceata pe creierul meu. Si cred ca sunt si intr-o depresie usoara de toamna, gandul ca vine iarna pe mine ma omoara, nu o suport!!!!

Hilde, eu sucuri nu ii dau, nu cred in ele, el bea numai apa si are o masa de fructe. Nu inteleg de ce sa ii dau suc cand pot sa ii dau fruct. Apa, frate!

Eu baby expo nu servesc, n-am fost niciodata, ma enerveaza inghesuiala la culme.

Altceva, Dinu nu merge singur si face acusi 11 luni, nici de o mana nu vrea, ba chiar de cateva zile, vrea numai 4x4 sa se duca el unde vrea. Cred ca e singurul din gasca care nu merge macar tinut de o singura mana. Ma streseaza un pic chestia asta mai cu seama ca mi-e foarte greu sa ma cocosez. Adevarul e ca eu nu prea l-am stimulat in directia asta, mi-e greu, doar vreo 10 minute pe zi il tin sa mearga. Voi i-ati tinut mult sa mearga? E importanta stimularea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani celor care azi implinesc un anisor: Tudor si Denis, petrecere frumoasa!!!
Sa cresteti mari, sanatosi, iubiti si norocosi.

La multi ani si juniorilor Milan, Alexandra si mentiune speciala pentru nepotelul meu drag si scump si zambaret Fabiano, vedeti voi peste o luna ce baieram strasnic o sa faceti.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata'
Gata, m-am prezentat cu !
La multi ani pentru sarbatoritii de azi!
La multi ani Tudor-Gabriel si Dennis Sven pentru primul anisor din viata!
La multi ani Fabiano-Antonino,Milan ,Alexandra Denisa pentru cele 11 luni.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Tonia, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. E importanta stimularea dar si ritmul copilului, iar Dinu e inca micut.
Victor are 11 luni si 2 sapt aproape si tot nu merge, nici tinut de mana, 4x4 e baza, pe premergator am dat banii degeaba ca se enrveaza numai cand il vede. Uneori cand are chef impinge cate ceva in 2 picioare sau face turul camerei sprijinit de perete. Dar daca-l tin de mana sa mearga se lasa moale pe genunchi sau fund.

Hilde, nici eu nu-s de acord cu sucurile la cutie. Eu nu-i dau sa bea decat apa lui Victor si are masa de fructe separata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Nu va spun de cate ori m-am trezit azi noapte . Macar acum stiu ca are nasul plin de muci si de-aia se scoala.

Si noi facem azi vaccinul, daca il mai facem in conditiile de raceala. Kidule, iti spun dupa schema Calapod. Stiu doar ca azi facem priorixul. O sa intreb ce si cum si iti spun.

Matei nu bea suc deloc. Am incercat si cu suc de la sticla, de bebei, si cu suc facut de mine, si cu compot. Nica frate, apa e sfanta, in rest fructele le mancam ca atare.

Si eu sunt cu depresia de toamna. Da' incerc s-o mai aman plecand in creta. Am reusit sa bat din picior si sa ma miorlai pana cand am convins husbandu' din dotare sa faca pe dracu in patru si sa-si ia liber sa plecam.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Tonnia, Vladuta are maine poimaine un an si merge tot 4x4 , de o manuta nu vrea ii e frika, cred ca asa sunt unii baietei mai puturosi .
Cu sucul la cutie ma abtin, nici noi nu bem sucuri decat accidental, eu ii dau o masa de fructe pe zi, cred ca e de ajuns.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ruxandra si noi ne trezim de muulte ore tot di cauza de muci (acum, ca orikum ne trezea foarte des), cand plekati in concediu? mi s-a fakut un dor de duka ...

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani Tudor-Gabriel si Dennis Sven! Sa cresteti mari si sanatosi! La multi ani si juniorilor Milan, Alexandra si Fabiano!

Anto, sa traiesti.
Antonia, la fel zic si eu, apa separat si fructele separat, nu suc de fructe.

Pe mine ma amuza chestia cu "i-a placut copilului X", unde X este ceva ce n-ar trebui sa manince un copil de 1 an. Eu i-am dat duminica Nestea (suc cu mai multe E-uri + cofeina nu cred ca exista pe fatza pamintului) si din doua inghitituri devenise dependenta, avea niste ochi de ziceai ca ma omoara daca nu ii mai dau. Dupa ce s-a terminat paharul inca statea cu el la gura, poate-poate mai pica ceva. Noi parintii ar trebui sa fim responsabili de cite E-uri si chimicale bagam in copii, ca daca ar fi dupa ei, cred ca n-ar mai minca niciunul legume fierte. Cred ca si daca i-as baga o tzigara in gura ar fuma, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i dau sa fumeze.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

hi-hi, i-am dat si eu lui Victor sa guste coca-cola de la mine din pahar (eu beau fara cofeina si fara zahar, adica surogat de surogat), ca facea un scandal monstru. nu am vazut o mimica mai uimita pana acum in viata mea, el nu intelege bauturile acidulate, m-am tavalit de ras ce mutrite putea sa faca, dar dupa socul initial a vrut din nou sa bea.

Mergi la inceput

Off topic: spuneti-mi si mie ce posturi de radio se pot asculta pe net, care sa mearga bine. ce am gasit pana acum se tot intrerupe.

pupici

Mergi la inceput