Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)
Raspunsuri - Pagina 22
Hildegard spune:
revin cu mesjul de dimineata, adica cu intrebarea:
Ce parere aveti voi de sucul natural la cutie Kapi 100% natural de portocale, fara zahar. Gustul lui este chiar natural, acrisor. Este ceva nou pe piata. Deci, nu are zahar.
Cum nu sunt portocale bune acum eu i-am dat la steff ieri suc din asta si a fost tare incantat. A baut numai 30 ml. Am zis ca zilnic ii dau 40-50 ml....mai ales in sezon rece. Cu toate aste bem si noi adultii, ne mai vitaminizam un pic. Eu nu sunt de acord cu sucurile astea pt. copii dar asta e perfect. Restul le mai fac acasa: piersica, mar, morcov. Am luat odata acuma 2 sapt portocale d epe piata si a fost blehhhhh.......stoarse aveau un gust. Nici macar culoare n-aveau!!!
o sa-l repet pana imi raspundeti![]()
------------------------------
fac gombot cu prune. sic!!!!
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
mimsi spune:
Vero, eu deocamdata nu vreau sa-i dau bebelei suc la cutie. Stiu ce zici de portocale, am simtit si eu, mai ales in luna august tot ce-am luat a fost tare naspa. Cred ca daca-i dai sucuri de fructe de sezon (acum) e ok pt pitic. Eu ii fac de mere, struguri. Pun si zeama de la 1/2 lamaie. Ai sa vezi, ca in max 2 luni vor fi din nou portocale bune pe piata, acum probabil sunt vechi ca nu se cumpara si asa raman si se deshidrateaza.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
kid2003 spune:
Vero, raspund si eu, m-am abtinut ca m-am gandit ca nu zic mare chestie constructiva...nici eu nu ii dau deocamdata suc la cutie si nici nu am de gand sa incep in curand. Explicatia este ca aceste sucuri sunt din concentrat, si chiar daca nu contin zahar, procedeul prin care portocalele sau alte sucuri devin concentrat e destul de chimica. Stiu ca sucul Cappy e din concentrat, chiar si cel nou. Iar la cele care nu provin din concentrat (sunt unele pe piata, nu sunt sigura daca Pfanner sau Granini-scrie oricum pe cutie Not from Concentrate) sunt pasteurizate si astfel vitaminele din fructe se cam pierd. Raman deocamdata la sucul facut in casa, si asa cum zice si Mimsi, astept portocalele zemoase si bune care se gasesc toamna tarzie si iarna. Deocamdata tragem cat putem de mere, piersici, struguri, pere si ce mai gasim in piata.
Am vizionat cu incantare si uimire pozele...Maria, Miruna, Vladutz, Radu mamii (bine ai revenit, ti-am dus dorul, daca ai citi din urma ai vedea ca ne-am tot intrebat- ne-a mai zis Jadi de voi). Eu ma minunez ce copii mari aveti, dar mi-am dat seama de o smecherie, par mai mari in poze, chiar si slabanoaga mea are aerul unui copil mai mare in poze. Oricum sunt absolut extraordinari toti! Sa ne traiasca.
Cred ca un 3-4 vineri pot sa asigur si eu (cu prezenta, dla Baby Expo)...dar nu e si maretzul forum al francofoniei pe atunci? Daca nu putem sa ajungem cu bine?
kid2003 spune:
Multumesc mult de tot, Agri, pentru schema de vaccinare, ultra completa pe care mi-ai dat-o. O voi urma pe aceasta, habar nu am ce zice dr Calapod, eu la ea merg. Eu m-as duce cu vaccinul direct la vizita de un an si am sa iau ce mi-ai zis tu: Infanrix. Mai vedem dupa aceea. Ioana, ce ti-a zis tie Calapod despre vaccinul de la 1 an?
codruta_grg spune:
Azi i-am dat la Petra crenwursti. I-au placut tare mult.
Petra repeta dupa mine cuvintele, iar cele pe care nu le poate zice stalceste vreo 2 litere dupa care rade la mine.
Nici eu nu-i dau suc la cutie. Mai bine diluez compot de piersici sau visine si in curand voi incerca si siropul de zmeura.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Anya20 spune:
Multumim tuturor celor care ne-au urat la multi ani. Astazi facem 11 luni. Mai e un pic si gata anu'.
Simo
, o sa ma invrednicesc sa pun si niste poze.
Vero, in legatura cu sucul de portocale la cutie ti-au raspuns fetele si n-am sa mai continui, ca risc sa devin nesuferita cu ideile mele. Ai atatea fructe pe care poti sa i le dai lui bb, incat poti renunta momentan la portocale, pana gasesti altele mai bune.
nanadana spune:
Simo
da ai dreptate cu graficul,tinem pumnii pt vaccinul de maine lui Luca 
mimsi
un pupi sa treaca doru de puiuta
Raluca bine ai venit
ramona frumoase poze cu Maria este asa de dulce 
poze

.